Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Arild Midthun

(23 viestiä)
Anonymous
Täällä ei tainnut olla missään tuota Norjalaismestaria, Arild Midthunia. Eli laittakaas tänne keskustelua siitä.
Mun mielestä se piirtää jotenkin vähän "ärsyttävän tummalla" tavalla. Tai siis sillein niinkun hirveästi varjoja, ja tummuutta jne.
http://multimedia.api.no/www.ba.no/arch ... 14871a.jpg[/img]http://felles.ba.no/bastripen/striper/Arild_Midthun_tegner.gif[/img]
Vai mitäs mieltä itse olette? :D Se kyl sillein piirtää ihan keskiverto hyvin, mutta tummuus, yksinkertaisuus (huomaa piha takana) ja "liiallinen avaruus" häiritsee minua.

Noh, mutta silti hyvä, että meillä pohjolassakin on joitain piirtäjiä sentään. =)
Bomber
liiallinen avaruus? Ok, se on sinun mielipiteesi. Mielestäni jäpikkä on aivan ok piirtäjä. Kutsuntaasi "Norjalaismestari" en kyllä hyväksy, ei hän sentään niin hyvä ole.
Barksi
Ennen en Arildista juurikaan piitannut, mutta nyt kun hänen tarinoitaan on tullut luettua hieman enemmän, olen alkanut tykkäämään hänen tyylistä. Pidän oikeastaan paljonkin.
Tommiaa: Liikaa tummuutta? En käsitä. Varjot ovat välttämätön osa sarjakuvia. Ja yksinkertaisuus? Mitä takana olevassa pihassa tulisi näkyä? Jos pihalle olisi pistänyt jotain yksityiskohtaista, olisi se näyttänyt täyteen ahdetulta. Näin on siis hyvä... Toivottavasti tulevaisuudessa (mieluiten lähitulevaisuudessa) Arildia nähtäisiin useamminkin.
Anonymous
En välttämättä pelkistä varjoista puhu mutta jotenkin sen värit tuntuvat aika tummilta ja sillein.. Vähän liiankin tummilta (mun mielestä)
Niin ja tarkoitin mestarilla lähinnä sitä, että ei se mikään ihan huono piirtäjä kuitenkaan ole.
Kurmeloinen
Mitä mä tuosta kuvasta ainakin huomasin, niin värit ovat tosi jyrkkiä ja tummia kylläkin...mutta sehän ei tosiaan varmaan itse Arildista johdu, koska hän ei niitä väritä. En ole kyllä kiinnittänyt huomiota, onko lehdessä hänen tarinat aina noin jyrkästi väritettyjä? Mutta kyllä hänellä on tuo tyyli kanssa tehdä voimakkaita varjoja, mutta mun mielestä se on hieno tyyliseikka. :) ..joten nuo tummat värit korostavat aika rajusti myös runsaita varjostuksia ja toisinpäin. Itse äijän tyylistä olen alkanut kanssa pitämään, kun on saanut lukea vähän enemmän niitä..tykkään itseasiassa aika paljonkin.
jho
Värit aika tummat, mutta ei se oikeastaan edes "haittaa". Piirrosjälki hienoa ja joitain turhia, tunnelmaa luovia pikkuseikkojakin mukana.
nWo
Ihan hyvä piirtäjä. Kuuluuhan hän lisäksi siihen 13 parhaimpaan piirtäjään.
Kääk13
Tutustuin Arildin tyyliin Kai Vainiomäen kautta.
Tuo aloitusruutuhan on piirretty hänen esikoiskässrinsä pohjalta. Sitten löytyy pari kokonaan hänenitsensä tekemää sivun mittaista joissa vitsi on kelvollisella tavalla hauska.
Kenenhän piirrettäväksi Kain seuraava tarina menee. Jotenkin tuo Midhun in tyyli sopii hänen kirjoituksiinsa.
Minusta hän on oikein kelpo piirtäjä.

Onkohan Karin tehnyt yhtään tarinaa Kain kanssa?
Barksi
Midthun on ilmeisesti jatkamassa Kain tarinoiden piirtäjänä. Ja Kari ei vielä ole (ainakaan silloin ei ollut, kun kysyin asiasta) tehnyt yhteistyötä Kain kanssa, tosin keskustelua on käyty asian suhteen.
Essi Ankka
Arild Midhun kuuluu ykkös suosikki-piirtäjiini. Selkeä mutta omanlainen tyyli.
jho
Katos vaan ihan erilainen tyyli, mutta silti tummat värit..* :-[
Kääk13
Kansi oli vain Arildin ideoima. Rodriguez sen oli piirtänyt....
Uka Ankka
Hyvä piirtäjä, minusta nuo värit ovat justiinsa hyvät, ja muutenkin hyvin osaa piirtää Ankkoja.
akuankka1313
En ole ikinä tykännyt Aku Ankka-lehtien piirtäjistä mutta tämä kolahti jostain syystä nuppiin, Mårdøn Smetin mukana.
Etsivä Kaasi
Arild Midthun on minun mielestäni keskiluokan piirtäjä. Piirrosjälki on hyvää ja mukavaa luettavaa. :)
Sivuja: 1 2