Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Maailman ympäri vain yhden aarteen vuoksi & Perintö

(28 viestiä)
Aku Vankka
Itse ainakin kuvittelisin MYVYAV'in paremmin sarjakuvana, koska se yksinkertaisesti on (minun ja monen muunkin mielestä) parempi.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaItse ainakin kuvittelisin MYVYAV'in paremmin sarjakuvana, koska se yksinkertaisesti on (minun ja monen muunkin mielestä) parempi.
Tarkoitin molempia.
Aku Vankka
Taas selityksiä. Sanoit ihan selvästi tarkoittavasi Perintöä, et kumpaakin.
Pullasorsa
Kannattaisi aku hieman enemmän panostaa viestiesi sisältöön, vinkkinä vain. Äskeinen viestisi oli nimittäin aika turha.
aku
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaTaas selityksiä. Sanoit ihan selvästi tarkoittavasi Perintöä, et kumpaakin.
Sanoin myös "Tarinasarja".
Aku Vankka
Ja et muuten varmaan sanonut. Ja nyt sitten lopetetaan tämä turha offtopic.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Aku VankkaJa et muuten varmaan sanonut.
Silmissä vikaa? Minusta tuo asia näkyi varsin selvästi tuossa akun viestissä.

Lainaus käyttäjältä: akuNyt. Nyt luin tämän tarinan (Perinnön) kokonaan ja täytyy sanoa että tämä on Ankkiksen paras tarinasarja. Mietippä tätä Don Rosan piirtämänä.. mieti.
T@IK@VIITTA
Mahtava tarina! En vielä ehtinyt lukemaan tuota Perintöä, mutta tuo MYVYA oli kyllä tähän mennessä paras lukemani tarina täällä! (en ole kyllä montaa tarinaa lukenut, mutta pari olen.)
Padi
Tää oli aivan mahtava tarina, olen sanonu ton jo monelle :) mutta tämä oli aivan eri luokkaa (sori vaan kaikille muille kirjoittalle), olihan tuo perinnön loppu hieman surullinen, kiva kun ei joutunut odottamaan seuraavaa osaa mutta tämä oli mulle ehkä hieman liikaa... mutta jaksoin kummiskin. Selvästi paras lukemani sarja koskaan Ankkiksell tai jossain muualla. Rosan parhaimmiston tasoinen, vähän vaikea vertailla kun tää on pelkkä kirjoitus. Taas taisin ehkä liioitella joidenkin mielestä mutta melipidettäni vaan jakaan. Muuten jäi vain mieleen että täähän perustui vuoteen 1911? Niin oliko silloin olemassa pankkikoneita (hotellissa Roope mainitsi nostaneensa rahaa pankkikoneelta):-O? No tälläist sattuu, muuten teit loistavaa työtä näiden huomioonottamisessa.
Kreach
Kiitos kaikille kommentoijille! =) Pieni kipinä fantasiaseikkailuun on taasen iskenyt, mutta hoidan Ankkaselviytyjät nyt ensin loppuun.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: KreachKiitos kaikille kommentoijille! =) Pieni kipinä fantasiaseikkailuun on taasen iskenyt, mutta hoidan Ankkaselviytyjät nyt ensin loppuun.
Sitten mahdollisesti jatkoa Perinnölle?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: wierii2Lainaus käyttäjältä: KreachKiitos kaikille kommentoijille! =) Pieni kipinä fantasiaseikkailuun on taasen iskenyt, mutta hoidan Ankkaselviytyjät nyt ensin loppuun.
Sitten mahdollisesti jatkoa Perinnölle?

Ei tule olemaan jatkoa Perinnölle.
Aku Vankka
Ah, Kreatsilta lisää fantasiaseikkailuita! Odotan kyllä innolla, vaikka saankin todennäköisesti aika kauan odottaa..
Sivuja: 1 2