Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: AATK 332: Ihan tavallinen sankari

(4 viestiä)
Kreach
Vaikka edellinen arvosteluni ei ollut hirveän suosittu (kommentteja katsoen) laitan nyt tämänkin.

Ihan tavallinen sankari (332)

Keskiarvo: 7,61

Rantavahti
A: 7½/10
Tarina on jokseenkin omalaatuinen, mutta ah, kuinka monta kertaa Aku on nähty rantavahtina? Tarinassa ei oltu saatu paljoa mitään uutta, mutta ryhdikäs ja Andersenin piirroksilla terästettynä ihan kelpo lukemista.

Olematon laakso
A: 7½/10
Tarinan on jokseenkin mielenkiintoinen, mutta kunnollinen jännitys puuttuu. Pihlin käsissä tästä oltaisiin saatu jännittävämpi ja parempi, mutta Halaksen käsissä tästä ei tullut erityisen mainittava kertomus.

Unohtumattomat tanssiaiset
A: 7/10
Lyhyt ja paikallaan junkkaava, eikä edes erityisen hauskakaan.

Yllättävä ystävä
A: 7/10
Tarina olisi varmasti saanut vähintää 7½ tai jopa 8, jos loppuratkaisu olisi ollut vähän erilainen. Sisällysluettelon kuva paljasti jo, kuka tämä yllättävä ystävä on. Sittemmin tarinassa ei ollut mitään, mitä erityisesti olisi odottanut. No okei, juoni kulki sutjakkaasti eteenpäin ja ideakin oli uudehko, mutta...

Liian innokas ihailija
A: 8/10
Vallan hyvä Taikaviitta -tarina. Taikaviitta joutui pulaan ja tarinan ahdisteneisuus Taikaviittaa kohtaan oli jossain kohtaa ihan onnistunut. Ja hyvä, että ihailija oli joku tuttu, eikä uusi hahmo, jota ei kukaan edes tunne.

Lomarevanssi
A: 7½/10
Pennonen ei usein ole päähenkilönä, mutta ihan kelvollinen tarinasta tuli. Tämä ei tuntunut väkisinväännetyltä jutulta, johon Pennonen yritettiin väkisin liu'uttaa päähenkilöksi.

Pallosankari
A: 7½/10
Turhan tavallinen. Omaperäisyyttä oltaisiin kaivattu. Paha sanoa mitään huonoa tai hyvää.

Kadonneen lantin metsästäjät
A: 8/10
Tarina oli aika mainio. Pidin tästä. Scalan piirrosjälki tavallista siedettävämpää, vaikka ankkojen kielet ovatkin niin useasti esillä.

Ankkazucumin erhe
A: 8½/10
Vahva tarina. Sen omaperäisyys on jopa täydellistä ja tarina on mielenkiintoinenkin. Cavazzanon piirrokset tunnelmalliset ja varsinkin loppu oli hyvä. Melko lyhyt tarina seikkailuksi - tai sitten aika vain humpsahti nopeasti tätä lukiessa.

Loppusanat
Yksi vähän parempi tarina, muttei yhtään huonoa. Ihan mukava taskari, varsinkin pari viimeistä tarinaa olivat hyviä. Alku oli vähän kankea, mutta taskarin toinen puolisko onnistunut.

---

Kommentteja? :)
Aku Vankka
Hyvä arvostelu, itse olen aikalailla samaa mieltä kanssasi tarinoista, vaikka oman arvosteluni keskiarvo olikin hieman korkeampi.
Ankkarock
Minunkin keskiarvo tästä taskarista oli hieman korkeampi.

Tästä huolimatta mielestäni varsin hyvä arvostelu! :)

Pisteet jälleen kerran sinulle Kreach!
wierii2
Hyvä, ellei jopa loistava arvostelu. Oma keskiarvo on siinä hieman ylempänä kuin sinun. Kuten saanoit: Yksi vähän parempi tarina, ei yhtään huonoa. Ihan mukava taskari.

Nuo luonnehdinnat pistivät silmään ja osuivat minustakin nappiin.
Sivuja: 1