Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 6

(53 viestiä)
Turtana
Kas niin. Kärsimättömältä vaikuttaneen yleisön pyynnostä: kuudes piirustuskisa! Säännöthän kaikki tuntevat, mutta laitan ne kumminkin tähän (tulee jotenkin vaikuttavampi aloitusviesti!)

1. Yksi "kilpailija" saa lähettää kisaan vain yhden kuvan.

2. Kisaan osallistuva piirros saa olla maksimissaan kokoa 820*820 pikseliä.

3. Kuva jolla osallistut kisaan, voidaan laittaa Ankkalinnakkeen sivuille kilpailun ajaksi.

4. Kuva jolla osallistut kisaan tulee lähettää Ankkalinnakkeen gmail-tilille ankkalinnake at gmail piste com 19.12.08 mennessä. Syytä olisi myös mainita nimimerkkisi foorumila. Äänestysaika kestää 20.12-27.12.08. Voittaja lienee siis selvillä 28.12.

5. Kisaan osallistuva piirros saa olla maksimissaan kolmen (3) ruudun strippi tai yksittäinen kuva (jälkimmäistä suositellaan).

6. Osallistuaksesi kisaan sinun on rekisteröidyttävä foorumille. Vieraana ei saa osallistua!

Tällä kertaa osallistumisaikaa on hieman vähemmän, kuin edellisellä kerralla, mutta en usko sen hirveästi haittaavan. Ja jos kaikki halukkaat osallistujat ehtivät lähettää työnsä jo ennen annettua päivämäärää, äänestys voi varmaan alkaa vähän aiemmin?

Viiemaikoina Ankkiksessa vallineen joulutunnelman vuoksi aihe on joulu. Eli siis tarkoitus on tehdä jouluaiheinen ankka- tai hiirikuva. (Näin saadaan jotakuinkin yhdistetyksi tähän Mikin ja Minnin juhlavuosi...)
Aku Vankka
Kiitoskiitoskiitos tästä huippuaiheesta :D Osallistun aivan varmasti, sillä minulla on juuri sopiva jouluaiheinen kuva mielessä, minkä toteuttaminenkaan ei ole kovin vaikeaa.
EmRA
PLEASE, HAVE MY BABIES
Eli siis osallistun.
Näenkin jo silmissäni työni.. Vaikka se saattaa johtaa häviöön, hiiriä kun en ole piirtämässä..

EDIT
Lainaus käyttäjältä: BomberToivottavasti kukaan ei kuitenkaan tee kliseistä joukkopotrettia, jossa kaikki hymyilevät ja toivottavat jouluja.
reps :D
Bomber
Mukana ollaan :D. Iski kyllä päähän ihan loistava idea. Kunpa nyt toteutus onnistuisi. Toivottavasti kukaan ei kuitenkaan tee kliseistä joukkopotrettia, jossa kaikki hymyilevät ja toivottavat jouluja. Joku vitsi on aina hyvä olla.
Kultu_Kimallus
Osallistun aivan varmasti taas kerran (piirtämisestä kun pidän), minulla onkin jo ainakin viisi ideaa mielessäni. Ain piirtää ne kaikki ja lähettää sitten parhaan työni ;D Jesh!
Zuppa
Eh, jospa mäkin nyt kerkeisin osallistumaan... On aina pitänyt osallistua, mutta se on vaan jäänyt. Nyt on kuitenkin mukavan helppo aihe, koska tämä on niin "vapaa". Jahei, kliseinen joukkopotretti mulla aiheesta tuli ekana mieleen, mutten ole kyllä semmosta tekemässä... (Voishan sitä läpällä tehdäkkin :DD)
Kreach
Minäkin taidan nyt osallistua, tussit ym. hankin, viimeksi jäi vain niistä kiinni.
Bomber
Voih, nyt itsenikin kuvasta alkaa tulla hieman potrettimainen. Mutta menköön. Olen jo tussausvaiheessa, eli luonnostelut on jo tehty.
Aku-fani13
Osallistun aihe on jo mielessä enää pitää vain toteuttaa se. ;D
Bomber
Nyt on siis kuva väritetty tusseilla.
Tuossa pöydällä kuivuu hieman ennen kuin skannaan sen ja näpertelen vielä pikkuvirheet pois.
Omasta mielestäni kuva onnistui hyvin.
hjhh
Aika hyvin on osallistujia mukana.
Ittekkin luonnostelin muutamia hahmoja äskettäin tätä varten. Jospa saisin jotain tällä kertaa aikaseksi. :)
Kreach
Itse olen nyt luonnostellut kuvani.. Tai siis piirtänyt oikeastaan. Väritystä vaille.
Kultu_Kimallus
Rupesin tänään piirtämään kuvaa, jolla en oikeastaan aikonut osallistua (piirtelin vaan huvikseni). Mutta Se onnistuikin niin hyvin, että aion sitten lähettää sen ;D
EmRA
Osittain luonnosteltu.
Ideassa kesti pitkään, enkä viikonloppuna kerennyt työskentelemään.
Omasta mielestäni sain nerokkaasti lisättyä pyssyja kuvaan samalla pitäen kuvan iloisen jouluisena.
Ensi viikolla sitten se tussi, sitten vain photoshoppaamaan.
akuankka1313
Mnä en ole päässyt luonnosta pidemmälle. Tänään pitäisi lähteä ostamaan parempia tarvikkeita (mm. copic-tusseja), mutta ei vain jaksa...
Sivuja: 1 2 3 4