Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Uudistukset, mitä sinä haluaisit Ankkalinnake.org iin?

(66 viestiä)
Jukka
Lainaus käyttäjältä: juketsuAnkkalinnakkeen kaikki hahmoesitelmät yms. voisi pistää tuonne wikiin :)
Jos tuo tehdään, niin esittelyissä pitää olla kyllä kaikissa merkintä, että tämä on Ankkalinnakkeesta ja kirjoittajan nimi, muuten minulla ei ole mitään sitä vastaan. :)
Barksi
Eikös Ankkawikiin kannattaisi laittaa kaikki mahdollinen Disney-asia? Sieltä pystyisi etsimään kuitenkin niin nopeasti kaiken mahdollisen. Mielestäni siis olisi hyvä laittaa kaikki nuo hahmo-esittelyt sinne. Arvostelut taas voisi olla Ankkalinnakkeen paikka, sillä ne eivät oikein Wikiin sovi.
Anonymous
Olen selaillut hieman sivustoja, että kun sivustot perustaa wikin, käyttö vähenee. Onko se sitten laiskuus mennä hakusanalla etsimään vai? Mielestäni vielä ainakin löytää paremmin tällä hetkellä. Eli pidetään vielä ainakin ihan tekstinä ulkoasussa, katsotaan uudelleen kunhan sisältöä alkaa olemaan todella paljon.
Destiny
Ankkawikiä ei ilmeisesti ole vielä ainakaan linkitettykään mihinkään? Osoitehan on tosiaan http://ankkalinnake.org/wiki/. Kehotan teitä ankkislaisiakin lisäämään sisältöä sinne, sillä sehän wikin idea on. Wikiin haetaan myös logoa, senkin saa tehdä :).
Anonymous
Sanoinko äskeisessä viestissä jotain? Muutenkin tuo wiki aukenee ainakin minulla hiljaa, että ei moni jaksa jäädä odottamaan.

Ajattelin rahasäiliöön, siinä missä on lista tehdyistä hahmoesittelyistä, pohjaksi rahasäiliötä, eli nykyinen ulkoasu pysyisi mutta siinä missä on tekstiä upotettaisiin rahasäiliö. Käyttäjä voisi valita onko tavallisella pohjalla vai rahasäiliön pohjalla,

Taidan järjestää kilpailun aiheesta.. :D
Bomber
Hahmoesittelyitä alkaa olla sen verta paljon että haluaisin rahasäiliö osion jonkun hakukoneen että vaikkapa:

Hae:

Hahmon nimestä: Hahmon esiintymisistä: jne jne
Jukka
Lainaus käyttäjältä: JoakimHahmoesittelyitä alkaa olla sen verta paljon että haluaisin rahasäiliö osiion jonkun hakukoneen että vaikkapa:

Hae:

Hahmon nimestä: Hahmon esiintymisistä: jne jne

Kyllä varmaan tuonlainen systeemi olisi mahdollista toteuttaa..
Tosin en tiedä mistä moisen skriptin saisi.. Joku tietäväinen voisi tähän vastata.
Barksi
Ankkalinnakkeen etusivulla näkyvät uutiset pitäisi mielestäni vaihtaa Disney ja/tai Aku Ankka-aiheisiin uutisiin. Ei siis Ankkalinnaketta koskeviin. Ankkalinnakkeen uudet arvostelut voisivat olla erillisessä paikassa, ei välttämättä etusivulla. Tai etusivun kulmassa, pienessä palkissa.

Artikkeleita saisi olla enemmän. Ei niinkään arvosteluja, niitä en juurikaan jaksa lukea. Samoin hahmoesittelyt eivät minua juurikaan innosta. Piirtäjistä saisi olla enemmän tietoa. Haastattelut olisivat plussaa (esim. Markku Kivekäs, Jukka Heiskanen, Don Rosa, Kai Vainiomäki...(Kain haastatelun voin hoitaa, jos lähetätte kysymyksiä.)).

Hahmoesittelyissä voisi olla mainittuna kunkin hahmon ensiesiintyminen sekä ensimmäinen Suomessa julkaistu tarina.
Bomber
Lainaus käyttäjältä: BarksHahmoesittelyissä voisi olla mainittuna kunkin hahmon ensiesiintyminen sekä ensimmäinen Suomessa julkaistu tarina.
Noinhan minä teen esittelyissäni, ajattelinkin täydentää ainakin näitä:

http://ankkalinnake.org/hannuhanhi.php
http://ankkalinnake.org/hiawatha.php
http://ankkalinnake.org/iinesankka.php

Mitenköhän muuten Kivekkään Markulta saa haastattelun? Pitääköhän lähettää fanipostia..
Barksi
Niinpäs näkyy olevan.

Markun haastattelusta en tiedä, miten sen saa. Kannattaa varmaan kysyä Ankan toimituksesta.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: BarksAnkkalinnakkeen etusivulla näkyvät uutiset pitäisi mielestäni vaihtaa Disney ja/tai Aku Ankka-aiheisiin uutisiin. Ei siis Ankkalinnaketta koskeviin. Ankkalinnakkeen uudet arvostelut voisivat olla erillisessä paikassa, ei välttämättä etusivulla. Tai etusivun kulmassa, pienessä palkissa.

Artikkeleita saisi olla enemmän. Ei niinkään arvosteluja, niitä en juurikaan jaksa lukea. Samoin hahmoesittelyt eivät minua juurikaan innosta. Piirtäjistä saisi olla enemmän tietoa. Haastattelut olisivat plussaa (esim. Markku Kivekäs, Jukka Heiskanen, Don Rosa, Kai Vainiomäki...(Kain haastatelun voin hoitaa, jos lähetätte kysymyksiä.)).

Hahmoesittelyissä voisi olla mainittuna kunkin hahmon ensiesiintyminen sekä ensimmäinen Suomessa julkaistu tarina.

Kiitos hyvistä ideoistasi. :)
Lisäsinkin jo Linnakkeen vasempaan laitaan "esittelyboxin", josta näkee aina uusimmat esittelyt.
Uutiset muuttuvat ankka-aiheisiksi myös. Toki, jos Ankkalinnakkeessa on jotain uutta mainitsemisen arvoista, niin se uutisessa mainitaan.

Kai Vainiömäelle ja Don Rosalle olen lähettänyt haastattelupyynnön, kummaltakaan vastausta ei ole tullut.
Voin laittaa sinulle kysymyksiä Kaille, jos ne todella pystyt perille toimittamaan.. :)
Tiala
Tuo Kain haastattelu olisi kyllä plussaa, ja siihen vielä muutama Ankkalinnakkeelle singneerattu kuva! ;)
jho
Linnakkeen sarjakuvagalleriaa (sijaitsee muuta-osiossa) voisi nostaa hieman enemmän esille. Siellä on jo pari Le Chevalier Noirin tekemää hyvää 1-sivuista ja jos kääk13 sinne alkaa rustaamaan hyviä tarinoitaan, niin siitähän tulee varmasti aika suosittu osio. Ja jos joka sarjakuvaa voisi erikseen siellä kommentoida (jollain komentti jutulla :P), niin se olisi aika hieno juttu.

Mitä mieltä muut ovat (etenkin ylläpito)?
Tiala
Omastamielestä tosi hyvä idea! Mutta ensin pitäisi saada hieman lisää sarjakuvia, ennenkuin sitä osiota voi paljoa nostaa tuolta... Korkeintaan pois fanart-galleriasta omaksi sivukseen muuta-osioon...
Kääk13
Lisää on tulossa!
Kuten jho:kin tuossa jo mainitsi, olen luvannut tehdä jokusen sarjiksen sinne sivulle. Aion valmistaa hieman pidempiä kuin noita tavanomaisia 1:den sivun vitsejä. Päätin, etten julkaise täällä Ankkiksessa ollenkaan noita pitkiä sarjiksia joten jos haluatte lukea pidempiä sarjakuvia niin teidän on vaivauduttava Ankkalinnakkeeseen saakka selailemaan niitä. Enköhän minä tässä syksympänä ole jo jonkunlaisen tarinan väkertänyt.
Sivuja: 1 2 3 4 5