Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ankkafani315n kynien jättämät jäljet

(2 viestiä)
Ankkafani315
Tässä näitä on nyt muutama. Ei mitään mestaritasoa mutta lähetyskelpoisia ne on. aa.fi:ssä näkyvillä muutama, muttei kaikkia. Olen ottanut vaan yhteen mallia, ei siis mitään kopiointitaidetta.

Aku seisoo kädellä
Ensimmäinen varsinainen työ. Mustavalkoinen käytetty pelkästään lyijykynää. Sori, väärinpäin, kun en pystynyt kääntämään.

Pikku-Aku ja Karo
Kuvassa saattaa olla vähän huono perspektiivi, mutta muuten olen panostanut enemmän kuin edelliseen. Tässä piirroksessa Aku ampuu pulpetistaan ritsallaan tähdäten hänen kouluaikojen "vihollistaan" Karoa. Apuna en käyttänyt mitään mallia.

Mennään elokuviin
Hyvä on, tausta on mennyt pipariksi, ja muutenkin leffan katsojat ovat liian "alhaalla". Tosin se on niitä vanhoja piirroksia ja ensimmäisiä värikuvia. Piirroksessa portsari Aku jahtaa naamioituneita ankanpoikia, jotka yrittivät päästä katsomaan heiltä kiellettyä elokuvaa.

Täystuho Touho
"Jaa Mummon luona. No Aku ei varmaan pahastu, jos lainaan hänen keittiöönsä? Kyllä hän rakkaan serkkunsa nyt päästää, ja sitä paitsi olen käynyt kokkaamisen kirjekurssin, joten eikun tuumasta toimeen." Valitettavasi Touholle kävi niin kuin yleensä, ja lopputulos on tuossa piirroksessa. Piirrokseen ei ole käytetty malleja.

Maailmanmatkaajat
Kuva esittää niitä ainaisia aarteenetsijöitä Roopea, Akua ja ankanpoikia. (Taustana maapallo? :) ) Ei malleja käytetty.

Moby ja Toope Ankka
Merimies Moby Ankka ja hänen apurinsa Toope. Ei mallia. Pistin tuohon aa.fi:n Harvinaiset Hahmot -osioon, niin sielläpä(ehkä) parempi kuvanlaatu.

Se paljon puhuttu mallista piirretty
Korhosen Aku
Mallina on toiminut alunperin Kari Korhosen piirtämä Akun 75-vuotisjuhlakuva, vuoden -95 Aku Ankan Taskukirjan selkämyskuvasta, joka sattumoisin on ensimmäinen selkämyskuva taskareissa. Siispä sitä vanhaa Kari Korhosta.

Tässä nyt niitä. Saattaapi tulla lisää, saattaapi, ettei.
Kääk13
Oikein näppäriä kuviahan nämä ovat.
Piirrustuksissa näkyy selvä into piirtämistä kohtaan.
Minusta on myös hienoa, että olet valinnut monipuolisesti, jopa harvinaisempia hahmoja kuviisi.
Esimerkiksi minä(joka myös käytän melko monipuolisesti hahmoja) en ole koskaan edes yrittänyt piirtää Mobyn kansikaveria Toopea.
Pitäisi varmaan koettaa joskus... ;D

Vaikken yleensä välitä mallipiirroksista, on minun silti kehaistava viimeistä kuvaa.
Itse olen todella heikko mallitöhertelijä, joten katson kateellisena aina kaikkia, jotka saavat omaan mallipiirrokseensa sitä alkuperäisen kuvan tuntua.

Usein tätä jaksan toitottaa, mutta teeppä jatkossa myös sarjakuvia.
Tiedän, että kaikki tykkäävät lukea niitä. ;)

P.S. Osallistu ihmeessä myös juuri käynnissä olevaan piirrustuskisa 14:sta.
Sivuja: 1