Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Julisteet ynnä muut ankka oheistuotteet

(43 viestiä)
Essi Ankka
Mikäköhän pankki niitä aikanaan myi?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaMuuten, onko kenelläkään hallussaan nostalgisia roope-säästöpossuja. Minulla on nimittäin peräti kolme ;)
Minulla on myös noita kolme, ne vartioivat hyllyssä kokoelmaani. ;D
TKal
Kyllähän noita julisteita sun muita on Aku Ankasta tullut, mutta en ole niitä seinälle pistänyt. Aku Ankan sukupuu voisi olla ihan kätevä seinällä, mutta se on hävinnyt minulta jonnekin, ja oli jo hävitessään todella huonossa kunnossa. Näiden lisäksi omistan yhden Aku Ankka-pehmolelun, joka on Kreikasta ostettu.
Essi Ankka
Minulla on niitä Roope-säästöpossuja, kaksi paitaa, kosolti vanhoja piirrettyjä, julisteita, kortteja, pieni muki ja muutakin roinaa. Muuten, sattuuko kukaan tietämään, kuka on piirtänyt AA 10/08:ssa ilmestyneen julisteen, jossa Milla Magia pitää ilmeisesti kutistunutta Roopea ensilantin kuvun alla?
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaMuuten, sattuuko kukaan tietämään, kuka on piirtänyt AA 10/08:ssa ilmestyneen julisteen, jossa Milla Magia pitää ilmeisesti kutistunutta Roopea ensilantin kuvun alla?
Taisi olla Carlos Mota.
Fauntleroy
Jälleen tuplaposti, muttei voi mitään jos kukaan ei kirjoittele viestejä tämän aktiivisemmin.

Lainaus käyttäjältä: Essi AnkkaMikäköhän pankki niitä aikanaan myi?
Kansallis-Osake-Pankki (patsaan reunassa on kirjaimet KOP) niitä myi, joka vuonna 1995 liittyi Merita-pankkiin, ja vuonna 2001 Meritasta tuli Nordea.

Lainaus käyttäjältä: BarksiYksi iso-sininen, kaksi pientä-punaista, pieni-pronssinen ja pieni-sininen. Vihreäkin saattaa olla jossain, en tähän hätään löytänyt. Joskus olen sellaisenkin omistanut...
Miten määritellään iso ja pieni? Jokainen mikä minulla on, on pikaisen mittauksen jälkeen hieman alle 15cm korkea. Ovatko ne siis "isoja"? Niin, itselläni on neljä kappaletta (kolme vihreää, yksi punainen) ja yhdestä on katkennut Roopen keppi... :)

http://media.turunsanomat.fi/?ts=317825,7[/img]
Barksi
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyMiten määritellään iso ja pieni? Jokainen mikä minulla on, on pikaisen mittauksen jälkeen hieman alle 15cm korkea. Ovatko ne siis "isoja"?
Pieni on huomattavasti pienempi kuin iso (nerokasta). Nuo sinun taitavat olla niitä pieniä (jollen väärin muista, en jaksa tarkistaa).
The Aku Man
Tykkään kaikesta aivan turhasta roinasta ja mun huone onkin täynnä julisteita, piirtämiäni ja muita ankka teoksia. Tärkein on varmaan aku pehmolelu, jonka sain ku olin suunilleen 3-5 vuotias.
Ankka313
Tykkään kaikesta Disney oheiskamasta, huoneeni on niitä täynnä. Seinät täynnä julisteita, ja kaikki julisteet eivät mahdu edes seinälle, kun niitä on niin paljon. Hyllyssä on akkareiden lisäksi pehmoleluja, figuureja, laseja/mukeja, yms.Oheiskamaa löytyy laidasta laitaan.
Akuhullu97
Ihan kivaa kamaa nuo kaikki oheiskamat. Julisteet ja muut liitteet ovat kivoja, vaikka niissä ei sarjakuvaa olekaan.
_aku-fani_
Minä tykkään kaikesta mahdollisesta oheiskamasta,vaikkei sitä minulla paljon olekkaan.
Flintheart Glomgold
On hmm.. kolme Aku Ankka julistetta. AA:n sukupuu moniste, AA 10/2009 juliste ja AA 10/03. Todella mukavat nuo julisteet. Ne tekee omaan huoneenseen paremman fiiliksen =D Sain kyllä julisteet kavereilta.. Mutta itse tykkään todella paljon julisteista, erityisesti Don Rosan tekemistä julisteista. Mutta enpä ole juuri metsästänyt niitä lehdistä, koska en tilaa. Äiti kyllä tilaa, mutta asun iskän luona. -F.G
Vince Ankka
Tykkään aika paljon oheistuotteista, varsinkin julisteista ja liitteistä. Ja jokunen figuuri olis kiva koristeeksi,
ainakin Aku, Ankanpojat, Roope ja Mikki. Tuollaiset piristävät asuntoa mukavasti.
Sivuja: 1 2 3