Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: N:o 38 (2006)

(4 viestiä)
KoDo
Kansi
Kannessa Roope taikoo rahoja silinteristä, mutta pöydän alla onkin tuuletin.
Mielestäni aika hauska Aku Ankka kansi.

Sateenkaaren metsästäjät
Tarinassa Roope seuraa sateenkaarta, mutta sitten Riitta viekin sen johonkin laitteeseen, mikä tekee sateenkaaresta kultaa. Roope tietenkin sopii Riitan kanssa sopimuksen, että hän saa puolet kullasta mitä kone tekee. He lähtevät metsästämään sateenkaaria Seppele-solaan. Mutta sitten joku varas saakin Riitan ja Roopen "kullankeräämisen" ja lähtee seuraamaan heitä. Roope saakin selville, että kulta mitä sateenkaarista tulee onkin arvotonta. Hän jättää Riitan sinne ja lähtee menemään, mutta sitten rosvo kidnappaa Riitan ja Roope kuulee Riitan huudon ja lähtee seuraamaan rosvoa autolla. Yht'äkkiä rosvo pysähtyy ja lähtee juoksemaan vuorea ylöspäin. Roope seuraa rosvoa, mutta kaatuu mutaan. Hän näki sateenkaaren joka osoitti suoraan rosvon piilopaikkaan. Roope seurasi sateenkaarta luolaan ja kolkkasi rosvolta tajun. Hän ja Riitta lähtivät sitten takaisin Ankkalinnaan.

Arvio:
Hauska Roope tarina, jossa Riittakaan ei ole kovin ärsyttävä.

Arvosanani:4+/5

Varjojen valtakunta
Tarinassa Tulpun ja Akun naapurin terassia varjostaa kaksi isoa puuta. Hän pyytää apua Tulpulta ja Akulta ja he rupeavat tietenkin kilpailemaan kumpi saa katkaistua puun ensin. He saavat puut sahattua yhtäaikaa, mutta puut kaatuivatkin heidän naapurin talon päälle ja naapuri lähtee jahtaamaan Akua ja Tulppua.

Arvio:
Jee, taas tämmöinen tarina, jossa Aku ja Tulppu saavat opetuksen.

Arvosanani:3+/5

Sopiva malli
Tarinassa taiteilija on löytänyt Akun ja veistää hänestä veistoksia. Mutta niistä tulikin patsaita puutarhatonttu-näyttelyyn.

Arvio:
Taas tälläinen hauska vitsisarja.

Arvosanani:4-/5

Makuasioista ei sovi kiistellä
Tarinassa Aku ja Ankanpojat menevät Iineksen luo. Tupu, Hupu ja Lupu rupesivat kiistelemään Leenun, Liinun ja Tiinun kanssa kumpi on parempi, Laardi vai Aprilli Lavonen. Tupu, Hupu ja Lupu lähtivät ja Iines heitti Akunkin ulos. Kadulla he pysähtyvät Aprillin julisteen eteen, mutta sitten Aprilli menee ohi ja luulee, että he ovat hänen fanejaan. Hän kysyy kuinka hulluna he ovat Aprilliin, muuta kun Ankanpojat vastaavat ettei yhtään, hän rupeaa itkemään ja menee takaisin autoon. Aprillin vahti ehdottaa sopimusta, että he saisivat ilmaiset liput Laardin keikalle jos he heiluttavat lippua missä lukee "APRILLI ON PARAS". Mutta sitten he rupeavat kiistelemään Leenun, Liinun ja Tiinun kumpi on isompi fani.

Arvio:
Tyypillinen tarina, jossa Ankanpojat rupeavat jälleen kiistelemään Leenun, Liinun ja Tiinun kanssa.

Arvosanani:2-/5

Puujalkamestari
Tarinassa Ankkalinnaan järjestetään puujalkafestivaalit. Palkintona voittajalle on kahden hengen risteily. Aku päättä tietenkin osallistua ja rupeaa heti harjoittelemaan. Mutta myös Hannu aikoo osallistua. Kilpailussa Hannu tekee puujaloilla taitavia temppuja, mutta myöhemmin osoittautuu, että Hannu joka teki temppuja olikin robotti jota oikea Hannu ohjasi, joten Aku voitti palkinnon. Mutta laiva juuttuukin jäihin Grönlannissa.

Arvio:
Mukava Aku tarina, jossa Aku kerrankin voittaa jotakin.

Arvosanani:3-/5

Helppoa ja kätevää
Tarinassa Roope automatisoi koko pankkilaitteistonsa. Hän esittelee Akulle AUT-koneen, josta saa lainattua käteistä. Sitten hän esittelee Akulle kaikki koneet, mutta Aku ei halunnut tietää kaikkia. Aku kysyi miten noita laitteita osaa käyttää. Roope sanoi , että käyttöoppaillekkin on oma laite.

Arvio:
Hahhaa! jopas oli hauska tarina, jossa Aku sekoaa jo laskuissa.

Arvosanani:3+/5

Kommentteja arvostelusta :D
akuankka1313
Hyvä, että sinäkin olet ruvennut kirjoittamaan arvosteluja. Hyvä!
KoDo
En oikein jaksanut tehdä noita taskari-arvosteluja niin kokeilin Aku Ankka arvosteluja ja ne olivatkin helppoja.
Bomber
hyvä oli, kunhan alkaisit käyttämään pelkän hauskan tilalla myös vaikkapa sanoja: Mainio, kelpo, hieno, täydellinen, kujeellinen, humoristinen ja vitsikäs.
Sivuja: 1