Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Iines Ankka

(24 viestiä)
Essi Ankka
Julykin voi chillata XDXDXDXD
Dents
Hmm...Iines on kyllä joskus siedettävä, mutta se, että hän uskoo mielummin Hannua kuin Akua, ja järjestää niitä pirun koitoksia tyyliin "Se kuka hakee minulle näkymättömän ruusun Olemattoman kaupungin näkymättömältö vuorelta silmät kiinni ja jalat solmussa, pääsee kanssani ravintolaan.", ärsyttävät. Lisäksi hän kerran varasti Akun auton avaimet jättäen Akun paleltumaan sateeseen, ja itse myhäili sohvalla nauttien Akun kärsimyksestä.

Mutta, onneksi on niitä tarinoita, jossa Iines on siedettävä.
Vince Ankka
Minustakin Iines on yksi parhaista hahmoista, erityisesti juuri Carl Barksin tarinoissa. Mutta on hän muidenkin ankkapiirtäjien tarinoissa täysin sama henkilö. Iines on luonteeltaan upea persoona, samaa luokkaa kuin Aku, siis sillälailla että kun hän suuttuu niin sen kyllä huomaa. Hänen suuttumisensa tapahtuu aika nopeasti. Mutta se hänen "julmuutensa" Akua kohtaan on jotain käsittämätöntä. Osaa Iines myös pitää hauskaakin, ja silloin hän on leppoisaa ja miellyttävää seuraa hänen seurassaan oleville. Täytyy sanoa, että on Iines kyllä mukava, huolehtivainen ja avuliaskin. Niitä tapauksia on nähty aina välillä.

Essi Ankalle sanon vielä, että minä pyrin aina kukemaan sarjiksia huumorilla ja pitämään niitä viihteenä, enkä suhtaudu niihin liian vakavasti. Ja omasta mielestäni olen onnistunut siinä aika hyvin.
Nuno
Iines on yksi lempihahmoistani, joskus se oli lempihahmoni, mutta ei ehkä enää. Minusta tarinoita, joissa on Iines on ihan liian vähän. Sehän on yksi Ankkalinnan tärkeimmistä asukkaista. Välillä Iines on kyllä tosi ärsyttävä, mutta yleensä se on mukava. Se on ärsyttävä kun kohtelee Akua huonosti ja silloin kun se valitsee Hannun ja jättää Akun jonnekin. Mutta muuten iines on ihan järkevä ja mukava.
ankkaetsivä
Iines on mukava hahmo. Iines saisi mielestäni esiintyä tulevaisuudessakin aivan yhtä paljon kuin nykyään, ehkä vähän vähemmänkin. Syy siihen löytyy siitä, että koska Iines Ankka esiintyy nykyään niin paljon sarjakuvissa, hänestä häviää persoonaallisuus. Kun lähes joka Ankkajulkaisusta löytyy Iines Ankka, ei siitä ole enää mitään iloa. Kun Iines esiintyy niin monessa sarjassa, käy väkisinkin niin että tarinoista tulee toistensa kanssa samantyylisiä.
Mielestäni Aku Ankka on parempi valinta Iinekselle. Nimi Iines Hanhi kuullostaa liikaa joltain seurapiiriprinsessalta, vaikka itse hahmo on kuitenkin vain tavallinen Ankkalinnalainen kaupunkilainen. Lisäksi kuulostaa epänormaalilta että Hanhi ja Ankka menisivät naimisiin tai saisivat lapsia. Kyseessä on kuitenkin kaksi eri lintulajia. Lisäksi Aku myös yrittää saada Iineksen kiinnostumaan hänestä, mutta Hannu vain kulkee onnen mukana. Mikäli Hannu vie Iineksen treffeille ja Iines toivoo mielessään että he lähtisivät jonnekin kaukomaille kahdestaan niin Hannu voittaa ensimmäisessä kadunkulmassa lentoliput Espanjaan tai Italiaan. Aku sen sijaan tekee työtä sen eteen että saisi Iineksen vietyä sinne minne hän haluaisi.
Mielestäni paras piirtäjä piirtämään Iines Ankkaa on Don Rosa. Don Rosa osaa piirtää Iineksen vihan kun Iines suuttuu Akulle tai Hannulle ja Don Rosa osaa piirtää Iineksen ilon kun joku pyytää Iinestä treffeille.
Iines saisi mielestäni esiintyä enemmän myös muiden Ankkojen seurassa kun vain Akun ja Hannun. Tulee väkisinkin sellainen tunne että Iines ei tunne Akun ja/tai Hannun sukua yhtään.
Iines osaa myös toistaa itseään ärsyttävällä tavalla; Kun Aku tai Hannu edes lähestyy jotakuta toista Ankkaneitoa, Iines tulee ja pamauttaa käsilaukkunsa päin Akun tai Hannun naamaa. Lisäksi Iines on aina perustamassa jotain juhlaa, yleensä Ankkalinnan naistenkeron (tai mikä olikaan) toimesta. Ja kun sitten juhlapäivä koittaa, hän pyytää aina jonkin tunnetun Ankkalinnalaisen paikalle, lähes aina Taikaviitan. Tulee väkisinkin sellainen olo, että Ankkalinnassa ei muita tunnettuja henkilöitä olekaan. Toivoisin siis noihin tarinoihin vähän vaihtelua.
Iines on toisaalta ihan tarpeellinen hahmo Akkariin, tuohan hän naisvaltaa. Kiukkuisuus tosin on välillä jopa liian voimakasta. Akkarin hahmoista Iines Ankka on ehdottomasti kymmenen parhaan joukossa.
hessu hissu!
Ensinnäkin täytyy mainita tämä: Hyvä tavaton mikä aloitusviesti Kirja! Ei ihan joka topicissa näin hienoa aloitusviestiä näe... :D

Minusta Iines on aika hyvä hahmo. Iines on sellainen ihan perushahmo, että ei todellakaan paras, mutta ei häntä huonoimmaksikaan voi todellakaan sanoa!
Iineksellä on hauska persoona. Hän on Akun tyttöystävä, josta Aku joskus joutuu "kärsimään". Yleensä Aku ja Hannu ottavatkin kilpailuja, kuka saa esim. Viedä Iineksen tanssaisiin...
Mutta taas tapojeni mukaan poikkesin aiheesta... :-/

Mutta lyhyesti sanottuna: Iines on hyvä hahmo! Jos arvosana pitäisi antaa, kyllä se olisi aika hyvä: 8½ tai 9-. En oikein osaa päättää..
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: ankkaetsiväAkkarin hahmoista Iines Ankka on ehdottomasti kymmenen parhaan joukossa.
Olet oikeassa, itsekin laittaisin hänet kymmenen parhaan joukkoon. En vaan tiedä, kuinka monenneksi hänet laittaisin. Aina kun näen Iineksen, tekee mieli huudahtaa: Wu-huu! Akkarin paras typy! :D
AkeMake
Niin no.. Iines ei näistä Ankkalinnan ankkaneidoista ole koskaan minua hirveästi sykähdyttänyt. Iines on luonteeltaan jotenkin sellainen epävarma ja ailahtelevainen, ettei hänestä koskaan tiedä kenen miehen mukaan lähtee. Ei ole nainen minun mieleeni. Viime keskiviikon akkari oli kuitenkin positiivisessa mielessä poikkeus. Johtotarina oli hyvä ja poikkeuksellinen, kun kaksi tarinaa kulki rinnakkain.. Onko aikaisemmin nähtykään tarinaa, jossa Aku ja Iines ovat menossa naimisiin? Harmi, että kaikki kariutui niinkin pieneen asiaan, että auto roiskauttaa vauhdilla kurat Iineksen päälle.. :D

Yleensä Iines ei ole mielestäni kovinkaan viehättävä, mutta tässä viime akkarissa hän oli jotenkin erityisen houkuttelevan näköinen ankkaneito siinä vaatesuunnittelijan asussaan. Katsokaa vaikka aa.fi:n galleriasta Beta Version:in työtä Iineksestä. :) Vaikken Iineksestä hirveästi välitäkään niin täytyy myöntää, ettei Ankkalinna olisi sama ilman häntä.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: AkeMakeHarmi, että kaikki kariutui niinkin pieneen asiaan, että auto roiskauttaa vauhdilla kurat Iineksen päälle.. :D
Onhan Iineksellä huonotkin puolensa, ja tuo yksi niistä. Ei saisi olla noin herkkä suuttumaan, sillä se on oikeastaan aika lapsellista. Ja tuskin se Akun syytä oli, joku asiahan voi tapahtua vahingossa. Mutta kai sekin kuuluu huumoriin, että hyvät aikeet romuttuvat.

Yhdessä taskarin tarinassa oli hauska juoni, Iiines rupes yhtäkkiä tykkäämään enemmän Taikaviitasta ja Akusta tuli hylätty mies. Mutta se olikin joidenkin pillereiden tms syytä, ja Akun oli Taikaviitan ominaisuudessa ja Pellen suosiollisella avustuksella selvittää koko sotku. Tarinan viimeinen puhekupla oli myös hyvä. En muista miten se meni, mutta suurenpiirtein niin, että ei edes Taikaviitta voita Akua. :)
Sivuja: 1 2