Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 6 äänestys

(33 viestiä)
Jukka
Olipa harvinaisen runsas osallistuminen tämänkertaiseen piirustuskisaan. : O Onnittelut!

Tässä tulevat työt:
Joakim
akuankka1313
Peetukka
Turtana
Kultu_Kimallus
Oskuarts
July
Le Chevalier Noir
Ducker97
EmRA

Ideana on tuttuun tapaan kommentoida näitä töitä.
Tekijät voivat toki tuoda oman näkökulmansa teoksiin.

Kaikki tietävät äänestysperiaatteen, eli jokainen halukas voi antaa oman äänensä sille työlle, mikä hänen mielestään on parhain.

Voittaja on selvillä 28.12. : )
Kreach
No niin, taaskin en onnistunut hankkimaan tusseja ajoissa. Kuvan, jolla olisin osallistunut, voin laittaa sitten sen väritettyäni tuonne Kreachin piirrustuksia -sivulle. Mielestäni onnistuin kuvassani (ainakin vielä tässä vaiheess) hyvin.

Ja kommentteja kuvista... Turtana, I love you picture <3

Siis kommentit kuvistä myöhemmin, nyt en ehdi...

MUTTA: Seuraavassa kisassa päihitän kyllä teidät kaikki ;)
jojo3
Ohhoh kun on kovatasoinen kilpailu!

Positiivisesti yllätyin kyllä... kaikkien töihin. Jos nyt jotkut pitäisi erikseen mainita niin Le Chevalier Noir, Kultu_Kimallus sekä EmRA yllättivät positiivesesti.
Varsinkin Kultu_Kimalluksen värityksestä pidän todella paljon. Tuo sellaisen rauhallisen joulutunnelman kuvaan.

Mutta äänestää voisin oikeastaan ketä tahansa. Mutta voi olla että se on joku noista kolmesta... En tiedä.
Aku Vankka
Kaikki ovat hienoja, mutta kaksi kuvaa ovat kyllä ylitse muiden. Pidin nimittäin eniten Turtanan ja EmRA'n piirustuksista. Turtanan kuvassa erittäin hauska ja hyvin luotu, selvä ankkakuvaan sopiva jouluinen vitsi ja EmRA'n kuva on ihan muuten vain erittäin hyvin toteutettu ja hieno on :)
Uskoakseni äänestän jompaakumpaa heistä, enpäs kuitenkaan kerro, kumpaa ;)
EmRA
Whew, ehdimpäs!
Kiitokset odottamisesta, tuon takia kyllä ahersinkin! (valvoin kello kahteen yöllä, tänään oli vielä todistustenjako!)
Siitä myös johtuu ilkeähkö tekstini työssä. Väsytti.
Mutta ajatelkaa sitä huumori/joulumielessä! =)
Moni työ on mahtavasti piirretty, ja suurimmassa osassa myös todella omaperäinen idea.
Ja kuten jojo sanoi, Kultun väritys on upea. Tuo mieleen vanhanaikaiset joulupiirretyt (esim. se lumiukkojuttu joka tulee joka vuosi)
Onnea minulle kaikille kilpailuun!

VankkaAkulle: MINÄMINÄMINÄMINÄMINÄ
Aku Vankka
Lainaus:VankkaAkulle: MINÄMINÄMINÄMINÄMINÄ
Nyt on sitten äänestetty, enkä edelleenkään aio kertoa, kumpaa äänestin ;) Se nähdään sitten kun äänestys on ohi..
Ikävä kyllä en tällä kertaa ehtinyt osallistua, mutta laitan tässä ennen joulua tämän työn, millä olisin osallistunut esille fanart-galleriaani, niin voitte käydä sitä siellä sitten palvomassa katselemassa.
Tribe
Parhaimmat työt, jotka näin olivat akuankka1313n, Turtanan, Kultu_Kimalluksen ja EmRAn työt. Muitakin todella hyviä oli, mutta mainittakoon nyt nämä.

Akuankka1313n piirros oli ainoa strippi. kiva, kun niitäkin näkee. Stripissä oli hauska vitsi ja se oli hyvin piirretty, tosin hieman epäselviä kohtia löytyy. Tuo Akun ilme on hauska. Oudosti muuten Mikin peukalo tuossa viimeisessä ruudussa vääntyy.

Turtanan piirroksessa on mielestäni paras vitsi kaikista 10:stä muusta. Tyylisi on mahtava ja tausta hieman italialaismainen. Väritys on todella onnistunut, eikä epäselviä kohtia löydy. En löydä tästä kuvasta mitään moittimista.

Kultu_Kimallus oli saanut erittäin jouluisen ja kodikkaan tunnelman tuohon kuvaan. Piirtojälki on todella selvä ja väritys on taidokas ja tumma. Plussaa vielä siitä, että se oli väritetty liiduilla. Tässäkään kuvassa ei ole mitään, mistä voisin valittaa.

EmRAn työ oli muuten todella hyvä, mutta siinä ei ollut taustaa, mutta ymmärrän kyllä, ettei sinulla tainnut oikein olla aikaa tehdä kuvaan taustaa. Piirtojälki on hyvin taidokas ja varjostus on onnistunut hyvin. Minulle tulee piirroksistasi mieleen Don Rosa.

Näistä neljästä pidän eniten ja ääntä on vaikea antaa vain yhdelle. Luulenpa kuitenkin että Kultun työ vei voiton muista.
Oskuarts
Minä pidän erityisesti Kultu_Kimalluksen kuvasta
koska se hohtaa oikeaa joulun tuntua. :)
Ja värityskin on mahtava.
Kultu_Kimallus
Kisaajia paljon ja kova taso..hienoa ;D Mielestäni parhaimpia olivat EmRAn, Julyn ja Turtanan työt, pidin oikein paljon myös Le Chevalier Noirin työstä...
En ole varma ketä äänestän, mutta luultavasti jotain heistä.
Onnea kilpailuun!
Tribe
Miksi nuo äänestystulokset eivät näy? Olisi kiva tietää, kuka on tällä hetkellä johdossa.
Oskuarts
Lainaus käyttäjältä: TribeMiksi nuo äänestystulokset eivät näy? Olisi kiva tietää, kuka on tällä hetkellä johdossa. Olen samaa mieltä! ;D
(Toivottavasti joku äänestää meitä vähäosaisiakin. :)))
samppali
Äänestin Kultu_Kimalluksen jouluista työtä. Toi hymyn huulille, ja väritys oli erittäin onnistunut! Pisteet sille.

Toinen äänestysvaihtoehto olisi ollut akuankka1313:n työ. Jos olisi voinut antaa kaksi ääntä, olisin äänestänyt myös sitä. Värityksessä hävisi Kultun työlle, ja se ratkaisi ääneni saajan.
akuankka1313
Ehdimpäs kommentoimaan kaikkia. :)

Joakim: Joltain opsin hieman epäselvä piirros, mutta väritykseltään ja idealtaan moninpuolin onnistunut. Kilpailukuvasi paranevat kerta kerralta!
akuankka1313: Yritin saada tästä mahdollisimman selkeän, mutta jälleen en ottanut huomioon yksityiskohtia. Kuvassa on niin pieniä yksityiskohtia, että niistä ei meinaa saada selvää. Luulenpa, että jään taas viimeiseksi 0 äänellä...
Peetukka: Väritys oli selkeää ja yksinkertaistettua, josta pidin. Idea oli sellainen "perus" jouluidea. Ainoa omituinen seikka ovatkin sitten itse hahmot. Hessu näyttää vähän liian pieneltä, ja hiirien silmät ovat melkoisia mulkosilmiä.
Turtana: Aivan uskomaton idea! Väritys ja taustakin onnistuivat hyvin. Ainoastaan ankkojen mittasuhteet ovat menneet vähän pieleen, mutta erittäin onnistunut piirros silti.
Kultu_Kimallus: Tämä suorastaan hohkaa joulun tunnelmaa! Väritystekniikaltaan ja ideallaan tämä on ainutlaatuinen, eikä piirroksessa olekaan muuta valittamista kuin ihan pienet yksityiskohdat, joilla ei olekaan niin väliä. Bravo!
Oskuarts: Olet kyllä hyvä piirtäjä. Varsinkin joulupukki on piirretty niin hyvin, että voisin jopa äänestää tätä. Ideakin oli onnistunut ja punaisuus loi joulun tunnelmaa.
July: Hieno, vanhanaikainen väritys, aito joulun tunnelma kuvassa, sekä Julymäinen Minni nostavat hymyn huulille.
Le Chevalier Noir: Taustattomuus ja epäselvyys luovat pienoista mitättömyyden tuntua, mutta arvostan kuitenkin vaivaasi ja Rosamaista piirrostyyliäsi. Tuskin itse osaan piirtää paremmin!
Ducker97: Ankat näyttävät hieman tönköiltä, ja silmissä näkyy samanlaista mulkoisuutta kuin Peetukalla. Kubistisesta suunnasta tulkattuna tämä onkin aika mielenkiintoinen kokonaisuus.
EmRA: Taustattomuus häiritsi hieman, mutta piirros oli taattua EmRa-ankkaa. Pidin!
Peetukka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313...ja hiirien silmät ovat melkoisia mulkosilmiä.
Luonnosvaiheessa silmät olivät vielä normaalit, mutta kun tussasin ne menivät tuollaisiksi palloiksi.
Mutta itse kilpailusta.. Ensinnäkin on mahtavaa kun kilpailussa on näin paljon osallistujia.
Parhaimmat työt tekivät akuankka1313, Turtana, Kultu_Kimallus ja July. EmRankin työ on hieno, mutta taustattomuus häiritsee. Näistä äänestin Kultu_Kimallusta.
Turtana
Totta tosiaan, tosi tasokkaita kuvia tällä kertaa. Kultun työ tuntuu saaneen paljon arvostusta, syystäkin. Silminnäkijänä voin kertoa, että sen tekemiseen meni paljon aikaa ja ähellystä.
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Luulenpa, että jään taas viimeiseksi 0 äänellä...
Voin kertoa myös, että näin ei tule käymään. Pitkän pohdinnan jälkeen ääneni nimittäin päätyi juuri aa1313:n kuvalle. Muuten mainio ja hyvin piirretty kuva, mutta ei aivan yksinkertainen. Sen tajuamiseen meni vähän enemmän aikaa.
Oskuartsin kuva erottui muista ainutlaatuisen toteutuksensa takia. Meinasi saada ääneni.
Julyn kuvassa on ihanan vanhanaikainen ja lämmin tunnelma, väritys on kaunis (meinasi myös saada ääneni).
Le Chevalier Noirin työn ajatus oli hyvä, ja kuva oli muutenkin todella hyvin piirretty. Taustan puute tosin aiheuttaa jonkinlaisen irrallisuuden tunteen.
EmRAn työ on veikeä ja hyvin piirretty (ah, väritys!). Ensin ajattelin, että tausta olisi kyllä hyvä olla, mutta toisaalta tässä kuvassa se saattaisi aiheuttaa kaaoksen.

Myös ne työt, joita en tässä mainnut, ovat hyviä ja lämpimän jouluisia.
Sivuja: 1 2 3