Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Osaka 2007

(14 viestiä)
jho
Juu elikkä Yleisurheilun MM-kisat 2007 alkavat kymmenen minuutin päästä miesten maratoonilla.
Varmasti suurin osa katsoo kisoja ainakin hetken, kun niitä nyt tulee seuraavan viikon ajan. Onko täällä ketään muuta minun lisäksi, ketä meinaa töllätä niitä kisoja seuraavan viikon naama kiinni ruudussa? Harmi vain että lähetykset tulee aina yöllä ja päivisin vain koosteita :( .
Onnistuuko kisat suomalaisilta vai ei?
Voittaako joku suomalainen mitallin?
Jos voittaa, niin ketä?
Ajatuksia ja komentteja tähän ketjuun :)
hjhh
Hienoa Holmén yhdeksäs maratoonilla! :)
Barksi
Pitkämäki lienee varma mitalisti. Krugerilta on lupa odottaa mitalia, mutta muistaakseni hän on maailmantilaston kasi tältä kaudelta, joten mitali ei ole täysin varma. Sama koskee O-P Karjalaista. Muista lajeista en mitalia uskalla odottaa, mutta pistesijoja sitäkin enemmän. Ja hienostihan kisat aloitettiin, kun Holmen juoksi hienosti yhdeksänneksi. Mies itse arvosti kisan korkeammalle kun muutaman vuoden takaisen EM-kulta juoksunsa. Pienoinen pettymys oli toki miesten kuulan suomalaiset, vaikka odotettavissa oli se, että ainakin toinen suomalainen putoaisi. Suomen kuulan taso kun on heikentynyt viime vuosina.
jho
Niinpä, kuulafinaaliin olisi päässyt tuloksella 19,92, mikä Vasaran ja Häggblomin olisi pitänyt työntää, jos on tällä kaudella työntänyt reilusti päälle 20 metriä. Pitkämäki voisi ottaa mitalin ja Frantzilta voi odottaa hyvää suoritusta :). Ja tosiaan, Holménilla meni todella hyvin. :)
Bomber
Tero Pitkämäelle vähintään hopeaa :P

Kruger ehkä saa mitalin.

Poistin turhan kuva. En nähnyt sitä kovinkaan tärkeänä keskustelun kannalta. -Barks
jho
USA:n kuulamiehet jyräsivät. Ensi yönä Osakassa käydään mm. miesten 20 km:n kävely, naisten 7-ottelu ja miesten 3000 m esteiden alkuerät.
Harmi ettei Jukka (Keskisalo) ole mukana takareisivamman takia (eikös sillä sellanen ollut?).
Bomber
Mitäs meni osallistumaan pikaviestiin (tai joku semmoinen).
hjhh
Hienoa että Hoffa voitti. 8) Taitaa kyllä jäädä kisojen seuraaminen vähälle kun aika menee täällä Ankkiksessa.:D
jojo3
Kyllä niitä on pakko seurata :P Hitto vaan kun tulee yöllä, ei jaksa valvoa ::) Oikea mies voitti kyyläntyönnön ;D Eurosport huutaa tuolla alakerrassa, sieltä tulee yön lajien koosteita. Ja se oli kyllä yllätys kun Francis Obikwelu hylättiin ensimmäisellä kierroksella satasella :o
jho
Miesten satasella Powell hyytyi pahasti ja Gay voitti.
Outoa on se että Powell vasta kolmas. :o Atkins kiri toiseksi maansa ennätyksellä 9,91.
Mertsi ja Tapsa kun niin hehkutti Asafaa (ja minä fanitin).
Huikea aika muuten Gaylla :)

1. Tyson Gay 9,85
2. Derrick Atkins 9,91
3. Asafa Powell 9,96
jojo3
Kyllä tuo pikajuoksukin alkaa ottaa päähän kun kaiken maailman homot siinä voittaa >:((ei saa ottaa loukkauksena). Itse veikkasin ennen kisaa että Atkins voittaa, en olisi pitänyt sitä yllätyksenä. Mutta Gay meni ja voitti >:( Kävi juuri niin kuin Antsa ounasteli että jos 70 metrin kohdalla Powell ei ole paljoa edellä niin sitten Gay aika varmasti voittaa, ja niin kävi.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: jojo3Kyllä tuo pikajuoksukin alkaa ottaa päähän kun kaiken maailman homot siinä voittaa
Äläs nyt... Oisitko ite pärjänny maailmassa noin askalla sukunimellä (Paitsi ehän se tietenkään Gayn mielestä ole aska)?
jojo3
Lainaus käyttäjältä: JoakimLainaus käyttäjältä: jojo3Kyllä tuo pikajuoksukin alkaa ottaa päähän kun kaiken maailman homot siinä voittaa
Äläs nyt... Oisitko ite pärjänny maailmassa noin askalla sukunimellä (Paitsi ehän se tietenkään Gayn mielestä ole aska)?

Siis jos musta kuulusa tulis ja sukunimi olis Homo niin kyllä menis vaihtoon ;D
jho
Tarvainen heitti loistavasti naisten keihään karsinnassa viime yönä.
2 metriä parani kauden paras.
Sivuja: 1