Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: PIKNIK-MIITTI! (ent. TISSIT!)

(49 viestiä)
July
.. Ja nyt kun sain teidän huomionne..

July&Jukka Company presents: Miitti!
Aivan, nyt on tullut jälleen se aika vuodesta, jolloin linnut laulavat, aurinko paistaa ja on Ankkiksen miitin aika! Mutta tämänkertainen miitti ei ole täysin tavanomainen, eikä siihen kuulu tylsää teoriaosiota, ehei! Tämänkertainen miitti on täynnä toimintaa ja riemunkiljahduksia, sillä tällä kertaa ankkislaiset järjestävät PIKNIKIN!
.. Ja nyt en puhu siitä ruokaketjusta.

Aivan niin, tänä keväänä tapaamme porukalla Rautatieasemalla kauniina toukokuisena lauantaina ja siitä alkaakin matkanteko Suomenlinnaan! Ja lauttamaksu on tosiaan sen Helsingin sisäisen lipun verran.
Suomenlinnassa reittimme kulkee tarvittaessa kaupan kautta ja sieltä luultavasti johonkin aurinkoiseen ja mukavan rauhalliseen paikkaan, jossa July tha Leikkitäti saa leikittää ihmisiä! Ohjelmassa siis jonkin verran kävelyä, syömistä ja leikkejä!

Entä mitä sinun tarvitsee tehdä että pääset mukaan? No, ilmoitat tulostasi tähän topicciin, minulle tai Jukalle. Mukaan tarvitset omat eväät (jotka voi siis ostaa kaupastakin), mahdollisesti jonkin mukavan viltin, jonka päälle istuutua, säänmukaisen varustuksen sekä hyvän mielen!

Mutta milloinka tämä miitti on tarkalleen? Sitä emme vielä tiedä! Olkaa siis hyvät ja ehdottakaa mieluisia toukokuisia lauantai-päiviä. 10., 17. ja 24. päivä ovat näillä näkymin varteenotettavimpia miittipäiviä.

Ehdota siis ja tule mukaan!

MUOKSIVIIKATE//Miitti on täten päätetty järjestää lauantaina 24.5.! Kokoonnumme Rautatieasemalla kello 13.00! Alkakaahan ilmoittautua!

Osallistujat tähän mennessä:
Järjestäjät (July&Jukka)
Destiny
Submin
akuankka1313
Joakim(?)
Barksi (?)
Egoisti

Jos bussinne/kumiveneenne/junanne/rock-lintunne yllättäen hajoaa, asiasta voi ilmoitella Jukalle numeroon -nönnönnöö-
Bomber
Olipa kiero idea saada huomiota...

Mutta riippuu vähän päivästä pääsenkö.
July
Olisin voinut myös pistää "Ilmaista viinaa ja pornoa", mutta mun uskottavuuteni olisi luultavasti romahtanut pohjalukemiin. :D

Sitähän varten tuosta saa ottaa ja ehdottaa jotakin noista kolmesta päivästä ;) Itse suosin ehkä tuota loppupuolta, sillä ilmat saattavat olla lämpimämmät silloin. Mutta hei, ilmoitelkaa niin katsotaan mikä päivä saa eniten kannatusta!
submin
Hmäh, missä?!!?!
Kiitti vaan July :
Muttajoo, päättäkäähän päivä, yritän päästä töiltäni tulemaan.
Sininthecity
Jos alkoholi juomat on sallittua.... ;)
Jukka
Lainaus käyttäjältä: SininthecityJos alkoholi juomat on sallittua.... ;)
Näen jo otsikon "Foorumin miitissä juotettiin alaikäiset humalaan"..
Mutjoo, mulle käy periaatteessa mikä vaan yllä mainituista viikonlopuista..
Varmaan loppupäähän mentäessä on paremmat säät.. :)
Sininthecity
Lainaus käyttäjältä: JukkaLainaus käyttäjältä: SininthecityJos alkoholi juomat on sallittua.... ;)
Näen jo otsikon "Foorumin miitissä juotettiin alaikäiset humalaan"..
Mutjoo, mulle käy periaatteessa mikä vaan yllä mainituista viikonlopuista..
Varmaan loppupäähän mentäessä on paremmat säät.. :)

No mutta Jukka, mitä ovat piknikit ilman punaviiniä?

Mutta jos tosissaan ollaan, niin en pääse. Hieman liian pitkä matka piknikille. Voin tehdä sen täällä tietokoneen ääressä ja videokuvan välityksellä. :D
July
Itse en kyllä näe syytä, mikseivät alkoholijuomat olisi sallittuja taysi-ikäisten ankkislaisten keskuudessa. (Tietysti kohtuudella otettuna)

Ehdottakaahan nyt ihan niitä varsinaisia päivämääriä. Huono pitää miittiä jos porukat tahtoo pitää sen "joskus silloin toukokuussa". ;)
jho
Lainaus käyttäjältä: TaikaviittaKiero idea saada huomiota ::)Ei kaikkien tota samaa lausetta tarvii toistaa.

Mut asiaan. Vähän on päivämäärästä kiinni että pääsenkö ja matkaaki on niin tuskin pääsen.
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: JulyItse en kyllä näe syytä, mikseivät alkoholijuomat olisi sallittuja taysi-ikäisten ankkislaisten keskuudessa. (Tietysti kohtuudella otettuna)
No kattoo sitä sitten kun tietää minkäikäistä väkeä tuonne saapuu. ;P

No mutta huomioni sait, sekunnin murto-osassa, kiitos siitä. Mukavalta kuulostaa idea, kiinnostunut olisin näin alustavasti...riippuu tietenkin onko minulla töitä juuri silloin lauantaina und kaikkea muuta tekosyytä.

Päivämäärää nyt en itse osaa sanoa, mutta joku kolmesta ensimmäisestä lauantaista, kun viimeisenä lauantaina loppuukin koulut ja on lakkiaista sun muuta.

...onkohan toi vieraiden kirjoitusoikeus ihan hyvä ratkaisu...
Etsivä Kaasi
En ole varma, että pääsenkö miittiin. Pitää miettiä. Ainakin sait otsikolla kaikkien huomion. ;D
squid
Lainaus käyttäjältä: JulyItse en kyllä näe syytä, mikseivät alkoholijuomat olisi sallittuja taysi-ikäisten ankkislaisten keskuudessa. (Tietysti kohtuudella otettuna)
Mites meinasit vaikuttaa alaikästen juomiseen?
July
Paperit käteen, hei. ;D Joo. Ehkä jätetään se alaköholi sitten johonkin k-18-miittiin.
Ja olisi mukavaa jos ihmiset eivät vain kommentoisi otsikkoa ja kertoisi sitten, etteivät pääse! Perkele, tähän aiheeseen viestit sallittuja vain niiltä jotka luulevat, suunnittelevat tai tietävät pääsevänsä!
akuankka1313
Luulen pääseväni, mutta silti vähän epäilyttää. Ei ole kiva kun puolet ankkislaisista pyörii kännissä Suomenlinnassa. Ja muutenkin tuolla on taas tuota k-18-porukkaa eli en vieläkään oikein sovi joukkoon. Piknikkipäiväksi sopisi todellakin tuo Toukokuun loppupuoli, joten kannatan päivää num 24.
ArpinLusene
Lainaus käyttäjältä: JulyPerkele, tähän aiheeseen viestit sallittuja vain niiltä jotka luulevat, suunnittelevat tai tietävät pääsevänsä!
Tossa kyllä kirjotit et ilmotetaan vaikka tähän topicciin tai sulle tai jukalle... No mutta ite en pääse, eikä piknikki oikein innosta. Otsikko oli kyllä jotenkin... Ite ajattelin ku näin sen että joku tehny kännipäissään tollasen aiheen, mutta se olikin ankkiksen July täti. ;)
Sivuja: 1 2 3 4