Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Jalkapalloalbumit

(28 viestiä)
Crosby
Jalkapalloalbumeille omistettu siis tämä aihe. Antakaa äänenne, mutta keskustelua varten tämä aihe tehtiin - äänestys on vain lisänä. Kolme kipaletta on tullut tätä laatua:

-Maalikuningas (2004)
-Pilkun paikka (2006)
-Kanuunakuti (2008)

Teräväpäisimmät huomannevat tässä tietyn logiikan, minkä mukaan näitä tulee. ;)

Futisaiheisia tarinoita pitävät sisällään. Välillä on ihan itse pelejä kuvattu, monet tarinat kuvaavat myös fanitusta, bisneksiä sun muuta härdelliä pelin ympärillä. Urheilufaneille pakko-ostoksia ja muille luultavasti ihan perustavaraa. Omalle kohdalle tietysti kolahtanut hyvin ja minun puolesta voisi ilmestyä useamminkin. Tarinoista ei pitäisi tulla puutetta - sen verran vähän jalkapallo- ja urheiluaiheisia stooreja täällä julkaistaan. Italiassa näitä nimittäin on tehty jo kauan ja lisää tulee koko ajan. Etelä-Amerikka myös tuottaa potkupallotavaraa mukavasti.

Ainakin itse ajattelin näistä urheiluaiheisista jutuista kysellä jos ja kun seuraava chatti akkarin sivuille tulee.

Sana on vapaa. Toivon kuitenkin, että tähän ja muihin minun tekemiini aiheisiin (jos lisää tulee) vastataan ja keskustellaan ihan kunnolla. Viestit tyyliin ''ihan hyviä'' tai ''äänestin sitä'' ovat turhia ja voitte ne jättää kirjoittamatta. En halua aiheitani semmoista roskaa täyteen. Ei tarvitse mitään romaania kirjoittaa vaan yksi laadukas lausahdus, joka sisältää jotain asiaa tai kunnon mielipiteen riittää jo mainiosti. Pidemmät eivät toki ole kiellettyjä.
Bomber
Futaajana ihan pakko-ostos. Pistin Upeita tietenkin. Ja tajusin ton logiikan, seuraava on varmastikkin tyyliin Verkko soi tai Kierremaali. Vai tarkoititko tota ilmestymis logiikkaa? Tosi harmillista että seuraavaa täytyy oottaa 2 vuotta :(

Varsinkin Yritys-tarinat ovat olleet loistavaa luettavaa. Ne ovat nostaneet osakkeita huomattavasti. Muutenkin kirjoista löytyy muitakin huipputekijöitä, Cavazzanot ja Vicarit mukaanlukien.
Aina kun ilmestyy tulen ostamaan.
Kreach
Upeita, ei vastalauseita! Kanuunakuti on ainut jonkan omistan ja nuo Ylävirran yritys -tarinat ovat kyllä aivan huippuja. Muutenkin futistarinat aina melko hyviä kaikki, kyseisestä Kanuunakuti -albumista parhaimmat tarinat oli nämä Ylävirran yritys - Rodriques/Halas yhteystyöt sekä Cavazzanon Ystävyysottelu, vaikka se nyt taskarikokoon olikin piirretty. Vicarin tarinat ihan mukavia futistarinoita, loput ei niin hyviä, mutta ihan kelpo luokkaa.

Niin ja joka toinen vuosi ilmestynee, eli vuonna 2010 sitten seuraavan kerran.

-Maalikuningas (2004)
-Pilkun paikka (2006)
-Kanuunakuti (2008)

Niin ja noista voisi, kuten Bomber sanoikin, niin saada sellaisen "ketjun." Ainut mikä vähän häiritsee on tuo Maalikuningas joka ei sovi kuvaan, mutta "pilkun paikka" pallo laitetaan pilkulle --> "kanuunakuti" pallo ammutaan --> "Verkko soi" pallo on maalissa tai "huippupelastus" maalivahti torjuu tms.
Fauntleroy
Jalkapalloilijalle pakko-ostos, eli minulle myös. Mahtavia ovat, vaikka sisältävätkin lähinnä ennen julkaistuja tarinoita. Parhaita ovat Ylävirran yritys -tarinat. Etelä-Afrikan MM2010:tä odotellessa...
Kuten jo mainittiinkin, niin tuon logiikan mukaan seuraavan nimi voisi olla "Verkko soi" tai vaikkapa "Verkot tötteröllä".

Meinasin muuten itsekin tehdä tästä aiheen. :)
Bomber
Sehän voisi olla että maalikuningasta rikotaan ja tämä menee ampumaan pilkkua.
Crosby
No tuo alkuperäinen idea tuossa logiikassa oli pieni hyväntuulinen piikittely siihen, että niitä kahden vuoden välein tulee. Mutta keksitte siihen myös toisen, jota en kyllä itse tulleet ajatelleeksi. Kenties siellä joku on tuon logiikan mukaan noita nimennyt?
The Aku Man
Kyllä jalkapallo tarinat on erinomaista lukemista. Itse en omista yhtään noista kirjoista vaikka olen kuinka yrittänyt ettiä divareista. :( Parhaat futis tarinat tarjoaa kyllä ehdottomasti Ylävirran yritys, vaikka muuten en tykkää yhtään Mortti ja Vertti tarinoista. Olisipa kiva jos tulisi oma albumi Ylävirran yritykselle, jossa ei oisi vain tarinoita vaan muuta tietoa esim. kotikentästä,pelaajista ja valmentajasta. Kannessa olisi joukkuekuva.
Buckbeak
Pakko-ostoksia jokainen noista. Kunhan vain löytäisi jostain. Harmittaa kun en ole ostanut silloin aikoinaan noita kahta vanhinta kappaletta, kun futiksesta en silloin paljon perustanut, muuta kuin itse parhaan kamun kaa pelata. The Aku Manin idea on loistava! Ja kyllähän rahoittajastakin tuollaisessa albumissa voisi pari sanaa mainita.
Ylävirran Yrityksen lisäksi pidän tarinoista, joissa Ankanpojat pelaavat. Tästä on esimerkkinä albumin viimeinen tarina Ystävyysottelu.

muoksia...

Jes, nyt tuli kirpparilta hankittua pilkun paikka! Toinen hyvä albumi, nyt puuttuu enään maalikuningas...
Pidin Pilkun paikassa erityisesti Puolentoista tunnin piinasta, ja Timanttiottelusta. Vai että Akulla futisneutroosi, hauska ajatus! Ja vankilat pelaamassa futista, toinen upea idea. Tai no, minä ainakin pidin, pidän tuollaisista Cup- jutuista, kuten taskarin Mars kentälle!, ennsimmäisestä tarinasta.
The Aku Man
Ostin paripäivää sitten ton Kanuunakudin. Siitä sanottakoon, että Ylävirran yritys tarinoita olisin kaivannut lisää. Niitä oli vain kaksi... ja kaiken lisäksi olin juuri samana päivänä kaivanut vanhoja lehtiä, jossa olisi futistarinoita ja yllätys yllätys...löysin juuri sen tarinan, joka oli Kanuunakudissa. (tajusitteko?) Mutta ei se vauhtia hirveästi laskenut vaikka ei ollut kuin kaksi ylävirran yritys tarinaa. Nimittäin kaikki tarinat olivat todella hyviä! Tämä kirja saa kyllä merkin The Aku Man suosittelee Heh heh... No nyt pitää ettiä noi kaks muuta divareista...ellei joku haluu niitä lahjottaa mulle?
Turtana
Muuten en jalkapalloalbumeihin ole pahemmin tutustunut, mutta Kanuunakudin sain synttärilahjaksi. Se on paljon parempi kuin osasin olettaa! Voisi jostain yrittää pyydystää niitä muitakin.. Vaikken enää iste jalkapalloa pelaakaan, silti ankkojen jalkkistoilailut on mielenkiintoista luettavaa.
akuankka1313
Jalkapallosta en kovin paljoa perusta, joten albumitkaan eivät niin kummoisia ole. Yksi huonoimmista aiheista (minun mielipide).
Karhula
Minusta aihe on mahtava! Juuri tässä vähän aikaa sitten ostin tuon Kanuunakudin ja pakko sanoa, että oli erinomainen, koska sisälsi hyvin erilaisia tarinoita, (tietysti jos jalkapallo aihe otetaan pois). Harmittaa oikein kun tulee vain yhden kerran kahden vuoden aikana. Olisin mielelläni halunnut ostaa, koska on niin upeita. Sanoisinko, että albumin paras tarina oli ehdottomasti viimeinen, koska sörsseliin sotkettiin Pennonenkin. No, nyt pitää lähteä jahtaamaan varmaan niitä kahta muuta abumia... ::) ;D
Bomber
Minunkin mielestäni Cavazzanon juniorijalkapallotarina oli mainio. Harmi, että olin lukenut sen jo aikaisemmin. Mutta kyllähän Yritys-tarinat on ihan kärkeä, loistopari Halas ja Paco yhdistettynä pelien kuninkaalla.
Ankka-fani
Minusta jalkapallo-tarinat ovat erinomaista luettavaa, vaikka en itse jalkapalloa pelaakaan. Mulla on vain noista albumeista Kanuunakuti.
Fauntleroy
Eilen vasta lukaisin loppuun Kanuunakudin. Ja todella hyvä oli! Varsinkin Vicarin ja Halaksen juttusarja ankoista reporttereina MM-kisoissa oli laatulukemista, ja sen takia säästinkin koko pläjäyksen viimeiseksi. Ainoa asia mikä jäi harmittamaan oli se, ettei sarjassa edetty finaaliin saakka. Ylävirran Yritykset olivat jälleen täyttä laatua, vaikka kummatkin oli luettu. Cavazzanon tarina oli loistava, vaikka sekin oli jo luettu. Mutta tosiasia on, että tästä aiheesta saa hyvän tarinan, vaikka hyvää juonta ei olisikaan. Se vasta kova sana olisikin, jos Halas&Vicar&Cavazzano&Anderson&Co tekisivät 5-6 osaisen jalkapallosarjan. Vähän niinkuin se Formula1-juttu vuonna 2002. No, ehkäpä kahden vuoden kuluttua...
Sivuja: 1 2