Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Käsikirjoittaja/Piirtäjä-vierailut Suomessa

(119 viestiä)
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: Rosa faniRosa on tällä hetkellä Suomessa! ;D Katsokaa vaikka:
http://www.pirkka.fi/vapaaaika/ajankohtaista

Harvinaisen vanhentunut tieto:

http://www.ankkis.net/http://localhost/ ... 497#p33497
Rosa fani
Saakohan nimmarin kuin sieltä ostettuun kirjaa? Entä jos ostaa sieltä kirjan ja pyytää toista nimmaria vanhaan kirjaan tai paperille?
Ankka313
Tulin just tuolta itiksestä... Ei tarvinnut ostaa kirjoja sieltä, sain nimmarit kuuteen omaan kirjaan ja Sammon salaisuuteen kuvankin omistuksella!
Mutta en tiedä onko noissa muissa cittareissa sitte sama käytäntö että ei tarvii ostaa.. Voipi olla että joissain on pakko ostaa, enpä mene sanomaan, kun en tiedä...
Kurmeloinen
Lainaus käyttäjältä: Ankka313Tulin just tuolta itiksestä... Ei tarvinnut ostaa kirjoja sieltä, sain nimmarit kuuteen omaan kirjaan ja Sammon salaisuuteen kuvankin omistuksella!
Mutta en tiedä onko noissa muissa cittareissa sitte sama käytäntö että ei tarvii ostaa.. Voipi olla että joissain on pakko ostaa, enpä mene sanomaan, kun en tiedä...

Tässä sainkin vastauksen kysymykseen jonka esitin jo toisessa aiheessa..hyvä homma. Varaudun kyllä kuitenkin, että joudun Sellosta/Ompusta ostamaan kirjan..noh..sen näkee.
Fauntleroy
Heymansin veljekset, Wilma van den Bosch ja Michel Nadorp tulevat Suomeen maaliskuun lopulla. "Maaliskuun lopulla" voisi tarkoittaa ajankohtaa 27.-29.2009.
wierii2
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyHeymansin veljekset, Wilma van den Bosch ja Michel Nadorp tulevat Suomeen maaliskuun lopulla. "Maaliskuun lopulla" voisi tarkoittaa ajankohtaa 27.-29.2009. He tulevat kaiketi 27.3. Näin ainakin minulle on kerrottu.
Barksi
Akateemisen sivuilta:

Lainaus:- torstaina 26.3. klo 17.00-18.30 suositut Aku Ankka -piirtäjät signeeraavat albumiaan
Wilma van den Bosh, Bas ja Mau Haymans & Michel Nadorp: Hollantilaiset mestarit
Frodo
Onko Rosa tulossa Suomeen Kolmen Caballeron paluu -kovakantisen ilmestymisen kunniaksi? Olen tätä hieman mietiskellyt...
T@IK@VIITTA
Tietääkös kukaan, onko Kirjamessuille tulossa ketään ankkapiirtäjää?
Akuhullu97
Lainaus käyttäjältä: T@IK@VIITTATietääkös kukaan, onko Kirjamessuille tulossa ketään ankkapiirtäjää?
Ei mitä ilmeisimmin ole tulossa. Huhuttiinhan sitä joskus puoli vuotta sitten että esim. Rosa tulisi, mutta huhuja ne olivatkin.
Ankka313
Ei ole ankkapiirtäjiä tulossa ainakaan kirjamessuohjelman mukaan.
Kääk13
Eivät ehkä ole saaneet ketään(?).
Siitä syystä ei kai koottu Ankantekijät 12:kaan tälle syksylle...

Rosa taas saattaa tulla ihan koska vain käväisemään.
Eihän hän viimeksikään mitään ollut ilmoitellut. Randomilla vaan visiitille tuli. Kun ei sovi Sanoman kanssa, ei tarvita turhia mainoshässäköitä ynm. Saapi mennä oman aikataulun mukaisesti.
Barksi
Ja Don Rosahan tulee jälleen Suomeen...

http://ankkalinnake.blogspot.com/2009/1 ... omeen.html
jojo3
Jahas taas tulossa Tuuriin. No hyvä juttu sinänsä kun täällä lähistöllä liikaa näitä piirtäjiä ramppaa. Eli tuolla ollaan melko varmasti :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8