Takaisin taskukirjaluetteloon...

Tietokannan uutisia ja tiedotuksia

Uutiset 21.12.1999 - 25.11.2000
Uutiset 26.11.2000 - 22.9.2002

20.10.2002

Mainittakoon, etteivät tiedot uusista taskukirjoista tule enää samaan tahtiin tälle sivulle, sillä ylläpitoskripti hoitaa uusien taskaritietojen päivittämisen etusivulle automaattisesti. Jos joku ihmettelee. Hakukoneen toiminnassa on vielä ongelmia - asia tullaan korjaamaan - ja pikkuvirheitä on siellä täällä. Kärsivällisyyttä! :-) Korvaukseksi pari uutta linkkiä lisätty. Bonuksena viimeinkin julkistetaan tapahtumakuvaus tietokannan väen vierailusta Taskaritoimitukseen. Hurraa!
Vanhat uutiset sijoitettu omalle sivulleen, linkki tämän sivun ylälaidassa!

23.9.2002

Taskaritietokanta on nyt siirretty teknisesti vallan uuteen muotoon. Pelkästään HTML:ää aiemmin sisältänyt tietokanta on nyt yhdistelmä PHP:tä ja XML:ää. Uusien muutosten ansiosta tietokannan selaaminen on näppärämpää, sekä esimerkiksi tarinoiden järjestäminen halutulla tavalla onnistuu paljon entistä kätevämmin (eihän enää tarvitse esim. tehdä hirveästi käsityötä ollenkaan). Palautetta teknisten systeemien toimivuudesta sopii - ja pitääkin - antaa tekijöille. Erityisesti ongelmatilanteista raportointi on suotavaa joko etusivun sähköpostilinkkejä tai vaikkapa vieraskirjaa käyttäen. Toivottavasti muutoksista on iloa!
Samaan syssyyn toteutettiin joitakin pikkupäivityksiä, esimerkiksi pieniä tekstiasun uusimisia, kirjoitusvirheiden korjailuja yms.

Takaisin sivun alkuun