Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Bannausilmoitukset

(33 viestiä)
Anaconda
Ylläpito ilmoittaa tänne uusista kirjoituskielloista.

Ronaldo pääsi viikon mittaiselle jäähylle kirjoitettuaan asiapitoisen "Jee" viestin.
Karhula
Toivottavasti tämä ei mene offiksi, mutta sain juuri tietää ettei Ronaldo ole lähettänyt tuota viestiä. Voin kai myös kertoa, että neljä meidän luokkalaista tietää hänen salasanansa joka vuoti vahingossa ulos. Niistä täällä rekisteröityjiä ovat Aksu Ankka, Markus97, Roope Macankka ja minä. Voin heti alkuun sanoa, että minä en ole sitä viestiä lähettänyt. :o Ja kaiken lisäksi Markus97 ja Roope Macankka eivät tiedä miten viesti lähetetään. :o
squid
No tekee ihan hyvää vaan, kun viikon opettelee pitämään salasanansa kunnollisena ja vain omana tietonaan.
Bomber
Aika hauskaa on, kun Futisforum2:selle lähetetään parhaimmillaan yhden hymiön pituinen viesti, josta saisi täällä bannit. Siellä saa bannit taas Litmasen haukkumisesta :D.
squid
Ei oo Ronaldolla vaan toi yks viesti ongelmana, vaan niitä on monia muitakin
Aksu ankka
En ole kyllä minäkään tuota "Jee :D" Viestiä kirjottanu.
Oon kattokaa jo valmiiks niin lähellä saada ikuisen porttikielon ::)
Anaconda
"Jee" viestin kirjoittanut on saatu selville. Odotamme kyseiseltä käyttäjältä vastinetta jonkin aikaa, ennen jatkotoimenpiteitä.
Crosby
Kiitokset ylläpidolle tästä. Kannattaa se tämäkin konsti kokeilla, että turhuudet (typerät viestit siis ja huono käytös) pysyisivät poissa keskustelualueelta.

Jatkossa sitten voisi siivota tämän aiheen pelkästään noille banni-ilmoituksille, että homma pysyisi selkeänä ja tehdä oman aiheen näille asiaan liittyville viesteille. Oikomiset, kyselyt miksi sain bannia yms. pysyisivät sitten poissa tästä aiheesta, joka olisi selkeästi vain näille ilmoituksille. Ihan selkeyden vuoksi vain, ettei tämä aihe puuroudu kaikenmaailman valituksista, selityksistä, oikaisuista yms.
Anaconda
Aksu ankalle tuli 14 päivän loma.
Aku Vankka
Kuten Crosby sanoi, olisi hyvä että tänne koottaisi ainoastaan listaa bannatuista, mutta nyt
vain yksinkertaisesti on pakko kommentoida;

Kiitoksia Ankkiksen ylläpidolle tämän mahtavan spämmärin bannimisesta :-*
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaKiitoksia Ankkiksen ylläpidolle tämän mahtavan spämmärin bannimisesta :-*Luulenpa, että joku muukin vielä kiittää...
Anaconda
Aku Vankalle lankesi neljän päivän ansaittu loma. Eilisestä mauttomasta viestistä ja tänään tehdystä tarpeettomasta viestin asiasisällön muokkaamisesta.
Anaconda
Ankkarock lähti rauhoittumaan viikonlopun ajaksi.
Anaconda
Ducker97 pääsi viikonloppulomalle, syynä sopimaton kielenkäyttö.
Anaconda
Käyttäjätunnukset peeaa, hookoo ja Jakky ikibannissa. Meillä on vahva epäilys siitä kenen alttereita nämä ovat.

Lisäystä: Ducker97 jatkaa vielä muutaman päivän jäähyllä ym. tunnusten tekemisen vuoksi. Seuravasta altterista kyseiselle käyttäjälle ikibanni. Tämä menee vielä tyhmyyden piikkiin.
Sivuja: 1 2 3