Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: akuankka1313n kuvat

(171 viestiä)
akuankka1313
Huomasin äsken, että piirrustustaitoni eivät ole yhtään kehittyneet siitä 10-vuotiaasta, kun tämän topan avasin. :-O Silloin minulla oli kyllä mahdollisuuksia tulevaisuudessa, mutta nyt tuntuu siltä, etten tästä enää kehity (ja saamattomuutenikin kasvaa, en saa edes kunnon sarjakuvaa aikaiseksi. Eikä piirrustuskisavoittoa ole vieläkään taskussa, vaikka luulisi sen kaiken järjen mukaan jo löytyvän itseltäni kaikkien näiden vuosien jälkeen... mutta ei voi mitään, tällaista tämä elämä nykyään on. :'(

Ankanpojat hurjastelevat

Eipä kukaan "virallinen piirtäjä Ankkiksesta" (esim. Kääk13, Turtana, Kurmeloinen) näitä kuvia enää vaivaudu kommentoimaan, mutta jankkaanpa vielä sitä kommentointia.
SillyPillyVilly
Hienoja piirustuksia! Huomaa että olet nähnyt vaivaa näiden eteen onko kaikki paintilla piirettyjä?
Kyllä minun mielestäsi kehitystä näkyy! Keep going :)
akuankka1313
Vain kolme tämän topan ensimmäistä on paintilla tehtyjä, muut on piirretty käsin (paitsi se animaatio).
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Nuori lupausEipä kukaan "virallinen piirtäjä Ankkiksesta" (esim. Kääk13, Turtana, Kurmeloinen) näitä kuvia enää vaivaudu kommentoimaan, mutta jankkaanpa vielä sitä kommentointia.Kääk on intissä, Turtis ja Kurppa taas huitelevat muualla eikä ole näkynyt aikoihin näissä maisemissa. Luulen että virallisen epäviralliset viranomaispiirtäjämme ovat tauolla kuten koko saittikin.

Mutta jos en nyt enempää osaa erikseen kehua kuin että varsin lupaavaa jälkeä jätät edelleen, en itsekään ole juuri kehittynyt sitten parin vuoden takaisen debytoinnin ankoissa. Mitä se sitten kertoo, uskoisin että sinun tapauksessasi lopullisen tyylin saavuttamista ja minulla evotuksen jaloa taitoa. Älä kuule yhtään angstaa noilla kyvyillä vaan piirrä sarjista ja kokeile rajojasi siinä. Nimittäin niille jotka piirtämisestä oikeasti nauttivat, sanon vain että elkää hyvät veljet ja tyttäret heittäkö sitä hukkaan. Tässäkin meillä on selvä tuleva piirtäjä Akkariin, senkin lehden taso saattaa hyvinkin pompata muutaman vuoden päästä.
akuankka1313
Hurjaa. Ehkä minun sitten mitäisi tsempata niiden miljoonien keskenjääneiden sarjakuvieni kanssa, sillä Akkarin nykyinen taso ärsyttää ja haluan tehdä sarjakuvistani omituisia/erikoisia/omalaatuisia. Ärsyttävä tunne, kun tuntee kykynsä muttei vain jaksa tuoda niitä esille.

Tässä on jokatapauksessa tasoton ja tosi outo Taikaviitta-animaatio, josta voi löytää syvällisiä aatoksia.
http://img227.imageshack.us/i/taikis3.gif/
Vaari
Se on sitä niin kutsuttua japanilaista hulluutta jota pohjoismaiset eivät omista, ja italialaiset luottavat huumoriin sekä toisinaan synkkyyteen. Akkarin tuho ovat nykyiset mielikuvituksettomat pohjoismaiset tekijät. Kaivataan ennakkoluulottomuutta, ja sitä löytyy monelta sellaiselta joka ei uskalla alalle hakeutua. Taidat olla yksi niistä?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12