Viimeisimmät päivitykset:

Sivusto:
02.01.2024 klo 18:18:36
Kalenteri:
17.02.2024 klo 15:06:00
Vasen valikko: Julkaisut
Oikea valikko: Muut linkit
Viimeisimmät päivitykset:

Sivusto:
02.01.2024 klo 18:18:36
Kalenteri:
17.02.2024 klo 15:06:00
 • Vuoden 2024 käännössarjakuvia

  11.09.2023 klo 18:09:58 – päivitetty 17.02.2024 klo 01:33:02

  Tammikuu  Sirius, François Walthéry: Natasha: Sininen haukka (BD-sarja 19) (L'Épervier bleu)
  Natasha lukee jälleen isoäitinsä päiväkirjaa tämän sodan jälkeisistä seikkailuista. Purjehtiessaan "Sinisen haukan" kyydissä kohti Eurooppaa Natashan isoäiti ja Walterin isoisä törmäävät 1900-lukulaiseen merirosvoon nimeltä Blackmoon, joka havittelee korvaamattomia helmiä ja on valmis tekemään mitä tahansa saadakseen ne. Muinaisen "helmisaaren" kartta johtaa nahistelevan sankariparin kaikkien aikojen seikkailuun. Walthéryn mestarillinen kuvitus elävöittää käsikirjoittaja Siriuksen merellistä tarinaa.
  48 sivua.  Gianluigi Bonelli - Erio Nicolò / Gianluigi Bonelli - Giovanni Ticci / Gianluigi Bonelli - Fernando Fusco: Tex Willer -kirjasto 72: Dakotojen viesti (Il messaggio di Dakotas)
  Tex kumppaneineen paljastaa kaamean rikossuunnitelman: Great Fallsin ahne intiaaniasiamies on katkaissut elintarvikkeiden toimittamisen rauhallisille dakotoille tuhotakseen heimon ja saadakseen haltuunsa alueen kultaesiintymät. Seuraavassa kertomuksessa Tex ja Tiger Jack tutkivat Kaibab-vuorilla kadonneiden intiaaninaisten arvoitusta. Toverukset pelastavat nuoren Hanaban koskesta, ja sitten Tex tunkeutuu verenhimoisten punanahkojen leiriin vapauttaakseen toisetkin vangitut tytöt.
  304 sivua.

  Helmikuu  Tim Probert: Lightfall 1: Viimeinen liekki (Lightfall 1: The Girl and the Galdurian)
  Bea elelee suurilla lyhdyillä valaistulla Irpa-planeetalla kasvattiukkinsa, viisaan Possuvelhon kanssa, joka on rohdosmestari ja Ikuisen liekin vartija. Kun ukki katoaa salaperäisesti, Bean on lähdettävä seuraamaan hänen jälkiään. Avukseen tyttö saa Cadin, reipashenkisen galdurialaisen, joka hänkin etsii Possuvelhoa. Mutta ikuinen pimeys uhkaa Irpaa...
  256 sivua.  Katie Cook - Elli Puukangas: Sielunratsastajat: Pimeyden laulu (Soul Riders: Dark Song)
  Jorvikissa kasvaa muinaisia elämää varjelevia puita, joiden juuret ulottuvat saaren jokaiseen kolkkaan, mutta jokin on vialla. Puista huokuu pimeyden laulu, ja Lisan, Annen, Alexin ja Lindan on selvitettävä, mistä oikein on kyse. Koko elämän kiertokulku on uhattuna, mutta ehkäpä pieni lintu voi johdattaa Sielunratsastajat oikealle polulle ennen kuin on myöhäistä?
  160 sivua.  Juan Díaz Canalès - Juanjo Guarnido: Blacksad 7: Kun kaikki sortuu osa 2 (Alors, tout tombe - Seconde partie)
  Blacksadin viimeisin seikkailu päättyy ryminällä! Kissaetsivän ystävä, lehtimies Weekly on pidätetty epäiltynä murhasta. Kykeneekö Blacksad todistamaan, että Weekly on lavastettu? Samaan aikaan julma Shelby jatkaa ruumiiden tehtailuja, eikä mikään tunnu estävän häikäilemättömän grynderi Solomonin puuhia. Kaiken huipuksi Blacksadin vanha mielitietty Alma on palannut kaupunkiin.
  56 sivua.  Marine Lachenaud, Olivier Serrano - David Etien, Philippe Fenech: Idefix ja Voittamattomat 3: Hyvää huomenta, Parisium! (Ça balance pas mal à Lutèce!)
  Asterixin ja Obelixin uskollinen ystävä Idefix jatkaa seikkailua omassa albumisarjassaan. Sarjan kolmannessa osassa törmätään Asterix-albumeista tuttuihin kyläläisiin, jotka Idefix eläinkavereineen on valmiina pelastamaan pulasta. Mukana on myös kaksi muuta seikkailua Parisiumin asukkaiden parissa, tuttuun vauhdikkaaseen tyyliin.
  48 sivua.  Lee Falk - Phil Davis: Taika-Jim ja jäädemonit (Mandrake the Magician)
  Taika-Jim (Mandrake) on yksi maailman ja Suomen tunnetuimmista sarjakuvista. Se ilmestyi viikottaisena sunnuntaisarjana 1934-2013 ja sitä piirrettiin myös sarjakuvalehtiin Amerikassa ja Italiassa. Tähän albumiin on valittu kahdeksan sunnuntaiseikkailua 1940- ja 1950-luvuilta. Seikkailut ovat puhdasta scifiä ja fantasiaa. Niissä liikutaan Afrikan viidakoissa, Pohjoisnavalla, valtameren pohjalla ja avaruudessa. Vieraiden kulttuurien edustajat kaukaisilta planeetoilta vierailevat maapallolla ja Taika-Jim viedään usein vieraille planeetoille tahtomattaan. Suurinta osaa albumin seikkailuista ei ole julkaistu missään Apu-lehdessä 1950-luvulla ilmestymisen jälkeen.
  160 sivua.  Russ Manning: Tarzan: Paluu Opariin (Tarzan: The Complete Russ Manning Newspaper Strips Vol. 1)
  Yksi suosituimmista Tarzan-kirjoista on Tarzan ja Oparin aarre. Nyt julkaistavassa kirjassa seikkailu saa jatkoa, kun Tarzan ryöstetään Opariin. Tarzanin poika Korak lähtee etsimään isäänsä tarunhohtoisesta, eristäytyneestä kaupungista, joka on täynnä rikkauksia. Russ Manningia pidetään Tarzan-sarjakuvien taitavimpana piirtäjänä. Hän piirsi sarjaa 1967-1979 sekä sanoma- että sarjakuvalehtiin. Tämä albumi koostuu arkipäiväsarjoista 1967-1969. Albumin seikkailuja ei ole julkaistu täydellisenä aiemmin suomeksi.
  160 sivua.  Carl Barks: Carl Barksin sankarit: Pelle Peloton
  Pelle Peloton on yksi Ankkalinnan kiehtovimmista hahmoista. Tähän näyttävään opukseen on koottu Carl Barksin klassisia Pelle-tarinoita, joissa urhoollinen keksijä pääsee osoittamaan nokkeluutensa - vaikka aina keksinnöt eivät täysin vastaakaan sitä, mitä niiden toivottiin tekevän. Mukana kuvioissa on toki Pellen uskollinen Pikku Apulainen! Kirja sisältää mm. tarinat "Ajatuslaatikot", "Teräsmadot" ja "Keksijäin mittelö".
  136 sivua.  Carl Barks: Carl Barksin Aku Ankka 7
  Tästä osasta löytyvät klassiset tarinat "Rämeikön arvoitus", "Rottasota" ja "Akun höyrylaiva".
  48 sivua.  Lise Myhre: Nemi 48: Kummaa kauneutta
  Goottityttö Nemin ja hänen ystäviensä hauskassa ja piikikkäässä seurassa on helppo viihtyä. Kun maailman tapahtumat masentavat, Nemi sukeltaa musiikin, kirjojen ja elokuvien maailmaan, joka on hänelle välillä, tai useinkin, harmaata arkipäivää todellisempi. Nemi-kokoelma on täynnä mustaa huumoria, oivalluksia ja samastumisen hetkiä vanhoille ja uusille Lise Myhren sarjakuvan lukijoille.
  48 sivua.

  Maaliskuu  Alessandro Ferrari - Igor Chimisso, Matteo Piana: Star Wars: The Mandalorian - 1. tuotantokausi (Star Wars: The Mandalorian - Season One)
  Mandalorialaisen palkkionmetsästäjän yksinäinen taival saa oudon käänteen, kun matkaseuraksi sattuu kaikkien tavoittelema muukalaispienokainen. Kaksikko saa vastaansa omituisia olentoja, vanhoja vihollisia ja jopa pahan Imperiumin uudesta noususta haaveilevan julmurin. Tarina on sarjakuvaversio huippusuositun TV-sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta.
  80 sivua.  Frank Miller - David Mazzucchelli: Daredevil: Kiirastuli (Born Again)
  Frank Millerin (Yön ritari, Sin City) ja David Mazzucchellin (Batman: Ensimmäinen vuosi) legendaarinen Daredevil-tarina julkaistaan nyt suomeksi hienona kokoelmana. Tarinassa sankarin verivihollinen Kingpin saa selville Daredevilin salaisen henkilöllisyyden ja tuhoaa tämän elämän täysin. Kykeneekö Matt Murdock pelastamaan henkensä? Upeasti kuvitettu, piinaavan jännittävä tarina on toiminut innoittajana Disney+:n uudelle "Daredevil: Born Again" -televisiosarjalle.
  168 sivua.  Edgar P. Jacobs: Blake ja Mortimer: Suuren pyramidin arvoitus osa 2 (BD-sarja 20) (Le Mystère de la Grande Pyramide - Tome II)
  Blaken ja Mortimerin seikkailu Egyptissä jatkuu! Vaikuttaa siltä, että vastustajat ovat onnistuneet tappamaan kapteeni Blaken. Lohduton professori Mortimer vannoo kostoa, mutta pärjääkö hän yksin Olrikille ja häikäilemättömille aarrevarkaille? Tutkimukset johtavat Mortimerin suuren pyramidin uumeniin. Edgar P. Jacobsin kaksiosainen merkkiteos päättyy tässä jännittävässä albumissa.
  56 sivua.  Blutch: Lucky Luke: Uudet seikkailut 18: Kurittomat (Les Indomptés)
  Blutch eli Christian Hincker nousi 1990-luvulla ranskalaisen sarjakuvan kirkkaimpaan kärkeen. Nyt tämä useasti palkittu sarjakuvantekijä pääsee esittelemään oman tulkintansa legendaarisesta Lucky Lukesta. Nykysarjakuvan jättiläinen on jo näyttänyt kyntensä historiallisten aiheiden käsittelijänä, joten herran näkemystä Villistä lännestä odotetaan vesi kielellä ympäri maailmaa. Ranskassa tämä albumi on ehdottomasti sarjakuvavuoden suurimpia tapauksia. Luvassa on villiä viivankäyttöä ja kurittomia kakaroita, kun Blutch ottaa haltuunsa Morrisin luoman maailman.
  48 sivua.  Carbone - Gijé: Soittorasia 4: Kummallinen katoaminen (La mystérieuse disparition)
  Nola-tytön seikkailut maagisessa Pandorientin maailmassa jatkuvat. Nola löytää vintiltä äidin avaimen, jonka kuva on äidiltä jääneessä päiväkirjassa. Avaako avain kenties jotakin Soittorasian maailmassa? Siellä Nola, Igor ja Andrea tutustuvat Pajuun, jonka opettaja on kadonnut salaperäisesti, joten kolmikko päättää auttaa uutta ystäväänsä. Lisäksi Lamusteka on joutunut hankaluuksiin.
  56 sivua.  Giorgio Giusfredi - Carlos Gomez: Tex Willer -värialbumi 5: Yellow Birdin legenda (La leggenda di Yellow Bird)
  Halki Montanan lumisten erämaiden pieni sotilaspartio kuljettaa vankia Fort Ellisiin aavistamatta, että lähellä vaanivat Valkoisen Kojootin hurjat cheyennet! Tex Willer ja Kit Carson yrittävät pelastaa sotilaat varmalta kuolemalta. Kun linnakkeesta lähetetyistä apujoukoista ei ole vielä tietoakaan, ilmestyy Texin ja sotilaiden tielle odottamaton hahmo: kasvonsa auringonkeltaisiksi maalannut Yellow Bird. Onko tämä yksin ratsastava naissoturi mahtava liittolainen vai uusi pelottava vastustaja?
  52 sivua.  Gianluigi Bonelli - Fernando Fusco / Gianluigi Bonelli - Erio Nicolò: Tex Willer -kirjasto 73: Piutien lähteet (Le sorgenti dei Piutes)
  Tex ja Carson lupaavat auttaa etsimään Tom Fosteria, jonka intiaanit ovat ryöstäneet kaksikymmentä vuotta aikaisemmin. Kaverukset nappaavat käsittelyynsä asekauppias Bud Randolphin saadakseen tältä tietoja oudosta vaaleatukkaisesta punanahasta. Randolph luulee, että rangerit ovat vainunneet hänen suunnitelmansa toimittaa kivääreitä kapinoiville comancheille. Sillä välin Lone Wolfin kylässä valkoinen intiaani saa kuulla Yön kotkan etsivän häntä.
  304 sivua.  Ulf Granberg, Janne Lundström, Jaime Vallvé, Heiner Bade: Mustanaamio: Kaksoisolento
  Ruotsalainen Ulf Granberg kirjoitti monia Mustanaamion ikimuistoisimpia seikkailuja. Tähän tuhtiin sarjakuvapakettiin on koottu neljä Granbergin luomaa klassikkoa 1970-luvulta: Jogamiehen aarre, Kaksoisolento, Aavikon poika sekä Pako Paholaissaarelta. Sarjat on restauroitu ja huolellisesti ladottu uudelleen.
  116 sivua.  Donne Avenell, Ellis W. Evans, Alf Wallace - Hugo Pratt: Hugo Pratt 5: Merijalkaväki hyökkää!
  Merijalkaväki hyökkää -albumi kertoo kuninkaallisesta iskujoukosta, joka suorittaa vaarallisia tehtäviä vihollislinjojen takana, muun muassa Ranskan rannikolla ja Norjan vuonoilla. Toisessa tarinassa kerrotaan australialaisesta lentäjästä, joka liittyy Englannin ilmavoimiin.
  128 sivua.

  Akane Shimizu: Solut työssä 1 (Hataraku Saibou)
  Kuin animaation Olipa kerran elämä mangaversio huumorinupit kaakossa! Päähenkilönä on juuri työnsä aloittanut punainen verisolu, joka joutuu monenlaisiin kommelluksiin virusten, valkosolujen, verihiutaleiden ja muun ihmisruumista asuttavan väen kanssa. Hurjan komedian ohessa lukija on vaarassa oppia kaikenlaista oman kroppansa toiminnasta.
  192 sivua.

  Huhtikuu  Tea Orsi - Elisa Cristantielli, Giovanni Rigano, Marco Forcelloni, Mario Oscar Gabriele, Michela Cacciatore, Rosa La Barbera: Encanto (Encanto)
  Vuorten kätköissä sijaitsee salaperäinen talo täynnä magiaa. Sen asukkaat ovat yhtä hämmästyttäviä kuin talo itse, sillä kaikilla Madrigalin perheessä on oma erityinen taikavoimansa. Kaikilla paitsi 15-vuotiaalla Mirabelilla, joka on vain ihan tavallinen tyttö. Kun taikuus on vaarassa, Mirabel kuitenkin saattaa olla ainoa, joka voi pelastaa sen.
  64 sivua.  Jean-Claude Fournier: Pikon ja Fantasion seikkailuja: Tyranni Kodo (BD-sarja 21) (Kodo le tyran)
  Sankaripari Piko & Fantasio on nyt osa BD-sarjaa! Tämä aiemmin suomentamaton Fournierin kirjoittama ja piirtämä tarina vie miekkoset Aasian perukoille salaperäiseen Catungin valtioon, jota hallitsee hirmuinen, puluja inhoava marsalkka Kodo. Maahan pääseminen osoittautuu kuitenkin varsin vaikeaksi, ja matkalla sankarit joutuvat eroon toisistaan. Komeasti kuvitettu tarina tarjoilee komiikkaa, yllätyskäänteitä, identiteettikriisejä sekä sankarillisia sissejä!
  48 sivua.

  Malin Falch: Pohjantuli 6: Porttipuu osa 2 (Portaltreet, del 2)
  Viimeisen taistelun aika Peikkolaaksossa koittaa, kun viikingit ottavat yhteen Espenin ystävien kanssa. Sankareiden tilanne vaikuttaa epätoivoiselta, mutta kamppailuun puuttuu yllättäen myös kolmas osapuoli, jonka voimat saattavat koitua tämän mielikuvituksellisen maailman tuhoksi. Norjalaisen Malin Falchin luoma fantasiasarjakuva on hurmannut myös suomalaiset lukijat, ja saaga huipentuu tässä sarjan kuudennessa kirjassa.
  144 sivua.  John Wagner, Alan Grant - Ron Smith, Ian Gibson, Steve Dillon: Judge Dredd: Kuoleman morsian (Judge Dredd: The Daily Dredds Vol. 1)
  Judge Dredd on kovaotteinen lainvalvoja tulevaisuuden levottomassa Mega Cityssä, jossa suurin osa asukkaista on työttömiä ja rikollisia. Sarja on Englannin suosituin sarjakuva, joka aloitti omana lehtenään 1977 ja ilmestyy edelleen. Tässä albumissa on neljä sanomalehdissä ilmestynyttä pitkää seikkailua, joita ei ole aikaisemmin julkaistu suomeksi.
  144 sivua.  Claudio Nizzi - Giampiero Casertano: Maxi-Tex 47: Neljä kostajaa (I quattro vendicatori)
  Sisällissodan aikana sadistinen eversti Forrest toimi hirvittävän Helmiran vankileirin komentajana. Henkensä menetti tuhansia etelävaltojen sotavankeja. Joku henkiin jääneistä vangeista ei ole unohtanut, vaan odottanut pitkään päästäkseen toteuttamaan säälimättömän kostonsa. Texin ja Carsonin pitkä, eeppinen ihmisjahti vie heidät verisille poluille, väkivaltaisiin kaupunkeihin, rautateiden rakennustyömaille, autiomaihin ja vuorille. Takaa-ajon kohteena ei ole vain yksi mies, vaan neljä salaperäistä kostajaa, joita sankarimme tavoittelevat lännen villeissä maisemissa.
  336 sivua.

  Don Rosa: Don Rosa -kirjasto 6: Matka maan keskipisteeseen (The Universal Solvent)
  Kirjan nimitarinassa Pelle Peloton kehittää yleisliuottimen, joka uhkaa tuhota koko maapallon. "Olla kuin ei olisikaan" kertoo, millainen maailma olisi ilman Aku Ankkaa. Muissa tarinoissa Roope lähtee jahtaamaan Kroisoksen aarretta ja kutistuu minikokoiseksi yhdessä Akun kanssa - Karhukoplan suureksi riemuksi. Lisäksi kirja sisältää Rosan luonnoksia, kansikuvitusta sekä kattavat artikkelit sarjojen synnystä.
  212 sivua.  Carl Barks: Carl Barksin Aku Ankka 8
  Tästä osasta löytyvät klassiset tarinat "Luistelukilpailu", "Hummani hei!", "Jääkaappimysteeri", "Vinha villivarsa" ja "Suuri kanjoni".
  48 sivua.  Martin Quenehen - Bastien Vivès: Corto Maltese: Musta valtameri (Océan noir)
  Nuori Corto Maltese on merirosvona Tyynellä valtamerellä Japanin rannikolla ja joutuu auttamaan japanilaista ystäväänsä, joka on Perun japanilaisia. Matka jatkuu Tokion kautta Peruun ja siellä hän kohtaa taas vanhan tuttavansa Rasputinin. Tämä ranskalaisten tekijöiden teos aloittaa sarjan nuoresta Corto Maltesesta.
  168 sivua.

  Nanahiko Takagi: Angolmois - Taistelu Tsushimasta 1 (Angolmois - Genkou Kassenki)
  Vuosi on 1274. Mongolien imperiumi tahtoo valloittaa Japanin, ja maihinnousulaivasto suuntaa Korean niemimaalta kohti Kyūshūta. Kulkureitillä sijaitsee pieni Tsushima-saari. Sen väki elättelee toivoa, että vihollinen purjehtisi heidän ohitseen. Mutta kohtalo ei ole niin suopea... Samoihin aikoihin Tsushimaan saapuu veneellinen emämaasta karkotettuja rikollisia. Heidän joukossaan on Kuchii Jinzaburō, pääkaupunki Kamakurassa poliittisiin juonitteluihin sotkettu ja petturiksi julistettu soturi. Mongolien saapuessa hän ja muut karkotetut joutuvat päätöksen eteen: Puolustaako saarta ylivoimaista hyökkääjää vastaan vai yrittääkö paeta myrskyisän meren yli omin neuvoin?

  Toukokuu

  Sylvia Douyé - Paola Antista: Sorceline 3: Tyttö joka etsi itseään (Au cœur de mes zoorigines)
  Sorcelinen kryptoeläintieteenopinnot Vorninsaarella jatkuvat. Lasipatsaiksi muuttuneiden opiskelukavereiden mysteeri on nyt ratkennut - mutta mikä on tuo kerrassaan omituinen eläin, jonka ainoastaan Sorceline kykenee näkemään? Lisäksi Sorceline yrittää selvittää oman syntyperänsä salaisuuden, ja pitääpä oppilaiden hoitaa myös uusia eläinpotilaita. Värikkään fantastinen sarja kertoo taikakoulusta, jossa opetellaan hoitamaan mielikuvituksellisia eläimiä.
  48 sivua.  Mauro Boselli - Maurizio Dotti: Tex Willer -suuralbumi 46: Texasin kunnian tähden (Per l'onore del Texas)
  Tex Willer ja Kit Carson palaavat Yhdysvaltain sisällissodan melskeisiin! Kun Texas päättää liittyä kapinoivaan Konfederaatioon, Nuecesin laakson Unionille myötämieliset siirtolaiset joutuvat vaaraan. Kit Carson lähtee pelastusretkelle kuvernöörin pyynnöstä. Toisaalla tiedustelijana toimiva Tex törmää Pinkertonin etsivään, joka on suorittamassa salaista tehtävää presidentti Lincolnin lukuun. Toveruksilla on vastassaan niin armoton lynkkaajakopla kuin raa'at partisaanirangeritkin.
  240 sivua.  Gianluigi Bonelli - Erio Nicolò / Gianluigi Bonelli - Guglielmo Letteri: Tex Willer -kirjasto 74: Karkurit (I disertori)
  Tex tapaa vaaleatukkaisen intiaanin ja kertoo tälle mahdollisuudesta palata valkoisten pariin. Keltatukka päättää kuitenkin jäädä sinne missä on varttunutkin. Seuraavassa seikkailussa Tex tavataan San Franciscossa. Kiinalaiskopla ryöstää nuoria naisia kotikylistään myydäkseen heidät orjiksi valtameren toiselle puolelle. Tex ryhtyy tuhoamaan Kalifornian Chinatownin oopiumi- ja peliluolia, joiden hoitajina toimivat Lohikäärmeen tyttären lahkon jäsenet.
  304 sivua.

  Marco Rota: Aku Ankka: Kuninkaan kultainen istuin
  Italialainen Marco Rota on yksi arvostetuimpia Aku Ankka -sarjakuvien taiteilijoita - hänen lennokas viivansa on koristanut Disney-hahmojen seikkailuja jo 1970-luvulta lähtien. Tämä hieno albumi tarjoilee täyden kattauksen Rotan hulvattomia Aku-seikkailuja, mukana ovat mm. tarinat "Sisimmässään nuori", "Suolaisen meren rosvot", "Mielevä mies" sekä huima "Kuninkaan kultainen istuin".
  112 sivua.

  Tatsuki Fujimoto: Chainsaw Man 1 (Chainsaw Man)

  Koyoharu Gotouge: Demon Slayer 1 (Kimetsu no Yaiba)

  Kesäkuu

  Roger Leloup: Yoko Tsuno: Viesti ikuisuuteen (BD-sarja 22) (Message pour l'éternité)
  Yoko palkataan lentäjäksi vaaralliseen tehtävään. Vuonna 1933 jäljettömiin kadonnut lentokone on löytynyt valtavan kraatterin pohjalta, sillä vuosikymmenten hiljaisuuden jälkeen kone on lähettänyt oudon radioviestin. Koneessa on Englannin salaisen palvelun asiakirjoja, ja Yokon tehtävä on laskeutua kraatteriin pienellä purjelentokoneella hakemaan tärkeät paperit. Mutta tietyt tahot eivät halua hänen onnistuvan, ja ovat valmiita estämään tehtävän tavalla tai toisella. Klassinen seikkailu julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa suomeksi albumimuodossa.
  48 sivua.  Kazu Kibuishi: Amuletti 1: Kivenvartija (Amulet 1: The Stonekeeper)
  Salaperäinen amuletti avaa sisaruksille oven fantastisen upeaan mutta vaaralliseen maailmaan. Isän traagisen kuoleman jälkeen Emily ja Navin muuttavat äitinsä kanssa suvun ikivanhaan taloon. Outo talo osoittautuu vaaralliseksi. Pian hirmuinen lonkeroinen olento vie äidin mukanaan. Emily ja Navin seuraavat häntä maailmaan, josta löytyy uusia ystäviä, puhuvia eläimiä, jättiläisrobotteja ja varjomaisia vihollisia. Alkaa uskomaton seikkailu: Emily saa tietää olevansa Kivenvartija ja välttämätön maailman selviytymiselle.
  192 sivua.

  Carl Barks: Carl Barksin Aku Ankka 9
  Tästä osasta löytyvät klassiset tarinat "Rautanokkatikka", "Silmät niskassa", "Nappuladekkarit", "Suuri vesihiihtokilpailu" ja "Jouluista parhain".
  48 sivua.

  Tatsuya Endo: Spy x Family 1 (Spy x Family)

  Heinäkuu

  Fred: Filemon: Santarmien saari (BD-sarja 23) (L'île des brigadiers)
  Filemonin surrealistiset seikkailut Atlantin kirjainten maailmassa muuttuvat aina vain hurjemmiksi. Tällä kertaa Filemon ja Bartolomeus kipuavat kirjaimille köyttä pitkin - ja pääsevätkin Bartolomeuksen kaipaamalle A:lle, mutta jokin on pahasti pielessä. Saarta hallitsevat hirviömäisen kokoiset santarmit, jollaisia saarella ei ennen ole ollut. Mikä valtavien hahmojen salaisuus on? Suuren suosion saanut Filemon yllättää taas lukijansa ja nyrjäyttää todellisuuden toiseen suuntaan.
  48 sivua.

  Elokuu

  Roger Stern - Marshall Rogers: Tohtori Outo: Oudot maailmat (Doctor Strange)

  Carbone - Gijé: Soittorasia 5 (Les plumes d'aigle douce)
  56 sivua.

  Yves Coulon, Simon Lecocq, Cédric Bacconnier - Philippe Fenech, Rudy, David Etien: Idefix ja Voittamattomat 4 (Les Irréductibles font leur cirque)
  48 sivua.

  Gianluigi Bonelli - Guglielmo Letteri / Gianluigi Bonelli - Aurelio Galleppini: Tex Willer -kirjasto 75 (Nelle strade di Tombstone)
  304 sivua.

  Don Rosa: Don Rosa -kirjasto 7 (The Treasure of the Ten Avatars)
  224 sivua.

  Carl Barks: Carl Barksin Aku Ankka 10
  48 sivua.

  Lise Myhre: Nemi 49
  48 sivua.

  Syyskuu

  Jim Starlin - George Pérez, Ron Lim: Ikuisuuden rautahanska (The Infinity Gauntlet)

  Giovanni Di Gregorio - Alessandro Barbucci: Sisarukset Grémillet 5: Kolme toivomusta (Les trois souhaits)
  72 sivua.

  Mauro Boselli - Laura Zuccheri: Tex Willer -värialbumi 6: Pearl (Pearl)
  52 sivua.

  ? (BD-sarja 24)

  Aku Ankka: Amatsonin kuningas

  Lokakuu

  ? (BD-sarja 25)

  Claudio Nizzi - Giancarlo Alessandrini: Maxi-Tex 48 (La grande congiura)
  272 sivua.

  Gianluigi Bonelli - Aurelio Galleppini / Gianluigi Bonelli - Erio Nicolò / Gianluigi Bonelli - Giovanni Ticci: Tex Willer -kirjasto 76 (Tuareg!)
  304 sivua.

  Don Rosa: Don Rosa -kirjasto 8 (Escape from Forbidden Valley)
  208 sivua.

  (Disney-kirja)

  Carl Barks: Carl Barksin Aku Ankka 11
  48 sivua.

  Marraskuu

  ? (BD-sarja 26)

  Lucky Luke: Uudet seikkailut 19

  Joulukuu

  Carl Barks: Carl Barksin Aku Ankka 12
  48 sivua.

  Jossain vaiheessa vuotta

  José Luis Salinas: Cisco Kid (The Cisco Kid)

  William Patterson - Sydney Jordan: Jeff Hawke: Ylivaltias (Jeff Hawke)
  160 sivua.

  Patrice Perna - Henri Jeanfaivre: Joe Bar Team 7 (Tome 7)
  44 sivua.

  Stéphane Deteindre: Joe Bar Team 8 (Tome 8)
  44 sivua.

  Tim Probert: Lightfall 2: Linnun varjo (Shadow of the Bird)
  256 sivua.