Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Akuhullu97:n piirroksia

(20 viestiä)
Akuhullu97
Tällaisen tein nyt, pitkään olen jo sitä ajatellut, mutten ole aikaiseksi saanut. Nyt se sitten on tässä. ;D

Ensimmäisenä aiheena, nyt, kun Mikki ja Minni täyttivät 80 vuotta, niin tässä siihen aiheeseen sopiva kuva. ::) Kuvassa on otettu aloittaessa hieman mallia.

http://www.sunverkko.com/kuvapankki/kuva.aspx?id=22004[/img]

Kuva ei taida näkyä, tässä vielä linkki: Mikki & Minni
Kääk13
Eipä tuo ollenkaan hullumpi ole.

Idea kuvaan on simmpeli ja taustattomuudestakaan ei ole haittaa.
Mallista piirtely on oikein hyvä tapa opetella piirtämistä, mutta ÄLÄ ihmeessä laita niitä näytille nettiin myöhemminkään.
Kukaan ei oikeasti jaksa katsoa(tai ainakaan kommentoida) mallitöitä, koska niissä ei todellakaan ole mitään uutta.

Sitten kun jatkossa laitat lisää kuvia tänne, niin toivon, ettet julkaise mitään hutaistua ja sitten kommentoi tyyliin: tää nyt on 3:ssa sekunnissa piirretty. En oo tyytyväinen, mutten jaksanut parempaakaan tehdä.

Käytä mielummin enemmän aikaa yhden piirrustuksen tekemiseen ja julkaise sitten se työ.
Lopputulosta on sitäpaitsi aina palkitsevampi ihailla, kun sen eteen on tehnyt vähän työtä. ;)
Ankkarock
Joo. Toi oli tosi hieno kuva. Mutta yhdyn edelliseen viestiin. Ei kannata hutaista äkkiä sellaista kuvaa, ja jälkeenpäin todeta, että "Piirsin ton mallista, noin 3 sekunnissa, ja mielestäni toi ei ollu mikään hyvä vaan ihan surkee, ja lähetänkin sen nyt tänne". Kuitenkaan sinä et, tehnyt näin.
Tuo on oikein taitavasti piirretty kuva.
Kreach
Hmmm... Etten vain minä ole joskus tuota kolmessa sekunnissa juttua kirjoittanut? ... : D

Joka tapauksessa kuva on hieno. Mikki on vähän epäonnistunut (ei huono siltikään), mutta Minni lähes täydellinen. Ja minä kun en osaa piirtää! :(
Akuhullu97
Itse asiassa kuvan tekemiseen meni kokonaisuudessa monta tuntia, taidan olla aika huono/hidas piirtäjä, kun niin on päässyt käymään. Kyllä minulla toinenkin kuva tuohon aiheeseen on, jossa ei ole mallia käytetty. :(
samppali
Minusta on ainakin hienoa että olet viitsinyt käyttää kuvan tekemiseen enemmän aikaa kuin muutaman sekunnin. Ja vaikkei kuva ole mikään mestariteos, siinä näkyy jo yrittäminen, eikä sitä ole hutaisemalla tehty. Itse en todellakaan jaksa käyttää yhden kuvan tekemiseen kuin yhden tunnin.

Hienoa jälkeä, tällain kun jatkat, taitosi paranevat vielä huimasti. ;)
Ankkarock
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Itse asiassa kuvan tekemiseen meni kokonaisuudessa monta tuntia, taidan olla aika huono/hidas piirtäjä, kun niin on päässyt käymään. Kyllä minulla toinenkin kuva tuohon aiheeseen on, jossa ei ole mallia käytetty. :(
Eijeijeiejei!! En minä sitä tarkoittanut vaan yritin saada asiaa selville, sitä asiaa, että vaikka tuo olisi piirretty 8 sek, tms niin tuo tosi loistava piirros, ja on tosi hyvä, kun olet urhannut sen tekoon enemmänkin kuin tunnin.
Näkee myös, että arvostat Mikkiä ja Minniä paljon! :)
Oskuarts
Ihan hienohan tuo on. (ainakin parempi kuin minun luokkatovereideni piirrosjälki. ;D)
Olen nyt niin positiivisella tuulella etten jaksa ryhtyä ilkeäksi taidekriitikoksi.(En nyt tarkoita että joku on!)
ja Harjoittelemalla pääset vielä pitkälle!
Akuhullu97
Hyvähän se on välillä olla hieman "ilkeä". Aina on hyvä saada myös negatiivista palautetta. Kiitokset kehuista kuitenkin. Taidan huomenna pistää samaan aiheeseen liittyvän kuvan, jota ei mallista katsottu, mutta aikaa siihen kyllä kului. Ei mikään mestariteos se varsinkaan. ::)
Oskuarts
Lainaus käyttäjältä: Akuhullu97Hyvähän se on välillä olla hieman "ilkeä". Aina on hyvä saada myös negatiivista palautetta. Kiitokset kehuista kuitenkin. Taidan huomenna pistää samaan aiheeseen liittyvän kuvan, jota ei mallista katsottu, mutta aikaa siih kyllä kului. Ei mikään mestariteos se varsinkaan. ::)No niin... tottahan se on. En minäkään halua kiltiltä karhumuorilta vaikuttaa :P. Sitäpaitsi negatiivinen palaute auttaa ongelmissa. Esim. Kuinka pyöreä Akun pää on.
Akuhullu97
Tällainen kuva tuli piirrettyä, ei mikään hieno, muttei nyt ihan rumakaan. Aikaa kului pari tuntia... :o (!!!) Kuva on vähän pieni, ja äärimmäisessä alareunassa... Mutta toivottavasti se ei haittaa... :)

Aku töissä

Sellainen...
Salwer1st/
Tämä "Aku töissä"-kuva oli kyllä paljon parempi kuin se Mikki-kuva. Silmät ja pää vähän turhan suuria ja nokka turhan nysä. Ihan kelpo kuva kuitenkin. Parantamista tulossa vielä toivottavasti lisää seuraavaan kuvaan.
Akuhullu97
Osalle Ankkiksen käyttäjistä onkin varmaan tuttu paikka nimeltä Art.com. Tuolla voi kivasti piirtää kaiken maailman pensseleillä ja väreillä. ;)

Tässä yksi kuva, minkä siellä tein, pelkkä Akun pää, mutta on perin hankalaa tehdä tuolla kuvaa, ilman että pensseli heiluu ja viivoista tulee epäsuoria. :o

Siinä on; Aku
Mirkku
Tässä vähän juttua Akuista: Kehottaisin sinua piirtämään nokan keskikohdan "paksummaksi". Katso vaikkapa profiilikuvaasi; keskikohta yltää yhtä korkealle kuin "nokanpielet". Aku töissä-kuva on vähän kuin se olisi ylhäältäpäin, mutta olisi kannattanut ehkä piirtää jalat kuin ne olisivat pyrstön alapuolella, ja näkysísivät vain puoliksi. Kuitenkin molemmmat kuvat ovat hienoja :).
Ankkarock
Hmm.. uusin kuva ei ole mikään parhain, minlä olet ArtPadilla tehnyt, mutta kuten Mirkkukin jo totesi, nokan kesikohta voisi olla vähän "paksumpi".. Muuten ihan hyvä kuva.. useimmat kuvasi muistuttavat mielestäni Korhosta.
Sivuja: 1 2