Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Papan tahroja papereilla

(11 viestiä)
Pap_pa
Jep, jep, elikkäs tässä on viimein se minun pitkään jo mainostamani galleria. (: Joitakin vanhoja ei ankka-aiheisia ajattelin tänne myöskin laittaa näytille, mutta enimmäkseen ehkä juuri ankka-aiheisia. : DD Mutta pahoittelen, että harmikseni minun vanhimmat ankkatyöt ovat isosiskon vanhalla koneella, josta minun on mahdotonta niitä enää noukkia, joten yritän löytää ne jostain kaappini uumenista ja skannata uudelleen, jahka ehdin. :P

Tässä nyt olisi ensimmäiset mitkä ehdin laittaa, päivittelen galleriaani aina, kun uusi työ valmistuu.
_________
Ankkatöitä:
_________

Aku ja Imuri --- Melko vanha, noin puolisen vuotta. Väritys on hieman vaalea, joka on ainakin meillä skannatessa väistämätöntä -.-

Akun Rallivuodet --- Tämä oli ainoa, jonka pystyin pelastamaan siskon vanhalta koneelta, sekin vain mustavalkoisena. Tämänkin skannaan vielä uusiksi ja lähetän tänne. Muuten työstä: Ei ehkä parhain työni, myös melko vanha ja sekava, tausta on mitä on, sillä keskityin itse autoon. Koska tarkotukseni ei ollut alunperin tehdä siitä ankka-aiheista. Tuon taustan sotkuisuus merkitsee (ainakin yrittää) sitä peleissä käytettävää Motion Bluria. ;D Mutta näemmä AA.fi:n kommenteista päätellen sekin yritys meni metsään. o_O

Cyborg Duckin luonnos --- Noh, tässä nyt olisi alkuvuodesta kyhäämäni "luonnos", joka pitäisi saada valmiiksi, taisin näyttääkin tämän eräälle täällä jo ennakkoon, hänhän tätä ehdotti alunperin. : D Jouduin pyyhkimään (ja huonosti pyyhinkin) muun paperin pois kuvasta, sillä kumitusjäljet olivat aika näkyvillä.

Akun 313 --- Äskettäin (siis noin 2 kuukautta sitten) tekemäni kuva Akun 313:sta. Kuva sai AA:ssa hieman kritiikkiä sen kantikkaasta jäähystä. Onhan se hiukan jykevä, mutta olen aina tehnyt 313:lle neliskanttisen maskin, vähän Don Rosa-tyyliin. :)

"Onnittelut" Akulle --- No, hyvin uusi, melko nopeasti sutaistu piirros. Hyvin harvoin piirrän ruutupaperille, vain jos luonnostelen tai harjoittelen, mutta sitä kun en yleensä tee. Pakko myöntää. :D

Liinu rannalla --- Tämäkin äskettäin kyhäämäni teos AA:n uuteen näytökseen, mallia en juurikaan ottanut kuin kasvoista, sillä tämä on ensimmäinen kerta kun piirrän pikkuankkoja.
____________________
Sitten ei ankka-aiheisia:
____________________

Sonic & hänen autonsa --- Taisin tämänkin näyttää jo kyseiselle henkilölle aiemmin yksärillä, melkoisesti kun on kestänyt tämän topan aloittaminen. ;D No, mallia en tästäkään juuri ottanut, vaikka Sonic onkin minulle vaikeasti piirrettävä hahmo. Otin vähän vaikutteita (Yllätys, yllätys) Sonic & Sega All Stars Racingista, kun tuo peli on alkanut hiukan kiinnostaa. :)

Lokus --- No, tykkään piirrellä autoja, joten tässä olisi yksi. Otin vaikutteita erään pelin autosta, mutta mallia en kuitenkaan ottanut, sillä minusta varsinkaan autojen piirtäminen ei ole silloin enää varsin hauskaa. (:

MAZ --- Tämä nyt on oikeastaan jälkifiilistelyä Porvoon(vai missä se nyt oli ;D ) tapahtumasta, jossa muisteltiin sotaa 80 vuoden takaa. Ilman mallia tämä ei edes näytä siltä oikealta.

Volkswagen Type 2 --- Tämäkin on näitä minun autokuviani, vanha hippibussihan se siinä komeilee. :D Tästäkin minulla on väriversio, kunhan vain skannaan sen, niin sekin on pian täällä.

Ja kuten sanoin, päivittelen tätä sitten ajan myötä, kun uusia kuvia taas valmistuu. :)
Viiru
Mainio nimi topicilla!
Osan näistä piirroksista olen jo nähnytkin, mutta kommenttia en ole muistaakseni pistänyt, jotenka tässä sitä tulee;

Aku ja Imuri Jostakin syystä tämä kuva ei nyt viitsi latautua auki, mutta hauska idea ja toteutus siinä ainakin oli. ;D
Akun Rallivuodet Taustaan olisin ehkä kaivannut samanlaista tarkkaa kuvausta kuin autossa ja Akussa, jotka ovat yksityiskohtaisesti tehtyjä, mutta kyllähän tuo blurrikin menee. Hienot maisemat :3
Cyborg Duckin luonnos Hyvin piirretty hahmo, tarkat vaatteiden rypytykset ja kaikki, laitahan lopputuloskin sitten tänne.
Akun 313 Ja tässä meillä on toinen automaestro..! :D Yksityiskohtainen ja persoonallinenkin 313, vieläpä eri kuvakulmista piirrettynä, woah.
Onnittelut Akulle Yksi suosikkikuvistani galleriassasi, varmaankin edellisen 313-kuvan ohella. ^^ Mahteja automopiileja jälleen. Aku on mukavan luontevan näköinen tuossa seisoskellessaan.
Liinu rannalla Aurinkoista lomatunnelmaa näin lopputalveen ... Oiva kokonaisuus taasen, vaihteeksi ankkaneidon tähdittämä, tausta ja kaarakin sopivat Liinun tyyliin. ;) Koivissa on ehkä jotakin oikeaoppisen ankka-anatomian vastaista, mutta, niin, mikäpä minä olen edelleenkään sanomaan. :'D Taiteilijan vapautta se on.

Sonic & hänen autonsa Ja tässä meillä on vielä uusi Sonic-taiturikin 8D Varsin mallikas kuva, jälleen hieno auto ja hahmolla kadehdittavan letkeän näköinen seisoskeluasento.
Lokus Tutun näköinen auto, minulla tai pikkuveljelläni oli itse asiassa kaiketi tuon tapaisen mallinen leluauto joskus. :'D Tarkkaa työtä, as always.
MAZ Rutosti yksityiskohtia ja upeasti kuvitettuja kulkupelejä tässäkin kuvassa. Suomen lippukin tuolla liehuu. 8)
Volkswagen Type 2 Jee, awesome, hippibussi! Jos tähän ymppäisi hippimäisen kukkakuvioinnin ja pinkkivihreitä sävyjä, tulos olisi takuulla tajunnanräjäyttävä ... nooh, ehkäpä kuitenkin sinun värivalintasi sopivat paremmin, joten niitä odotellessa. :D
Toke
Topicin nimi on kyllä paras mahdollinen. :D

Ja kyseiset "tahrat" ovat kyllä kaikki ihan kelpo taideteoksia. En laiskuuttani jaksa kommentoida töitä yksityiskohtaisesti, mutta jos nyt jotain. Autoja näkyy Pappa selvästi osaavan ja tykkäävän piirtää, kun niitä on lähes jokaisessa kuvassa. Ja hienoja ovatkin! Suosikkityöni ankoista ovat Akun rallivuodet, "Onnittelut" Akulle ja Liinu rannalla. Kaikki hienosti piirrettyjä. Liinu-työssä tosin ankkaneidon jaloissa (tai siis oikeassa räpylässä) on mielestäni pientä hiomista.

Yksi juttu jäi mieleen tuosta "Onnittelut" Akulle-työstä. Koska Aku on 80 vuotta ehtinyt täyttää? Eikös se niin mennyt, että Akulle tuli mittariin viime vuonna 75 vuotta? Mikki puolestaan täytti 80 vuotta vuonna 2008.

Ei ankka-aiheisista suosikkini on ehdottomasti tuo MAZ-työ. Hieno kuva, hienot värit, tarkkaa työtä. Ei mitään moittimista.
Pap_pa
Lainaus:Topicin nimi on kyllä paras mahdollinen. :D
Kiitos :D

Lainaus:En laiskuuttani jaksa kommentoida töitä yksityiskohtaisesti, mutta jos nyt jotain.
Ei se mitään, motivaatio on aina paikaallaan.

Lainaus:jäi mieleen tuosta "Onnittelut" Akulle-työstä. Koska Aku on 80 vuotta ehtinyt täyttää?
No, itse asiassa se oli vain pieni lisäys kuvaan. Siinähän lukee almost, eli melkein. En tiedä mistä sain idean tähän, mutta kuitenkin, minun päähänpistonihan ovat aina olleet outoja ;) Varsinaisesti "onnittelu" se ei ollut, oikeastaan vain harjoitus, siksi myös tuo ruutupaperi.

No, kiitos kommenteista niin Viirulle kuin Tokellekin, mutta nyt täytyy kiiruhtaa saunaan. :D
Toke
Lainaus käyttäjältä: Pap_paNo, itse asiassa se oli vain pieni lisäys kuvaan. Siinähän lukee almost, eli melkein. No niinpä tosiaan lukee. Minä katsoin, että siinä lukee already, eli jo. Mitähän kummaa päässäni liikkui... ;D
Disencumber
Nondiin, at last sait arttitopasi pystyyn ja vieläpä noin komialla namella. :D No muttah itse kuvista muutama commentti.

Aku ja imuri YKsi suosikeistani, pakko sanoa, metka idea khyl. Aku on juuri sen sähläävän itsensä näköinen, kun tuossa tappelee imurin kanssa. Lattian laudat tosin näyttävät hitusen omituisilta, eikös niiden pitäisi kaventua vai olenko taas juossut päin seinää...?
Akun rallivuodet Oikein mallikas kaara, paljon yksityiskohtia ja kaikkea ja se näyttää varsin niinkus "aidolta". MB -efektiä olisi ehkä voinut tehostaa vielä vähän jotenkin, ja muutamat perspektiiviongelmat osuivat silmään, esmes merenranta menee vähän hassusti. :]
Cyborg Duckin luonnos Maaaahtavaaa :D Muutamia vaikutteita näyttäisi olevan Cybo kakkosesta (...ja olemme kaikki hyvin yllättyneitä?), ja tuli alkuperäinen Cybokin mieleen muutamasta koneiston osasta. :D No muttah sehän on vain hyvä juttu, ja oikein mallikas Cyb onkin. Koneisto ja vaatteetkin ovat myös oikein hienoja. Vielä kun saisit valmiiksi, siitähän taitaa olla jo muutama hetki, kun tämän meikälle näytit...
Akun 313 Mjuuh, oma tyyli näkyy tästä kolmeykskolmosesta, joten eihän se neliskulmaisuus haittaa. :] Hieno joka suunnasta.
Onnittelut Akulle Aku on varsin nicen näköinen, positiivinen kuva. Kulkupeleissäkään ei ole laisinkaan valittamista.
Liinu rannalla Oikein aurinkoinen kuva, ja mitäs teikäläisen teos ilman mahtia autoa. Aurinko on ehkä vähän kolhiintuneen näköinen & Liinun jalat ehkä hitusen kummalliset, mutta eivät mitenkään liian huomiota herättävän stranget. :]
Sonic & hänen autonsa Paras. :D Sonttu on taidokas, mitäs nyt muutama onkhelma jaloissa ja vähän käsissä. Sonicin vihreitä silmiä jäin kaipailemaan, mutta kyllähän nämä alkuaikojen mukaiset mustat näkölaitteet sopivat tälle Sontulle oikein hyvin. :] Auto on taas kerran hieno ja olet saanut sonicmaisuuden siihen mukaan, ja etenkin superi yksityiskohta taaempana kiinnitti varsin positiivisesti huomioni.
Lokus Teikäläinen tosiaan näyttää pitävän autojen piirtelystä, ei taida olla ihan ensimmäinen nelipyöräinen, eh? Sanalla sanoen mahti. Vielä kun lyikkäriväritys olisi vähän... värityksellisempi? 8D En keksi muutakaan sanaa...
MAZ Hienoa jälkifiilistelyä khyl on. Jotenkin tosi suomalaismainen tunnelma, eikä tämä johdu vain takana liehuvasta Suomen lipusta.
Volkswagen Type 2 Ei valittamista tästäkään neljä pyörää omistavasta, näyttää varmasti hienolta väreissä. :] Autojen piirtely onnistuu sinulta varsin hyvin, jatkahan samaa rataa!

...No eipä niistä mitään maratonkommentteja tullut, mutta toivottavasti ei haittaa...
Lisää taidetta saa kyllä ehdottomasti tulla lisää. :]
Pap_pa
Kiitos todella motivoivista kommenteistasi. : DD

Lainaus:Sonicin vihreitä silmiä jäin kaipailemaan
Jep, vihreäksi ne meinasinkin värittää, mutta kuva jäi hitusen pienehköksi, joten niiden värittäminen olisi ollut minulle mahdollista vain koneella. -.-'

Tietysti mielellänihän minä näitä peliaiheisia kuvia teen, joten lisää on varmasti tulossa. :D

Lainaus:mitäs teikäläisen teos ilman mahtia autoa
Nii-in, nämä vempaimet kun ovat minulle niin tärkeitä <3

Ja kuten äsken tuossa jo sanoinkin, lisää on toki luvassa - huomenna siis. Sillä uusin ankkatyöni on väritysvaiheessa ja pian valmis. (:
Pap_pa
Tuplapost... -.-

Päivitystä galleriaan!

Uusi ankkatyöni on valmis, kuten eilen jo lupasin. :)

Aku ja Iines

Kuvassa aku "kerskuu" Iinekselle uudella autollaan. Kuvaan tupsahti jälleen kerran yksi nelipyöräinen, mutta tuskin siitä haittaakaan on. :D
Pientä säätöä Iineksen kätösien kanssa, ne kun eivät ole se vahva puoleni. Värit vähän suttaantuivat skannatessa, (enkä yhtään tiedä miksi, sillä se on aivan uutta jopa meidän skannerilla) joka itse asiassa hieman paransi värejä. Ainakin omasta mielestäni.
Suttuisuutta tietysti näkyy vielä. Tarkoitan siis väritysvaiheessa, kun käteni pyyhkivät ja suttaavat lyijykynän jäljen aivan hirveän näköiseksi. :/

Ja lisää on tulossa pian, minun pitää vain kääntää koko työpöytäni laatikot ylösalaisin löytääkseni ne. ;D Vanhoja kun ovat. Toki uusiakin on tekeillä, minulta kun ei aika juuri lopu. (:
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Pap_paSuttuisuutta tietysti näkyy vielä. Tarkoitan siis väritysvaiheessa, kun käteni pyyhkivät ja suttaavat lyijykynän jäljen aivan hirveän näköiseksi. :/Oletkos kuullut sellaisesta rituaalista kuin tussaus? ;) Pyyhit tämän jälkeen lyikkärisutut pois ja alat värittää puhtaalle paperille.

Mjuu, oman broidin aikaansaannoksia on fiksua tulla tänne asti arvioimaan, mutta kun nyt kerta ovat kaikki koossa yhdessä paikkaa. Se on merkittävä etu näissä taidetopsuissa, etenkin kun pikkuveikka jemmaa näitä talon joka koloon eikä enää itsekään löydä niitä. Mutta tässähän tämä siis näkyy, ikä ei tee taiteilijaa vaan omistautuneisuus. Tämän vuoksipa oletkin aikaansaavampi, huolellisempi, motivoituneempi, innokkaampi... Parempi piirtäjä kuin minä, koska tykkäät siitä. Jatka samaa tahtia ja olet vielä ammatissasi.
Pap_pa
Lainaus:Oletkos kuullut sellaisesta rituaalista kuin tussaus?
Tottahan toki, ei vain jostain kumman syystä tullut mieleen tuolloin. :)
Olisihan siitä tietysti paljon siistimpi tullut, mutta kun ei muista niin ei muista. :D

Satuin tuossa äsken löytämään kaapeistani ne minun vanhat ankkakuvat. AA:ssahan nekin tietysti on, mutta pitäähän ne nyt tännekin tunkea. ;D

Tässähän ne siis on:

Akun rallivuodet jonkinmoisissa väreissä

Nyt olin jopa niin toimelias, että vaivauduin oikein värittämäänkin tuon taivaan. ;) Ihmettelein vain, mitä auringolle oikein kävi? En koskenut siihen laisinkaan ja silti se on aivan erilainen kuin AA:ssa... :O

Army-Aku

Aivan ensimmäisiä ankkakuviani ennen 8-sivuista sarjakuvaani (joka on vieläkin kesken). :)
July
Pistän nyt pientä nipotusta tänne: Jos viitsisit pienentää piirroksesi tästä lähtien hieman helpommin avattavaan kokoon, jaksaisi varmaan hitaampikin nettiyhteys avata mokomat. Meikäläisellä meni hermot tuolla Thaimaan päässä, kun yritin katsoa noita isoimpia pikselimössöjä ja yhteys yksinkertaisesti nuupahti.
Sivuja: 1