Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1
Kirjoittaja

Aihe: Jere

(10 viestiä)
Karhula
Jereon Jerry Scottin käsikirjoittama ja Jim Borgmanin piirtämä sarjakuva, joka kertoo teini-ikäisestä Jere Tuunasesta, hänen perheestään ja ystävistään. Strippiä on julkaistu jo heinäkuusta 1997 asti. Suomessa Jere ilmestyy strippeinä sanomalehdissä, ja ainakin Arktinen Banaani on sarjakuva-albumeita julkaissut.

Mitäs tuumaatte Jerestä. Minä ainakin pidän hänestä. Sarjakuvissa hän on listallani kolmantena. Ainakun luen Jereä rupean nauramaan. (Lähes aina):D Tämä sarjakuva on äitini lempisarjis. Sarjiksen löytää esim: Keskipohjanmaasta.
Suosittelen lukemaan. 8)
akuankka1313
Mielestäni Jeressä on paljon hyvää huumoria. Se on minun sarjakuvalistassani viiden paikkeilla.

Jere on äitini lempisunnuntaisarjis.
jojo3
Minäkin pidän Jerestä. Juuri tuollaista murkkuikäiselle tyypillistä huumoria.

Minunkin äitin mielestä Jere on sarjiksena todella hyvä. Vanhempien mielestä varmaan hauska lukea tuollaisen murkkuikäisen elämää ;D
Turtana
Jere on kyllä hyvä sarjis, sitä ei voi kieltää. Hahmot siinä on kaikki persoonia. Piirrosjälki varsin mainiota ja huumori hyvää.
Fauntleroy
Sunnuntaisarjana ilmestyy lehdessä. Ihan hyvää huumoria siinä on joskus. Se on kanssa hienoa, kun mukana on aina Borgmanin luonnos jostain ruudusta.
Ankka313
Paras sarjakuva minkä aina aamulla lehdestä luen! Tässä sarjakuvassa on oikeasti jotain mille voi nauraa räkättää :D :D
Voisinpa noita Jere -albumeita ostaakin, jos kirpparilla näkisin, mutta eipä ole näkynyt, ja kaupassa ovat aika kalliita, en niitä sieltä viitsi ostaa, kun en nyt mikää Jere -fani ole, enkä sitä sarjakuvaa keräile.
Salwer1st/
Olen jäänyt pahasti koukkuun Jereen... 3. paras sarjis, heti Akun ja Asterizin jälkeen.

Luin, että Jere-albumeja on Suomessa julkaistu 10. Mahtaisiko joku tietää, missä niitä olisi myynnissä?
Ankka313
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Olen jäänyt pahasti koukkuun Jereen... 3. paras sarjis, heti Akun ja Asterizin jälkeen.

Luin, että Jere-albumeja on Suomessa julkaistu 10. Mahtaisiko joku tietää, missä niitä olisi myynnissä?

Suomalaisessa kirjakaupassa olen niitä nähnyt, mutta ovat muistaakseni aika tyyriitä verrattanu esim. ankka-albumeihin.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Luin, että Jere-albumeja on Suomessa julkaistu 10. Mahtaisiko joku tietää, missä niitä olisi myynnissä?
Suomalaisessa kirjakaupassa, mutta voithan käydä myös lainaamassa kirjastosta! Itse olen lukenut n.5 albumia ja voin sanoa itsekin jääneeni koukkuun Jereen. ;D
Vince Ankka
Kas, tästäkin on oma aiheensa. :) Tykkään Jerestä todella paljon, hauskaa luettavaa jonka parissa vihtyy aina uudestaan ja uudestaan. Tykkään siitä Borgmanin piirrostyylistä, se on omaperäistä. Sarjakuvassa on hauskat hahmot, kuten esim. Jere, Ringo, Jeren äiti ja Saara. Itselläni onkin juuri yksi Jere-kirja kirjastosta lainassa, joka on siis Huulen viemää, ja olen viihtynyt sen parissa jo monta kertaa, hauskaa on riittänyt. Ainakin kaksi kirjaa voisin ostaa tätä sarjakuvaa, jos vain tulee joskus vastaan.
Sivuja: 1