Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Kadonneet sukulaiset

(8 viestiä)
Bomber
Keksin uusia sukulaisia ankoille. Olen etsinyt ihan oikeita faktoja tarinoihini. Mitä mieltä olette ekasta osasta, mikä on uskottavin ja kuka sopisi parhaiten ankkamaailmaan?

Roopen veli, Oskarianus Ankansalo

Oskarianus Ankansalo, epäsosiaalinen varakas erakko joka elää Kaukastaniassa Mount Ernestin huipulla rivitalossaan. Hän on palkannut monia hoitamaan lehtensä, ruokansa ja sähköt.

Fergus, Roopen isä, oli ennen Lauhaa ollut lyhyessä avioliitossa pohjois-irlantilaisen piian kanssa. Alun perin piika ei halunnut lapsia, mutta kaksi kuukautta vihille menon jälkeen piika todettiin raskaaksi ja pian hänelle syntyi potra ankanpoikanen. Piika kauhistui lapsesta ja lähti laivalla Amerikkaan. Nuori Fergus jäi pojan kanssa kaksin, ja nimesi tämän Oskarianukseksi. Hän ei halunnut pojalle MacAnkan nimeä tämän häpeällisen syntyperän takia, vaan keksi tälle Ankansalon sukunimen ja jätti pojan Edinburgh'n orpokotiin.

Orpokodissa hän joutui kovan kurin alaiseksi ja kasvettuaan 25-vuotiaaksi nuori Oskarianus lähti Amerikkaan hankkimaan itselleen rikkauksia. Hän alkoi etsimään öljyä Alaskasta. Hän kuitenkin tarvitsi varusteita. Hän yritti saada tarvittavat rahat uhkapelillä läheisessä saluunassa, ja häntä onnisti. Hän voitti Charlie Yanktonin Texas Hold 'Emissä hankkien samalla hänet verivihollisekseen. Häntä onnisti Prudhoe Bayn pohjoisrannikolla, ja hän lähti kiireen vilkkaa rekisteröimään löytönsä.

Charlie Yankton porukoineen kuitenkin teki väijytyksen Oskarianukselle eräässä solassa ja eräs Charlien miehistä ampui Oskarianusta jalkaan. Oskarianus joutui sairaalaan moneksi viikoksi ja sillä aikaa Charlie Yankton rekisteröi valtauksen omiin nimiinsä. Oskarianus oli hyvin katkera ja vannoi kostavansa Yanktonin porukoille.

Stay tuned, what can happen at the next episode of Dragon ba... Lost relatives!
Kreach
Ihan kiva, voisi sopiakin ankkamaailmaan, mutta kerro enemmän mitä persoonallisuuksia hänessä on tai jotain semmoista. Ainut epäaito juttu toissa oli vähän se, että olisiko Fergus jättänyt poikaansa orpokotiin?
rhino
Sinulla on hyvä mielikuvitus, bomber! Ihan hyvä tarina. Olisi kiva lukea kuinka tämä jatkuu.
The Aku Man
Hyvä on. :D Hauskinta täs on et vääntelin mun nimee ja paras vaihtoehto niist väänneltyistä nimistä oli just Oskarianus!
Bomber
Lainaus käyttäjältä: KreachIhan kiva, voisi sopiakin ankkamaailmaan, mutta kerro enemmän mitä persoonallisuuksia hänessä on tai jotain semmoista. Ainut epäaito juttu toissa oli vähän se, että olisiko Fergus jättänyt poikaansa orpokotiin?
Fergus häpesi lasta koska sillä ei ollut äitiä. Nojoo, mitä muutakaan mun ois pitäny keksiä? Kidnappaus? Milla Magia tulee menneisyyteen ja luulee oskarianusta roopeksi? CIA huomaa hänen käyttävän laittoman värisiä sukkia?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: BomberLainaus käyttäjältä: KreachIhan kiva, voisi sopiakin ankkamaailmaan, mutta kerro enemmän mitä persoonallisuuksia hänessä on tai jotain semmoista. Ainut epäaito juttu toissa oli vähän se, että olisiko Fergus jättänyt poikaansa orpokotiin?
Fergus häpesi lasta koska sillä ei ollut äitiä. Nojoo, mitä muutakaan mun ois pitäny keksiä? Kidnappaus? Milla Magia tulee menneisyyteen ja luulee oskarianusta roopeksi? CIA huomaa hänen käyttävän laittoman värisiä sukkia?

Niinno, eipä tuohon nyt mitään muutakaan...
Kreach
Niin siis jatkuuko tämä? ;D
Bomber
Roopen veli, Oskarianus Ankansalo

Oskarianus katkeroitui maailmalle ja oli raivoissaan. Hän meni lopuilla rahoilla läheiseen kapakkaan ja joi viisi litraa Irish Stouttia. Sen jälkeen hän hajotti kaksi tuolia, lukuisia laseja ja sammui lopulta hevosten aittaan nukkuen viisitoista tuntia. Oskarianus kärrättiin ratsupoliisille, jossa pidettiin Alaskan historian nopein oikeudenkäynti.

Oikeudenkäynnissä tapahtui pian, kun Charlie Yankton saapui todistamaan pahoinpitelyä. Hän sanoi ankan järjestäneen väijytyksen solaan, mutta oli itse saanut kuitenkin ammuttua ankkaa jalkaan. Oskarianuksen miehet olivat lopulta kuulemma kuitenkin pahoinpidelleet häntä. Tämä oli Yanktonilta paha virhe. Oskarianus riuhtaisi silkasta raivosta käsirautansa irti ja heitti Yanktonin ikkunasta ulos. Tämän jälkeen hän pahoinpiteli kolmea poliisia ja karkasi hylättyyn latoon pohjoiseen ratsupoliisin vahvalla oriilla.

Hylätyllä ladolla hän päätti kostaa nöyryyttävästi Charlie Yanktonille vielä viimeisen kerran ennen lähtöä Alabamaan. Hän ryösti kaksi pokerinpelaajaa, molemmat huijareita tietysti. Hän osti tervaa, höyheniä ja kaksi köyttä. Hän kidnappasi Yanktonin ja löi tajuttomaksi, pisti tämän tervaan ja kieritti höyhenissä. Pian Charlie Yankton, Alaskan kieroin ja selkärangattomin huijari, roikkui käsivarsistaan Juneaun pääkadun suuressa tammessa.

Näin Oskarianus aloitti matkan Alabamaan kohti uutta mahdollisuutta.

Siinäpä se
Sivuja: 1