Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Urheilu-Topic (+penkkiurheilu)

(10 viestiä)
Imfromfinland08
Onko täällä urheilu-topiccia? En ole sellaista nähnyt joten päätin tehdä tämän topicin. Jos tämä on turha topic, niin joku poistakoon tämän.

Täällä siis voi keskustella kaikesta urheilusta, ainakin sellaisesta, jolle ei ole omaa topiccia suunnattu. Myös lukuisista urheilijoista täällä voi ihan vapaasti keskustella, ja myös monista muista urheiluun liittyvistä asioista.

Mielellään kaikki omia harrastuksia koskevat asiat sitten Harrastukset-topiciin.

Minkäslaista urheilua tykkäätte TV:stä katsoa? itse ainakin katson monia Talviurheilulajeja, sekä mm. Yleisurheilua (mm-kisat kohta tulossa), ja joskus myös futista. Itse tosiaan aion Yleisurheilun mm-kisat katsoa, ainakin suurimman osan sen lajeista. Tosin ei Suomi sieltä montaa mitalia nappaa. :( Korkeintaan keihäänheitosta. odotan myös mielenkiinnolla ensivuoden talviolympialaisia.
wierii2
Minä katson urheilua laidasta laitaan. Yleisurheilu,jalkapallo,jääkiekko,mäkihyppy ja Formulat tosin ovat suosikkejani.

Esimerkiksi Yleisurheilussa herra nimeltä Usain Bolt on erityisen mielenkiintoinen. Kuinka kovaa supermies pystyy juoksemaan? Kumpi oli kovempi juoksu: Pekingin 200m, jossa meni rikki ennätys, jota pidettiin kovimpana kaikista yleisurheiluennätyksistä. Aika 19.30 oli hämmästyttävä. Ja se toinen: Miesten 100m Pekingissä. Aika 9.69 ja viimeiset 30 metriä hän juoksi kädet levällään tuuletellen. Itse pidän 200 metrin aikaa kovempana. Entä te?

Jalkapallo. Siellä Argentiina on lempijalkapallojoukkueeni, seurajoukkueista Barcelona on suosikkini. Lionel Messi on suosikkipelaajani. Jalkapallohan on kuningaslaji, joten miksi en sitä katsoisi. Esimerkiksi MM-kisojen pudotuspelit ovat mahtavaa katsottavaa, kun maailman parhaat pelaajat pelaavat oikeasti tosissaan.

Jääkiekkossa pidän Kanadan joukkueesta. Hirvittävän kova taso, ja kurinalainen harjoittelu tekee minuun vaikutuksen. Ensi vuodern Vancouverin kisoihin valittu leiriryhmä on hirmuinen. Pelkkiä NHL-liigan 1. ja 2. kentällisitä otettuja pelaajia! Huh huh!

Mäkihyppy. Niin, se on lempi talvi-urheilulajini. Sillä saralla pidän Itävallan joukkueesta ja hyppääjästä nimeltä Gregor Schlierenzauer. Hän murskasi tukun ennätyksiä viime kaudella ja haastaa nyt varmasti tosissaan Janne Ahosen. On erittäin taitava lentäjä, ja siksi oikeastaan maailman paras lentomäkimies. Myös kilpailuhermot ovat kovaa luokkaa.

Formulat on täynnä glamouria ja taikaa. Lempitallini on Ferrari. Pitkät perinteet ja menestys ovat vaikuttaneet päätökseeni. Myös vaikutusvaltaisin talli F1-sarjassa ja niin poispäin. Ehkäpä Felipe Massa on suosikkikuskini. Taitava ajaja, harmittaa kovin, kun loukkaantui. Toisaalta Schmacherin paluu on upea juttu!

Sellaista. Kokonaisuutena urheilua on ihana katsoa, sillä mikään ei ole urheilussa varmaa.
Ankka313
Itsekin kuulun paatuneisiin urheilijoihin (+tietenkin myös penkkiurheilijoihin).

Eniten ja suurimmalla mielenkiinnolla seuraan yleisurheilua, ja mieluisin lajeista on seiväs, naisten seipäässä Jelena Isinbajeva, joka on täysin ylivoimainen, saa nähdä Berliinissä, pääseekö korottelemaan rimaa taas maailmanennätyskorkeuksiin, kun polvessa taitaa jotain vikaa olla, teipattu kun on... Miesten seipäässä uusi nuori Ranskan komeetta Renaud Lavillenie on tehnyt mahtavia esityksiä, ja ylittänyt jo tänä vuonna maagisen 6m rajan! Varteenotettava voittajasuosikki Berliinissä mm. Steven Hookeria vastaan. Tietysti kamerat seuraavat tiivisti wieriin jo mainitsemaa herraa, Usain Boltia. Minustakin se 200m maailmanennätys on kovempi kuin 100m, koska 200m ennätystä ei koskaan uskottu rikottavan, ja siinä maailmanennätysjuoksussa Bolt juoksi täysillä loppuun asti. Satasella uskon Berliinissä tuon 9,69 alittuvan, jos on hyvät olosuhteet, Bolt saa hyvän lähdön, eikä jarruttele/tuulettele loppumetreillä. Ja tottakai jännityksellä odotan miesten keihäänheittoa, jossa mukana neljä kivenkovaa suomalaista, eli neloisvoittoa odotellaan ;) Väliin voivat tietysti kiilata mm. norjalainen Andreas Thorkildsen sekä latvialainen Vadims Vasilevskis, myös muut latvialaiset voivat yllättää... Se jää nähtäväksi sitten.. Kaikki lajit tietysti mielenkiintoisia, mutta vähemmän mielenkiintoisia ovat pidemmät matkat, vaikka on niitäkin arvokisoissa mukavampi seurata, kuin huonotasoisemmissa kisoissa.

Toiseksi mieluiten seuraan lätkää, lähinnä kyllä arvokisoja, en juurikaan NHL:ää tai SM-liigaa tai muita liigoja, Sm-liigan tuloksia kyllä seurailen, mutta matseja harvemmin. Sm-liigasta olen Jokereiden puolella.

Sitten seuraavaksi mielenkiintoisin ehkä futis, siinäkin enemmän arvokisoja seuraan, en liigoja, suosikkini on oikeutetusti Brasilia, ja Euroopasta Espanja. Seuroista Manua kannatan. Ja suomalaisista Hakaa.

Laidastaan laitaan minäkin urheilua seuraan, mainitaan nyt joitakin lajeja vielä: telinevoimistelu, tennis, sulkapallo, mäkihyppy jne. Viimeksi juuri tänään seurasin Uinnin MM-kisoja.

Lajeja joita en seuraa; ratsastus, ravit, sun muu hevostelu, kuviokellunta, tanssi jne. Moottoriurheilustakaan en hirveästi ole kiinnostunut, formuloita tosin silloin tällöin seuraan, mutta rallia, ratamoottoripyöräilyä ja sen semmoisia en seuraa muualta kuin urheiluruudusta..

Joitakin lajeja nyt jäi tietysti esitelmöimättä, mutta tuossa mielestäni tärkeimmät.
Imfromfinland08
Joo, Berliinin MM-kisat alkavat muistaakseni 15. elokuuta. Mitalitoivoja siellä ovat kai keihäänheittäjät, valitettavasti muita mitaliehdokkaita ei juurikaan ole.

Kesäisin seuraan telkkarista joskus futista, ainakin jotain Hongan pelejä, sekä tietysti MM-kisoja, EM-kisoja ja joitakin muita pienempiä turnauksia. Itse olen tänä kesänä käynyt myös ihan paikan päällä katsomassa yhden Hongan matsin, Honka taisi voittaa 5-1. :)

Jääkiekkoa onkiva käydä talvella katsomassa. Kannatan Espoon Bluesia, joka on viime vuosina pärjännyt aika hyvin.

Uinnin MM-kisat ovat tosiaan käynnissä tällä hetkellä, tosin siellä eivät suomalaiset ole pärjänneet/tule pärjäämään hyvin. Maailmanennätyksiäkin siellä tehdään kokoajan. Itse en ole jaksanut uintia sen tarkemmin seurata.

Tossa äsken kävin urheilukentällä. Eipä siellä mitään kovin kummoisia tuloksia syntynyt. Tosin kiekkoa heitin 30m (ei tosin ollut miesten 2kg kiekko).

Mutta jokatapauksessa toivon eniten, että suomalaiset menestyisivät urheilussa. Oli laji mikä laji, niin aina kannatan suomalaisia. En voisi kuvitellakaan että lempiurheilijani olisi jostain toisesta maasta.
TKal
En ole mikään erityisen innokas penkkiurheilija, lähinnä seuraan jääkiekkoa (SM-liiga ja Suomen maajoukkue) sekä jalkapalloa (Suomen maajoukkue). Formuloiden seuraaminen jäi lajin siirtyessä MAXille.

Jääkiekon SM-liigassa suosikkijoukkueeni on Lappeenrannan SaiPa. Paikan päälle pääsen melko harvoin, mutta seuraan kyllä tarkasti otteluiden tuloksia ja seuraan lajiin ja joukkueeseen liittyviä uutisia.

Jalkapallon Veikkausliigassa ei suosikkijoukkuetta ole, enkä seuraa sarjaa juurikaan. Maajoukkueen esiintymiset kiinnostavat kuitenkin melko paljon.

Lainaus käyttäjältä: wierii2Jalkapallo. Siellä Argentiina on lempijalkapallojoukkueeni, seurajoukkueista Barcelona on suosikkini.
Jääkiekkossa pidän Kanadan joukkueesta. Hirvittävän kova taso, ja kurinalainen harjoittelu tekee minuun vaikutuksen.
Mäkihyppy. Niin, se on lempi talvi-urheilulajini. Sillä saralla pidän Itävallan joukkueesta ja hyppääjästä nimeltä Gregor Schlierenzauer.

En viitsi lainata koko viestiä, mutta ihmettelen kovasti ulkomaalaisten kannattamista urheilussa. Jalkapallossa ymmärrän vielä jotenkuten ulkomaalaisten seurojen kannattamisen, mutta että kannatat Argentiinan maajoukkuetta?! En käsitä myöskään muita kannatuksesti kohteita.

Tietenkin se on kivaa, kun oma suosikki voittaa jatkuvasti mestaruuksia, mutta minusta suosikkeihin pitäisi olla jonkinlaiset siteet - joukkueen hyvä menestys tai kunniakkaat perinteet eivät ole sellaisia. Itse esimerkiksi kannatan aina suomalaisia, sillä olen suomalainen. Menestyksellä ei ole mitään väliä, sen hienommaltahan se sitten tuntuu kun Suomi jossain vaiheessa pääsee jalkapallossa arvokisoihin tai voittaa toisen kerran jääkiekon MM-kisat. ;) SaiPan kannattaminen jääkiekossa taas on peräisin vanhemmiltani.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: TKalLainaus käyttäjältä: wierii2Jalkapallo. Siellä Argentiina on lempijalkapallojoukkueeni, seurajoukkueista Barcelona on suosikkini.
Jääkiekkossa pidän Kanadan joukkueesta. Hirvittävän kova taso, ja kurinalainen harjoittelu tekee minuun vaikutuksen.
Mäkihyppy. Niin, se on lempi talvi-urheilulajini. Sillä saralla pidän Itävallan joukkueesta ja hyppääjästä nimeltä Gregor Schlierenzauer.

En viitsi lainata koko viestiä, mutta ihmettelen kovasti ulkomaalaisten kannattamista urheilussa. Jalkapallossa ymmärrän vielä jotenkuten ulkomaalaisten seurojen kannattamisen, mutta että kannatat Argentiinan maajoukkuetta?! En käsitä myöskään muita kannatuksesti kohteita.

Niin, no, Argentiinassa minulla asuu sukulaisia, siitä yksi side.
Kanada on jääkiekon synnyinmaa. Ja muutenkin he pelaavat mielestäni melko kaunista ja suoraviivaista kiekkoa.
Itävallassa olen käynyt niin useasti, että se alkaa melkein jo tuntua kodilta. Olen viettänyt siellä kaiketi yli puoli vuotta...

Ja, Suomea en maininnut, kun se nyt on itsestäänselvyys. Esimerkiksi Argentiinan joukkueen peliä on vain kiva seurata. Ja Espanjan liiga on ulkomaanliigoista suosikkini.
Aku Vankka
Jääkiekkoa katselen, aina MM-kisojen aikaan, nämä SM-liigat eivät juurikaan kiinnosta. Suomeahan luonnollisesti MM-kisoissa kannatan, mutta jos Suomelle käy köpelösti (niin kuin tänä vuonna kävikin) niin seuraava vaihtoehto on sitten Kanada. Tämän vuoden MM-kisoissakin kannustin loppuottelussa ehdottomasti Kanadaa, mutta Venäjä tuli ja otti toisen maailmanmestaruuden putkeen.

Lisäksi seuraan aina kesä- ja talviolympialaisia silloin kun niitä on. Aion myös elokuussa katsoa MM-kisat.
Mac Ducky
Katselen vähän kaikenlaista urheilua, riippuen nyt mitä tv:stä tulee.

Formuloita katselin ennen ahkerasti, kun ne tulivat vielä MTV3:lta suorina lähetyksinä. Kun ne siirtyivät Maxille, niin katsominen on jäänyt, koska meillähän ei mitään kanavapaketteja löydy. Koosteitakaan ei kyllä jaksaisi katsoa, kun kumminkin, olen sitä aiemmin katsonut tulokset teksti-tv:stä. Mutta kyllähän sitä tulee joskus ne koosteetkin katsottua.

Paras urheilulaji on ehdottomasti jääkiekko. Tulee katsottua kaikki jääkiekko -ottelut, mitä nyt tv:stä tuleekaan. MM-kisat ja Sm-liiga -ottelut tulee kyllä katsottua. Lempijoukkueeni on tietenkin SUOMI! :D Seurajoukkueista taas Tappara.

Lisäksi mäkihyppyäkin tulee aina talvisin katsottua ahkerasti. Sielläkin totta kai kannatan suomalaisia.'

Jalkapalloa en juurikaan katsele. En vaan pidä siitä, ja se on mielestäni vähän tylsää. Mutta kyllähän sitäkin tulee joskus harvoin katsottua, jos sitä nyt tv:stä tulee. Maajoukkueista lempijoukkueitani ovat Suomi ja Saksa. Saksaa kannatan sen takia, koska minulla on sukujuuria (ei nyt kovinkaan läheisiä sukujuuria :D) sieltä, ja sen lisäksi Saksan joukkue osaa pelata hyvin. Seurajoukkueista taas TamU ja Bayern München.

Yleisurheilu ei minua paljoakaan kiinnosta, mutta löytyyhän sieltäkin muutama hyvä laji mitä seuraan. Muun muassa keihäänheitto ja pituushyppy. Muitakin lajeja toki seuraan, riippuen kyllä siitä keitä siinä lajissa on mukana.
TKal
Lainaus käyttäjältä: wierii2Niin, no, Argentiinassa minulla asuu sukulaisia, siitä yksi side.
Kanada on jääkiekon synnyinmaa. Ja muutenkin he pelaavat mielestäni melko kaunista ja suoraviivaista kiekkoa.
Itävallassa olen käynyt niin useasti, että se alkaa melkein jo tuntua kodilta. Olen viettänyt siellä kaiketi yli puoli vuotta...

Ja, Suomea en maininnut, kun se nyt on itsestäänselvyys. Esimerkiksi Argentiinan joukkueen peliä on vain kiva seurata. Ja Espanjan liiga on ulkomaanliigoista suosikkini.

Selväksi tuli. Valitettavan usein vaan näkee ihmisiä, jotka vaihtavat suosikkejaan menestyksen mukaan ;)
Sivuja: 1