Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: T@IKIKSEN taiteelliset töherrykset

(21 viestiä)
T@IK@VIITTA
Täällä sitten voitte vapaasti kommentoida ja katsoa aikaansaannoksiani. Toivottavasti pidätte näistä kuvista. Lähettäkää sekä positiivista ja negatiivista palautetta ja kertokaa ihmeessä, missä kannattaa korjata. Kommenteja kuvistani voi nyt alkaa antamaan!

Nämä ensimmäiset kuvat ovat tehty paintilla, mutta huomenna tulee tussattuja töitä.

http://img187.imageshack.us/img187/2209/akupantilla1akuankka.jpg

http://img248.imageshack.us/i/akupaintilla3pikkuaku.jpg/

http://img70.imageshack.us/img70/3259/akuonparas.jpg

E: Tässä vielä piirrustuskisa 12 kuvani

http://ankkis.net/piirkisa/12/piirkisa12_taikaviitta.jpg
Salwer1st/
Juuh... Oikein mukavia. Akun lakin järeys pisti silmään, sitä voisi tulevaisuudessa vähän pienentää. Mutta muuten oikein hyviä. Hyvä, T@ikis!
Mac Ducky
Hyvin osaat ainakin piirtää paintilla. Tuo viimeinen "Aku on paras" kuva oli ainakin erittäin hyvin tehty, kuten muutkin kuvat. Tosin Akun hatun kokoa olisit voinut vähän pienentää. Ei mitään muuta valittamista. Toivottavasti osaat piirtää myös yhtä hyvin, kun saat käteesi kynän ja paperia. :)
T@IK@VIITTA
Tässä nyt kynällä tehtyjä töitäni. Kaksi työtäni hävisi ja ne olivat väritettyjä, mutta tässä kuitenkin kaksi värittämätöntä työtäni. Muuten; Minä piirrän yleensä Akun hatun isoksi, koska minun mielestä se on hieno isompana. :)

http://img220.imageshack.us/img220/3337/akupolttaalaskujaan.jpg
Mielestäni oikein onnistunut kuva. Aku näyttää erillaiselta, kun kokeilin "irrottaa" Akun silmät nokasta. Ihan hieno minun mielestäni siis.

http://img233.imageshack.us/img233/9467/akuurheilee.jpg
Tämäkin onnistui varsin hyvin. Vain nuo silmät häiritsevät hiukan minua, koska ne katsovat minne sattuu. Ihan hyvä siis minu tekeleeksi.
Kääk13
Kas, nämä kuvathan ovat hauskoja. Itseni lisäksi kovinkaan moni ei ole paint-töitään raaskinut julkaista.
Ymmärrän heitä kaikkia, sillä paintilla piirtäminen on vaativaa puuhaa.
Hienoa kuitenkin, että jälleen löytyy yksi joka taitaa sen taidon.

Paint piirroksista ei ole mitään pahaa sanoittavaa, mutta sitä ihmettelen, miten olet saanut värityksen menemään reunaviivojen yli?
Eikö siisti väritys pitäisi olla paintilla helppoa? ???

Myös nuo käsin tehdyt piirrokset ovat hienoja. Itse asiassa pidän niistä hieman enemmänkin, mutta julkaise ihmeessä jatkossa myös tietokoneella piirrettyjä kuvia.

Sanoit, että negatiivista palautetta saisi antaa, mutta mielestäni sitä nimenomaan pitää välttää. Sen sijaan rakentavaa palautetta on vaalittava. Suosittelen ottamaan käyttöön hieman paksumpaa tussia. Siten kuvaan saa aivan toisenlaista ilmettä. Voit myös kokeilla piirtää hahmot paksummalla tussilla ja taustat ohuemmalla.
Niin, ja jos jätät työsi värittämättä, suosittelen käyttämään mustaa väriä reilusti. Vaikkapa mustaamalla Akun tai poikien nutut, Roopen takin kauluksen ja hihat tms... Pelkät värittömät ääriviivatyöt ovat varsin tylsää katseltavaa.

Saanko toivoa Taikaviitta työtä, tai sarjakuvaa? Mieluusti pidempää kuin yksi sivuista. Sen voisi Lukunurkassakin julkaista. :)
T@IK@VIITTA
Kiitos paljon kommentistasi Kääk! Tuossa paint työssä meni vähän pieleen tuo väritys ja jouduin värittämään siveltimellä. Ja kyllähän voin jonkun pidemmän kuin yksisivuisen tehdä. Yksi hyvä on jo tussausta ja väritystä vailla. Kiitos paljon kaikesta apukeinoista, joita kerroit, Kääk!
T@IK@VIITTA
Innostuin tekemään näitä pain-töitä ( ;D ) ja tässä nyt sitten kaksi, jotka tein äsken.

http://img142.imageshack.us/img142/8259/surullinenaku.jpg

http://img219.imageshack.us/img219/3715/aku75.jpg

Minun mielestäni aika onnistuneita, mutta tuo ensimmäinen on hienompi.
Padi
Anteeksi että kommentoin näitä kuvia vasta nytten mutta kun on ollut vähän muita kiirreitä :) No asiaan. Minusta kaikki kuvasi ovat mahdottoman hienoja, etenkin sinun ikäiseksi. En ymmärrä miten olet saanut paintillä noin siistiä jälkeä, itselläni käsi tärisee niin että on mahdoton piirtää mitään jättämällä hienoa jälkeä. Myös sinun kynällä piirretyt kuvat ovat varsin mallikkaat. En keksi nytten mitään moitittevaa, pahoittelen :-[
T@IK@VIITTA
No niin, laitanpa pitkästä (tai no, ei niin pitkästä) aikaa taas kuvia. Nämä ovat nyt paintilla tehtyjä, ei sen kummallisempaa.

http://img228.imageshack.us/img228/3228/akujalaatikot.jpg

http://img134.imageshack.us/img134/6974/akuankkapimeydess.jpg
T@IK@VIITTA
Sori, en ole laittanut vähään aikaan töitäni tänne. Yritän kuitenkin jossain vaiheessa saada jonkun käsin tehdyn ja väritetyn työn tänne.
Tässä nyt kuitenkin paint työ:

http://img401.imageshack.us/img401/2994/ylltaikisaamullaaku.jpg
Kääk13
Tuo uusinhan on komea.
Ideanahan tuo on jo melkoinen klassikko, mutta tuolla tavalla sitä en muista koskaan ennen nähneeni toteutettavan.

Oletko muuten kokeillut yhdistää noita naamoja yhdeksi ja samaksi?
T@IK@VIITTA
Kiitos kommentistasi Kääk!

En ole kokeillut yhdistää päitä, koska niitähän on nähty jo paljon. Yritin siis tehdä vähän uudemman. Toivottavasti on hieno, sillä tein tuon jossain vartissa. :) Eli aika vähän aikaa käytin, mutta en usein käytäkkään niihin puolta tuntia.
Toke
Näitä kuvia en olekaan aiemmin kommentoinut. Mielestäni hyvin piirrettyjä kuvia, vaikka väritys osin puuttuukin. Paintillakin osaa tehdä hyvin, esimerkiksi tuo uusin kuva on erinomainen. Odotellaan kuitenkin lisää käsin piirrettyjä. :)
T@IK@VIITTA
Tässä on sitten yksi käsin tehty kuva. Osallistuin sillä Akun313: n piirrustuskilpailuun. Myöhemmin sitten lisää. :)

http://img340.imageshack.us/img340/5653/akuiinesjahannu.jpg
T@IK@VIITTA
No niin, nyt on tultu piirreltyä ja tussailtua äskettäin. Tällaisia sain sitten aikaan:

http://img246.imageshack.us/img246/7747/aku75v.jpg
Tuossa on joskus tämän vuoden kesän alussa piirretty kuva. Mielestäni ihan onnistunut. Tänään väritin ja tussasin.

http://img401.imageshack.us/img401/1064/pupuankka0001.jpg
;D Joo, tämäkin on kesällä tehty autossa. Ihan päästä keksin tuon Pupuankan. Mielestäni siitä tuli oikein hauskan näköinen. XD

http://img401.imageshack.us/img401/3778/86826148.png
Tuossa sitten ei-ankka-työ. Tänään jotain tuollaista kyhäilin, varmaankin jonkinlainen kauhukuva mielessä. Ei siitä tuon kummoisempi tullut.

Kommentteja saa antaa!

Edittiä: Mikäs nyt noihin mahtoi iskeä? Noh, se toimii samalla tavalla, kun avaatte toisen netin ja laitatte jonkun noista osoitteista sinne.

E2: Pitäisi toimia nyt.
Sivuja: 1 2