Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Tohtori Xuirin paluu - VALMIS!

(38 viestiä)
Karhula
9.osa: Poliisimestari Lähteenmäki

Roope Ankan finanssi imperiumin toimistossa turvamiehet Rudolf ja Ridolf katselivat tauluja ja patsaita joita toimissa oli. Ankanpojat selasivat sudenpentujen käsikirjaansa ja Aku makasi Roopen rahasäkkien päällä väsyneenä. Roope itse taas puhui puhelimessa, oli puhunut jo kymmenen minuuttia.

Kreach
Haa - tarina jatkuu loistavana. Onko seuraava luku viimeinen? Noh, kuitenkin tämä luku oli hyvä, kuvailitkin Lähteenmäkeä hyvin. En ole noita edellisiä kommentoinut, ei oikein ole ollut aikaa, eikä mitään erityistä uutta sanottavaa, mutta hyviä lukuja nekin ovat olleet.

KÄÄK! 720 viestini, ja ohitin Bomberin tuossa viestilistassa. Hetken jo mietin, että kannattaako tätä viestiä julkaista ;)
Karhula
Kiitos kommentistasi Kreach! No joo, itsekin olen jopa aika tyytyväinen tähän lukuun. ::) Ja seuraavasta luvusta en ole ihan varma, se saattaa olla viimeinen, mutta saattaa myös olla, että tulee vielä kaksi osaa. 1-2 osaa on siis vielä tulossa...

EDIT: Nyt olen selvittänyt, että tarinaan tulee vielä kaksi osaa. Seuraava osa vielä tänään.
Karhula
10.osa: Tohtori Xuirin paluu

Seuraava viikko tuntui kestävän ikuisuuden. Lähteenmäestä ei ollut kuulunut hänen pakonsa jälkeen mitään ja Ankkalinnalle oli jo nimitetty uusi Poliisimestari, etsivä Kaasi joka oli ollut ylennyksestään niin iloinen, että oli päättänyt pitää juhlat joihin Ankat ja turvamiehetkin olivat päässeet. Juhlat olivat olleet ainoa ilon pilkahdus koko viikon aikana. Ankat joituivat koko ajan pelkäämään, että Xuir ilmestyisi kuin tyhjästä ja tai T.E.K ei toimisikaan ja Xuir pääsisi teleportin avulla rahasäiliöön jonka Aku ja pojat olivat ottaneet kodiksensa ainakin joksikin aikaa. Turvamiehet olivat jo puhuneet, että oli aika ihmeellistä ettei Xuir ollut hyökännyt, olihan tällä ollut aikaa. Ankanpojat taas arvelivat, että syynä oli Lähteenmäki joka oli joutunut pakenemaan eikä enää pystynyt välittämään tietoja pomolleen.

Nyt Ankat ja turvamiehet kuitenkin istuivat väsyneinä Roopen toimistossa joka tuntui kovin hiljaiselta. Roope ei ollut pystynyt hoitamaan liikeasioitaan hyvin ja hänen myyntikäyränsä olivat laskussa.
Aku Vankka
Mahtavaa, odotan innolla viimeista lukua.. miten mahtaa käydä.. ::)
Karhula
Kiitos kommentistasi Aku Vankka!

Täällä on ollut koko ilta aurinkoista, mutta syvennöin siltä koneelle kirjoittamaan tämän tarinan loppuun. Eli tässä tämä nyt on:

11.osa: Maanalainen järvi

Xuir nosti taskustaan revolverin ja osoitti sillä ensin Ankkoihin ja turvamiehiin.
Kreach
Hee, hauska tarina ja kelvollinen lopetus, muuten todella hyvä, mutta kaksi asiaa pisti silmään:
- hieman liian "helppo" loppu
- viimeinen lause sama kuin tarinan nimi, samoin kuin minun tarinassani... Varmaan sattumaa, mutta pisti vain silmään.

Mutta, hieno tarina ja ihan hyvä loppu, alatko väkertää jotain uutta vai kenties tehdä Xuirin kolmannen paluun?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Kreach- viimeinen lause sama kuin tarinan nimi, samoin kuin minun tarinassani... Varmaan sattumaa, mutta pisti vain silmään.
Joo, hauska sattuma. Ajattelin ensin lopusta hieman pidempää, mutta päädyin lopulta tälläiseen kun on se Potter tarinakin kesken...
Lainaus käyttäjältä: KreachMutta, hieno tarina ja ihan hyvä loppu, alatko väkertää jotain uutta vai kenties tehdä Xuirin kolmannen paluun?
Ei nyt ainakaan tässä lähiaikoina ole tulossa mitään. Katson nyt jos jotain saisin aikaan. Saattaisin tehdä kyllä Xuirin kolmannen paluun, mutta nimestä pitäisi kyllä saada vähän parempi. Näyttäisi vaan niin typerältä jos seuraavan tarinan nimi olisi esim. Tohtori Xuirin jälleenpalaaminen jne. ::) Katson nyt...
Sivuja: 1 2 3