Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5
Kirjoittaja

Aihe: Ankalliskirjasto

(69 viestiä)
KoDo
Ankalliskirjasto kirjasarjaa on ilmestynyt jo 6 kirjaa. 1.Rötös ja rangaistus,
2.Hyvä ankka joulun tuopi, 3.Sinne, tänne ja takaisin, 4.Aku-setä kissa ja koira, 5.Kummajaisia ja kuu-ukkoja ja 6.Kapteeni Ankan urotyöt. Minulla itselläni on vain Aku-setä kissa ja koira, mutta olen lukenut 1.,3. ja 4 5 kirjan.
Kuinka monta kirjaa teillä on? Entä mitä mieltä olet tästä kirjasarjasta? Mitä mieltä olet tarioitten tasosta.
Zuppa
Hihhulihei! Pikkuveli sai synttärilahjaksi toissapäivänä Kapteeni Ankan urotyöt. Oli mielestäni varsin hyvä, varsinkin viimeinen tarina. Kaksi kirjan tarinaa olin jo lukenut, mutta kirja oli silti hyvä.
Muista Ankalliskirjasto-sarjan kirjoista meillä on Rötös ja Rangaistus ja Sinne, tänne ja takaisin. Nekin ovat todella hyviä. Pidän erityisesti Sinne, tänne ja takaisin:sta koska siinä on Barksin seikkailuja, joista pidän kovasti.
akuankka1313
Minulla ei ole oikein kiinnostusta niihin, koska haluan arvuutella piirtäjien nimiä mutta noissa on aina sama piirtäjä.
Barksi
Kaikki paitsi Van Hornin kirjat löytyy. Tosin hänenkin kirja on ostoslistalla. Minulta löytyy kaikki paitsi Scarpan kirja lisäksi nimmarilla ja piirustuksella. Tosin Rota ei piirtänyt mutta signeerasi kyllä.
Crosby
Ostoslistalla on kaikki nämä joskus on tullu kirjastossa luettua ja ny oon päättäny kerätä nää kaikki.
TKal
Omistan kolme ensimmäistä Ankalliskirjaston kirjaa, ja pidän niistä kyllä kovasti. Tässä olisi minun mielipiteeni parhaista sarjoista noissa kolmessa ensimmäisessä kirjassa:

1. Rötös ja rangaistus
Afäärisafari (Kulta-Into Pii on sopivan ilkeä tässä)

2. Hyvä ankka joulun tuopi
Aku Ankka pelastaa Tyhjälän joulun (yksi Carl Barksin hienoimmista sarjoista)
Joulu Karhuvuorella (Roope Ankan ensiesiintyminen)

3. Sinne, tänne ja takaisin
Aku Ankka maharadzana (toiseksi paras Barksin kaikista sarjoista)
Alaskan armoilla (loistava sarja tämäkin)
Kurmeloinen
Hmm, minulla on kaikki muut paitsi tuo 6. eli Kapteeni Ankan urotyöt... pitänee hankkia se. Barksin tarinat vain ovat niin hyviä, joten tasokasta on.
Anonymous
Mikäs tarina se tuo "Alaskan armoilla" oikein on? Voisiko joku kuvailla, ei tule nyt mieleen? Ettei vain olisi jokin uudelleennimetty "Jäämaan aarre", "Aku Ankka Grönlannissa" tai vastaava? Vai ovatko kaikki tuon kirjan tarinat edes Barkseja?
samppali
Se on "Aku Ankka Grönlannissa" jos en väärin muista. En ole satavarma, kun kirjan lukemisesta on jo aikaa.
TKal
Tuo "Alaskan armoilla" on uudelleennimetty "Aku Ankka Grönlannissa". Tuo uudelleennimeäminen johtuu käsittääkseni siitä, että Barks itse sijoitti sarjansa Alaskaan (mutta tanskalaiset muuttivat Alaskan Grönlanniksi).
Anonymous
Kvaakissa väitettiin Barksin sijoittaneen seikkailun pohjoisnavalle, mutta täällä on toivoakseni asiantuntevampi jäsenistö. Eli "Alaskan armoilla" on siis kyseisen tarinan alkuperäinen nimi? Nyt sekin selvisi.
Crosby
Mistä aiheesta tuo seuraava mahtaa kertoa kun nimi on Kolme Rohkeaa Miestä? Olisiko jotain seikkailutarinoita kenties? Onko kellään tietoa montako näitä tulee ilmestymään muuten?
Kreach
En ole lukenut yhtään Ankalliskirjastoa. Ei ole vaan tullut ostettua, enemmän näitä Ankantekijät sarjaa.
Nigoz
Hmm... outoa, koska Ankkalinnan vauhtivekarat kertoi ankanpojista. Ja Me, Tupu, Hupu ja Lupu myös.
Barksi
Mutta tämä on kokonaan Carl Barksin tekemää. Tosin niin on myös Me Tupu, Hupu, Lupukin, mutta sen julkaisemisesta on jo vierähtänyt pitkä tovi.
Sivuja: 1 2 3 4 5