Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Pelikonsolit

(8 viestiä)
Tapsa99
Eli onko teillä pelikonsolia, ja jos on, niin mikä? Ja mitä pelejä teillä on siihen pelikonsoliin? Yleistä keskustelua pelikonsoleista.

Itselläni on Nintendo Wii, sain joululahjaksi viime jouluna. Pelejä siihen on Wii Sports, Wii Play, Wii Fit ja Mario Kart Wii.

Sitten minulla on myös Game Boy Advance SP ja ikivanha Game Boy color. Pelaan niillä harvoin.
Vaari
Sanotaan nyt suoraan että ulkoilen enemmän kuin pelaan, vaikka saattaa vaikuttaa aivan muulta.

Tällä hetkellä eniten pelaamani pelit löytyvät kompuutterilta ja Wiiltä. Wiillä pelaan enimmäkseen Mario Kart Wiitä ja Wario Ware: Smooth Movesia. Peleistä löytyy Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, Super Smash Bros. Brawl, Exite Truck, Wario Land: Shake Dimension, Mario Strikers Charged Football, Endless Ocean, Fire Emblem: Radiant Dawn, Metroid Prime 3: Corruption, Wii Play sekä tietysti Wii Sports. Luonnollisesti kaikki on myös pelattu läpi.
Wiillä tulee myös pelattua vanhempia GameCube-pelejä, vaikka kyseinen konekin toki löytyy, mutta miksi suotta sitä kuluttamaan kun riittää että vaihtaa Wiihin levyn eikä koko konetta. Näistä pelaan enimmäkseen F-Zero GX:ää ja Mario Kart: Double Dashia(tämä piti muuten ostaa uudelleen kun ensimmäinen levy halkesi liiasta käytöstä). Muita löytyy: Super Mario Sunshine, Luigi's Mansion, Super Smash Bros. Melee, Metroid Primet 1 ja 2, WarioWorld, Pokémon Colosseum, Fire Emblem: Path of Radiance, Need for Speed: Hot Pursuit 2, Need for Speed: Underground 1 ja 2, Need for Speed: Most Wanted, Pro Rally, Burnout 2: Point of Impact, Wave Race: Blue Storm, SSX on Tour, Teenage Mutant Ninja Turtles, Disney's Magical Mirror: Starring Mickey Mouse, Ace Golf sekä The Sims.

Kun taas joskus intoutuu retroilemaan, löytyy myös Nintendo 64, jolla tapaan tahkota Top Gear Rallya(ei liity mitenkään saman nimiseen tv-ohjelmaan), Mario Party 2:ta sekä Mario Kart 64:ää(löytyy myös Virtual Consolella Wiiltä). Muita pelejä tuolle masiinalle kertyy Super Mario 64 ja F1 World Championship jotka tulivat koneen mukana sekä Pokémon Stadium ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time(Gamerankingsin mukaan maailman kaikkien aikojen parhaat arvostelut saanut peli).

Muuta nostalgiaviihdettä löytyy tietsikalta emulaattorien muodossa, joista asiaan kuuluu N64, SNES, NES, Game Boy/Color/Advance ja DS. Pelejä löytyy lähes kaikki mitä noille on julkaistu, joista tulee pelattua Game Boyn Pokémoneja, Metroideja ja Marioita, NES:n Mariota, Metroidia, Paper Boyta, River City Ransomia ja World Cup Socceria, SNES:n Super Mario Kartia, Mariota, Metroidia, StarWingia, Kirbyjä, Turtleseja ja Rock 'n' Roll Racingia (:'D). 64-peleistä enimmäkseen Mariota, LylatWarsia ja Donkey Kong Countryja.

Käsikonsoleista omistan DS:n, DS Liten, sekä systeriltä löytyy Game Boy Color ja -Advance. DS-pelejä on Mario Kart, WarioWare, New Super Mario Bros., Metroid Prime Hunters ja Burnout Legends. GBC- ja GBA-pelit: Liuta Pokémoneja, Zelda: Minish Cap, Fire Emblem: Sacred Stones ja mitä niitä nyt onkaan, ei kaikkia voi muistaa.

Eli, pelaaminen on meikäläisellä lähellä sydäntä.
Tom ankka
Meil on Ps2 ja Ps3. Ja pelejä reilusti ainakin kakkoseen! Kolmoseen ei oo kun yks
T@IK@VIITTA
Minulta löytyy Playstation 2, jolla pelaan yleensä noin kolme kertaa viikossa. Pelejä sille on 28. Joululahjaksi sitten varmaankin toivon Playstation 3, ja sitten ostan siihen ainakin Little Big Planetin.
Ankka313
Minulta löytyy pelikonetta melkeinpä joka lähtöön. Muistaakseni johonkin pelitopiciin olen niistä jotain kertonutkin, mutta kerronpa nyt tähänkin, eli seuraavat koneet löytyy:

PS1, pelejä löytyy tähän kaikki Crashit, Raymanit, jotain Disneyn pelejä, ja lähinnä pelkkää tasohyppelyä.

PS2, tähän myös kaikki Crashit, Taikaviitta-peli, Kingdom Hearts, sekä muutama muu Disneyn peli. Tietty myös Guitar Hero löytyy.

Xbox360; Tähän on vain joku Sonicin tennispeli ja sitten sellainen peli, jossa oli monta kymmentä pientä eri peliä. Lips pitäisi varmaan hankkia tähän, jos joskus jaksaa ;D

Supernintendo(SNES); Tähän omistan kaikki Super Mariot sekä Donkey Kongit

Nintendo (NES); Nessin pelejä en paljon ole ostanut, minulla on vain yleisurheilu ja jääkiekko

Sega Mega Drive; Kaikki Sonicit löytyy, sekä kasa Disneyn pelejä, jääkiekko ja Addams family

Game Boy Advance; Tähän minulla on Super Marioita ja Donald Duck Quack Attack

Siinäpä oikeastaan kaikki koneet, mitkä olen haltuuni halunnutkin saada. Vielä tietysti se Nintendo Wii olisi ihan kiva, täytyy katsoa, jos senkin vielä joku päivä hankkisin, kun hinnat laskevat ;) PS3 ei itseäni kiinnosta, kyllä noilla omistamillani koneilla jo ihan kivasti pärjäilee, ei se Nintendo Wiikään nyt mikään pakollinen hankinta ole. Eniten noista koneista pelaan ehkä Ps2:ta, ja sillä Crasheja ja Gh:ta. Viime aikoina olen myös jonkin verran pelannut noilla vanhoilla koneilla legendaarisia tasohyppelyjä (Super Mario, Donkey Kong, Sonic, Ps1:n Crashit.....)
Tom ankka
Meil on Ps2:selle: Gran turismo 4 prologue, Wrc, Sly 2, Sly 1, Ratchet & Clank 1, Ratchet & Clank 3, Ratchet gladiator, Burnout 2, Midnight club 2. Sitten Ps3:selle on: Midnight Club Los Angeles.
July
Hajautetaanhan tätä keskustelua vähän (näköjään kukaan ei vaivaudu käyttämään Hae-toimintoa).

XBOXista tänne.
Playstation tänne.
Vanhoista peleistä ja konsoleista tänne.
Ja hieman uudemmista peleistä tänne.

Muista pelikonsoleista voitte puhua tässä topicissa.
DJ Dream
Meillä on Ps2 Pelejä on Disney Donald Duck PK,Karvinen 2,sinstar suomi rokkia,GTA 3 siinäpä ne tais olla.

//NYT KYLLÄ!!! Ryhdistäydy! En postaa ihan huvin vuoksi! Vain noihin topiceihin epäsopiva konsolikeskustelu tänne! Peleistä aivan muualle! -July
Sivuja: 1