Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Ankkiksen Kääkkämiitti I

(5 viestiä)
July
Tässä siis ollaan taas Suomessa, nyt tosin aasianvärisenä, ja kuten lupasin ennen lähtöäni: Ankkiksen ensimmäisen Kääkkämiitin suunnittelu voi alkaa.
Tarkoitus on siis pitää K-18-miitti, joten kaikki te nuoremmat ankkislaiset voittekin siirtyä lueskelemaan jotain muuta topicia, teitä ei nyt hyväksytä mukaan.

Jos alammekin siis kypsyttelemään miittiä. Itse ehdottaisin melkein kesämiittiä, sillä silloin on helpompi keksiä kokoontumispaikka ja luultavasti myös tekemistä. :D Myös aikaisin päätetty miittipäivä on omiaan saamaan porukkaa paremmin paikalle, kun ihmiset tietävät olla varaamatta kyseiselle päivälle muuta tekemistä. Toukokuun loppu-kesäkuu on mielestäni parhaalla akselilla alkukesän säiden suhteen.
Pysyykö Helsinki edelleen miittikaupunkina, vai raahaammeko viehättävänkokoiset takalistomme johonkin muuhun Suomen osaan?
Ja jos säät ovat hyvät, miittailemmeko esimerkiksi luonnon helmassa, vai tahtooko joku mahdollisesti tarjota porukalle mahdollisuuden yöpyä jossain? Kaksipäiväisetkään miitit eivät meinaan ole järkyttävän harvinaisia ja ovat usein yksipäiväisiä miittejä huvittavampia, varsinkin vanhemmalla porukalla.

Tässä nyt muutama (toivottavasti) keskustelua aiheuttava kysymys/ehdotus.

Brainstormatkaa, ihmiset! :)
Anaconda
Kesäkuun alun viikonloppu voisi olla aika kiva. Miittihän voidaan pitää myös muuallakin kuin Suomen rajojen sisäpuolella. Korpikaan ei ole huono vaihtoehto. Lappiin voisi erinomaisesti lähteä, vaikka toki metsää lähempääkin löytyy. Keston suhteen ei ole rajoituksia, vielä toistaiseksi aikaa löytyy ihan mukavasti käytettäväksi.
July
Lainaus käyttäjältä: AnacondaKesäkuun alun viikonloppu voisi olla aika kiva.
Itse olen vapaana kesäkuun ensimmäisenä, kolmantena ja viimeisenä viikonloppuna. Ehkäpä jokin näistä?

Lainaus käyttäjältä: AnacondaMiittihän voidaan pitää myös muuallakin kuin Suomen rajojen sisäpuolella. Korpikaan ei ole huono vaihtoehto. Lappiin voisi erinomaisesti lähteä, vaikka toki metsää lähempääkin löytyy. Keston suhteen ei ole rajoituksia, vielä toistaiseksi aikaa löytyy ihan mukavasti käytettäväksi.
Mitä oli mielessä? Tallinnan päiväristeily? :D Kunnon risteilyllehän ei päästä ikärajoitusten takia.
Toisaalta taas... Korpi? ... ... Ei pahalla, mutta en odottaisi järkyttävän suurta osallistujamäärää.. :'D Lisäksi: Kuka meistä osaa muka suunnistaa?
AkeMake
Eipä ole tämä miitti vielä saanut kunnolla siipiä alleen. Saattaa hyvinkin johtua tästä K-18 rajasta. Itsehän voisin harkita tuota paikalle saapumista, mutta tässä vaiheessa en tietenkään uskalla mitään lupailla. Minnekään Suomen rajojen ulkopuolelle en kuitenkaan ole lähdössä, joten risteilyille tms. en ole lähdössä.

Suunnistuksesta en tiedä yhtään mitään, mutta metsiköistä tykkään. Mukavaa joskus oleskella ihan jossain korvessa. Omistivathan porukat koko tenavaikäni ajan korpimökin, jonne ei sähköä, vettä tai muutakaan sellaista ylellisyyttä saanut.. Joka kesäinen sivistystä pakeneminen oli niitä vuoden kohokohtia. :) Jos joku suunnistaja eksyy porukkaan niin kai tuota korpimiittiäkin voi harkita?

Mietiskelin tässä vain, että mikähän tarkoitus tällä K-18 ikärajalla on? Onko miitissä tarkoitus naatiskella jotain muumilimukkaa väkevämpää? Jos niistä on tulossa jotkin ryypiskelypippalot niin jään suosiolla tapahtuman ulkopuolelle. Minun juominkini kun jäävät normaalisti sellaiseen pariin siideriin viikossa, jotka nautiskelen pikkupurtavan ja hyvän elokuvan mukana kämpän sohvalla löhöten. ;)

Omalta osaltani jätän miitin vielä täysin auki. Jään seurailemaan tänne koneen taakse miten suunnitelmanne tämän suhteen etenee ja samalla katselen miten oma aikatauluni ja tilini saldo etenee miittiä ajatellen. :)
July
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeMietiskelin tässä vain, että mikähän tarkoitus tällä K-18 ikärajalla on? Onko miitissä tarkoitus naatiskella jotain muumilimukkaa väkevämpää? Jos niistä on tulossa jotkin ryypiskelypippalot niin jään suosiolla tapahtuman ulkopuolelle.
Siis tämä tyttöhän ei nykyisin juo, mutta K-18-ikärajan tarkoituksena on pääasiallisesti rajata porukkaa hieman niin, ettei kenenkään tarvitse ottaa vastuuta alaikäisten pärjäämisestä. Omalta osaltani ihmiset saavat juoda kuten tykkäävät, kunhan ovat vastuullisia ja miettivät hieman seuraavaakin päivää (mm. tuleeko darraa, pääseekö liikkumaan fiksusti, jos miitti on vain yhden päivän pituinen, tietääkö tekevänsä kännissä asioita joita ei kehtaa kohdata selvinpäin?). Tarkoitus ei siis ole pitää ryyppyjuhlia, pikemminkin eräänlaiset illanistujaiset vähän vanhemmassa porukassa.

Ja pitäähän se myöntää, että täysi-ikäisellä porukalla on kaikenkaikkiaan helpompi liikkua. Lisäksi ei tarvitse varoa sanojaan niin paljoa. :D

//MUOKSIVIIKATE Eli pistetään tämä miitti-idea jäähän. Yksäröidä saa, jos kiinnostus kasvaa yllättäen.
Sivuja: 1