Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa osa 5

(21 viestiä)
Turtana
Sanoista tekoihin. Täältä siis pesee, viides piirustuskisa. Säänöt ovat samat vanhat tutut:

1. Yksi "kilpailija" saa lähettää kisaan vain yhden kuvan.

2. Kisaan osallistuva piirros saa olla maksimissaan kokoa 820*820 pikseliä.

3. Kuva jolla osallistut kisaan, voidaan laittaa Ankkalinnakkeen sivuille kilpailun ajaksi.

4. Kuva jolla osallistut kisaan pitää lähettää Ankkalinnakkeen gmail-tilille ankkalinnake at gmail piste com 20.11.08 mennessä. Syytä olisi myös mainita nimimerkkisi foorumila. Äänestysaika kestää 21.11-28.11.08. Voittaja lienee siis selvillä 29.11.

5. Kisaan osallistuva piirros saa olla maksimissaan kolmen (3) ruudun strippi tai yksittäinen kuva (jälkimmäistä suositellaan).

6. Osallistuaksesi kisaan sinun on rekisteröidyttävä foorumille. Vieraana ei voi osallistua!

Ja tällä kertaa aihe on... *tadam tadam tatatadadam* Taikaviitta, Akun alter ego! Toivoakseni se on kelpaava aihe. Voittajalle luvassa mainetta ja kunniaa (ja onnentoivotuksia) Ankkislaisten keskuudessa. Kuten huomaatte, periaate on sama vanha.
Kultu_Kimallus
Jumprahuitti kun yllätyin, ihmettelin aluksi miksi olit niin salamyhkäinen puhelimessa...
Joo, mutta tässä olisi yksi innokas osallistuja, mikäli keksin jotain järkevää ;D
En olekkaan ennen piirtänyt kunnollista Taikaviittaa, mutta harjoitus tekee mestarin.
akuankka1313
Jälleen kerran yksi minulle haastavimmista hahmoista. No, toivon että keksin jotain uutta. Tähän asti näkemäni Taikaviitta-kansikuvat, tai muuten vain kuvat kun ovat olleet melkein kaikki niin kliseisiä!
Kääk13
Kas, kas. Tähänhän kisaan voisi vaikkapa osallistua. Taikaviittahan on suosikkihahmoni, joten innostusta ainakin olisi. Ja miksei aikaakin.
En vielä lupaa mitään, mutta saatanpa jopa osallistuakin. ;D
Kurmeloinen
Noniin. Tällä kertaa voisin taas osallistua. Taikaviittaa en ole oikeastaan koskaan kunnolla piirtänyt, joten ihan mielenkiintoista.

Mutta tosiaan mietin samaa, kuin akuankka1313..yleensä perus Taikaviitta-kuvat ovat niitä kliseisiä fiilistelykuvia. Itse en kyllä taida kuitenkaan keksiä parempaa, tai mitään uutta. :D
Fauntleroy
Kieltämättä varsin mielenkiintoinen aihe. Jopa niin mielenkiintoinen, että voisin itsekin harkita jopa osallistumista. Tosin ei ole taas hetkeen tullut piirreltyä mitään. No, katsotaan...

Lainaus käyttäjältä: TurtanaÄänestysaika kestää 21.11-28.11.08. Voittaja lienee siis selvillä 29.11.
Ja siihen perään nopeasti vielä kuudes kisa. Sitten olisi vuoden ajalta sopiva tasaluku. Aiheena voisi olla vaikka "Ankkalinnan joulu" tjsp.

Taikaviitan olisi voinut säästää ensi vuodelle kun hahmo täyttää pyöreitä. Tähän olisi sopinut hyvin vaikkapa Mikki & Minni 80w. :->
Turtana
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTaikaviitan olisi voinut säästää ensi vuodelle kun hahmo täyttää pyöreitä.
Kuten myös Mustakaapu. Mutta oikeassa olet, Taikaviitta ei ole kovin ajankohtainen juuri nyt. Mutta kun kerran saan jotain päähäni, niin en kyllä malta odottaa seuraavaan vuoteen :D

Tuskin haittaa, jos minäkin osallistun..?
Aku Vankka
Taikaviitta... :P
Ei mitään vahvinta alaa. Voisin toki osallistua, mutta en lupaa, että kuvasta tulisi kovinkaan hieno. Yleensä piirtelen Akuja/Roopeja, en ole koskaan Taikaviittaa edes yrittänyt piirtää :D
Kääk13
Mun Taikiskuvani pitäisi nyt olla perillä.
Tosin, lähettämisen kanssa oli hienoisia propleemia, joten tämän viestin kautta osaatte ainakin kertoa, jos kuvaa ei näy.
- :P
Peetukka
Osallistuinpa minäkin, lähetin juuri kuvan. Toivottavasti tällä kertaa on enemmän osallistujia.
Turtana
Noniin, nyt lähetin minäkin piirustukseni. Oikeastaan ajattelin piirtää vähän toisenlaisen, mutta kun ideaa ei riittänyt, päädyin sitten siihen jonka nyt lähetin. Se ei tiosin ole kovin erinomainen, eikä kovinkaan mielekäs, mutta sittenpä näette.
akuankka1313
Minä lähetin toissapäivänä. Toivottavasti tuli perille...
Kurmeloinen
Taas minulle käy jännästi, kun en ole saanut aikaiseksi minkäänmoista kuvaa... Noh, kaksi päivää aikaa. (eli viimeisenä iltana sitten paniikkipiirros :D)
Jukka
En nyt ihan voi taata, että kuvat ovat äänestyksessä juuri 21.11, silloin suht paljon menoa.. Viikonlopun aikana tavoite saada kuvat näkyville (ellei nyt joku muu halua ottaa vastuuta).
Aku Vankka
Voisin jopa näin viime tingassa yrittää osallistuakin. Tunnissa parissa saisin aikaiseksi jonkinlaisen kuvan, josta nyt toivottavasti sentään tunnistaa, että kuvassa todellakin on Taikaviitta :D
Muttajoo, huomenna siis ehtii vielä lähettää, vai onko tänään viimeinen lähetyspäivä?
Sivuja: 1 2