Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Käsikirjoittaja/Piirtäjä-vierailut Suomessa

(119 viestiä)
Barksi
Näin tietää kertoa käyttäjä Kookos (Kai Saarto) Kvaakissa:

Lainaus:Apropoo, ennen kuin unohdan: Rosa saattaa tulla jälleen helmi-maaliskuussa. Eräs Rosan tuttu on puuhaamassa kirjakauppakiertuetta ja kuulemma näyttäisi olevan ihan hyvässä vaiheessa. Keskinen oli puolestaan ajatelellut Rosan tulevan myös joskus juhannuksen tienoilla. Kohta varmaan haetaan jo kansalaisuutta
jho
No just. Nyt meitä hemmotellaan kyl vähän liikaa, ei Rosan joka toinen kuukausi täällä tarvii rampata missään kiertueilla ja pikavierailuilla. Ihan hyvin riittäis tahtiin joka toinen vuosi. No toivotaan niin, että tuota kirjakauppa kiertuetta sitten vähän mainostettais. Tekis niitä töitäkin välillä ettei tuotanto hiivu ihan nolliin..
Crosby
Keskinen saisi jättää ainakin tuon Rosan jo rauhaan. Hyvin järjestetty kirjakauppakiertue jota mainostettaisiin kunnolla ja toteutettaisiin hyvin olisi kyllä hyvä juttu. Saisi tosiaan nyt välillä tehdä niitä töitäkin että tulisi uuttakin materiaalia eikä ravata Keskisen huonosti organisoiduilla vierailuilla. Eli Keskinen ANNA JO OLLA!
Kääk13
Olen samaa mieltä.
Viimeisin tarina valmistui vuonna 2005 >:(
Eivät ne tarinat itsestään synny.

Lahteen Don Rosa on tulossa.
Itsenäisyyspäivän jälkeen joulumessuille Positiivareiden osastolle.
Tuskimpa liittyy enää tähän kiertueeseen.
Alla juttu jonka luin.

Tulossa saattaa olla jotain muutakin Rosaan liittyvää...
Barksi
Rosa kiertää Keskisen kanssa siksi, että Vesa on ainoa joka suostuu maksamaan kunnon korvaukset myydyistä kirjoista Donille. Siksi paikanpäältä tulee ostaa yksi kirja, jotta Don saisi edes hieman rahaa itselleen. Disney-sarjakuvilla kun ei oikein rikastu. Ja eilen ennen nimmarienjakoa juttelin (tai oikeastaan kuuntelin)Don Rosan kanssa, kun herra kertoi, että ei piirrä enää tarinoita. Oma englantini on huonoa, mutta näin kertoi minulle vieressä ollut, tuntemattomaksi jäänyt mies-henkilö. Eli valitan, hyvät Rosa- fanit, voipi olla, että tarinoita ei enää synny...

Huomautan vielä, että englantini tosiaan on aika heikko, voi olla että ymmärsin väärin.
jho
Sun on PAKKO ollut ymmärtää väärin. Eihän Rosa nyt (aktiivista) piirtämistä voi lopetaa?! Ja eikö hän just (miten sen nyt ottaa) keväällä alottanut uutta tarinaa väsäämään, joten tuskin hän sitä nyt lopettaa kesken. Mielummin pitäis jonkun tauon (tai lakon niinkun joskus, mut tuskin Don kiinnostuksen/motiivin takia lakkoili. hehheh), että sit taas ens vuonna jaksais painaa entistä enemmän. Mielummin toivon sitä, että Rosa ei tuu enää koskaan Suomeen, kun sitä että hän piirtämisen lopettais.

Aika vaisua kyllä Donin tahti parina viimevuonna ollut, että ei tää nyt tulis niin kovana paukkuna. :'(
hjhh
Tosiaan ei ole Don hetkeen mitään väsännyt. :-
Tästä lähtien Aku Ankka ilman Rosan uusia tarinoita, ehkä yksi uusinta vuodessa...
Jos näin todella käy niin adressi vaan pystyyn, ja nimiä vaan pirusti siihen. :P :D

Päivä on pilalla.
Barksi
Aloittanut tarinan teon? Ei ole, voin kertoa.

Jostain luin, että kun Rosalta kysyttiin joskus kesällä, että onko hän aloittanut jo
uuden tarinan tekemisen, vastasi Rosa "En vielä!". Eli keväällä ei ainakaan
ole tarinaa aloittanut. Ja jos puolivuotta menee tarinan tekemiseen, ei tarinaa tulla
näkemään vähään aikaan. Tuskin koskaan.

Ja toisaalta, miksipä hän tarinoita piirtäisi. Keskinen maksaa enemmän lomailusta kuin mitä
Disney yhdestä valmiista tarinasta. Kansikuvistakin maksetaan. Niiden tekeminenkään ei ole niin työlästä.
Kääk13
Lainaus käyttäjältä: BarksiJostain luin, että kun Rosalta kysyttiin joskus kesällä, että onko hän aloittanut jo
uuden tarinan tekemisen, vastasi Rosa "En vielä!".

Se oli Akkarissa. Viesti on lähetetty Donille varmaan jo puolivuotta ennen ja hän on lähettänyt sen takaisin Aku Ankan toimitukseen toukokuussa. Ehkä silloin ei vielä ollut aloittanut. On hyvinkin voinut saada käsikirjoituksen valmiiksi, muttei ole vielä aloittanut piirtämistä...

Kuitenkin, Don on itse joskus luvannut aloittaa seuraavaksi vitsisarjaa (sellaista 10-15s.) ja jos hän viime vuonna järkkäsi 12 keräilukvaa ja tänä vuonna ainakin yhden kannen Suomalaiseen Aku Ankkaan, ei hän voi ihan heti lopettaa. Tai ehkä lopettaa tarinoiden teon ja siirtyy kansikuvien ja keräilykuvien tekijäksi...
En kuitenkaan usko, että hän vielä lopettaa.
Minä en ainakaan kehtaisi näyttää naamani missään Disney kiertueella keräilemässä suosion osoituksia faneilta, jos ei enää edes aio tehdä uusia julkaisuja.

Kysyköön joku suoraan häneltä...
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Barksikun herra kertoi, että ei piirrä enää tarinoita.
Kuten sanoin, ei piirrä tarinoita enää.

Lainaus:Minä en ainakaan kehtaisi näyttää naamani missään Disney kiertueella keräilemässä suosion osoituksia faneilta, jos ei enää edes aio tehdä uusia julkaisuja.
Carl Barks kävi Suomessa vuonna 1994, eli kolmekymmentä vuotta sen jälkeen kun oli piirtänyt viimeisen tarinansa. En usko, että miestä hävetti.
Kääk13
Se Barksin vierailu nyt oli heman toinen juttu.
Ja olihan herra tehnyt vielä lukuisia käsikirjoituksia muille piirtäjille. Viimeisimmän muistaakseni -90 luvun alussa.

Ihmiset uskovat Rosan vieläkin tekevän uusia tarinoita ja niin uskon minäkin >:(
Vai olisiko niin, ettei hän kokonanaan lopettaisi tarinoiden tekemistä, vain piirtämisen... ::)
Tämänkin vuoden jutut/kuvat on piirretty edeltävänä vuonna niin kuin suurin osa Rosan edeltävistäkin tarinoista. Sitä paitsi olen kuullut, että Don pitää jonkunlaista lomaa. Ehkä on aloittanut vasta tänä vuonna ja aloittaa uuden tarinan ensi keväänä ;D

Se heppu on voinut sanoa sulle, Barksi, että ei NYT piirrä tarinoita.
Sanoithan, että saatoit erehtyä.
Mutta vieläkin, joku kysyköön suoraan...

Lainaus:Don ei enää piirrä tarinoita?
Lainaus käyttäjältä: hjhhJos näin todella käy niin adressi vaan pystyyn, ja nimiä vaan pirusti siihen. :P :D
Erääseen adressiin olisi muutenkin kiva saada lisänimiä. Liitty Don Rosaan
http://www.adressit.com/starstruck

P.S. löysin induksista erään toisenkin kansikuvan joka ollaan tehty vartavasten täksi vuodeksi.
http://coa.inducks.org/story.php?c=XUC+BRC+++1
Ja seuraavanlaisen hahmon (Jonka Rosa on täksi vuodeksi piirtänyt) nimen löysin myös.
Gu the abominable snowman. Tietääkö kukaan mikä hahmo on kyseessä?
Kurmeloinen
Hmmh, tosi ikävän tuntunen uutinen...ettei Rosa enää tarinoita piirtäisi... :'(

Aika hiljaseks vetää, kun ajattelee. Toivoisin ihan kympillä, että hänelle sitä innostusta vielä tulisi. Perhanan Disney ja niiden @!#*! rahapolitiikka. Barksi, ihanko naama peruslukemilla hän sitten murskasi teidän toivot sanomalla vain, ettei piirrä tarinoita enää. :o?

Voi voih...Tou. Toivokaamme silti... Jos hän pitää vain taukoa..tauko voi olla kyllä erittäin pitkäkin, mutta luulisi hänen vielä joskus tarinan tekevän. Hänhän on omien sanojensakin mukaan "tarinankertoja!", enemmän kuin piirtäjä.

Lainaus käyttäjältä: Kääk13Erääseen adressiin olisi muutenkin kiva saada lisänimiä. Liitty Don Rosaan
http://www.adressit.com/starstruck

P.S. löysin induksista erään toisenkin kansikuvan joka ollaan tehty vartavasten täksi vuodeksi.
http://coa.inducks.org/story.php?c=XUC+BRC+++1
Ja seuraavanlaisen hahmon (Jonka Rosa on täksi vuodeksi piirtänyt) nimen löysin myös.
Gu the abominable snowman. Tietääkö kukaan mikä hahmo on kyseessä?

Tuohon adressiin voisin laittaa nimeni(eiku hah, olinhan mä allekirjottanut tuon jo kauan aikaa sitten). Aika painostusta kyllä Rosaa kohtaan, ei varmaan helppoa hänelle tällaisena aikana..

Aivan kuin tuo lumimies kuulostaisi siltä Barksin Tsingis kaanin kruunu -tarinasta olevalta lumimieheltä. :D

E: arvaukseni osui oikeaan: http://outducks.org/thumbnails2/webuser ... 8a_001.jpg[/img]
Crosby
Voi jestas. Kyllä melkoisen pahaa tekee kun aatteleekin että Rosa lopettaa sarjiksien teon. Kaivakaa Disney nyt sitä rahaa jostain jos se nyt siitä on vaan kiinni. On se toki ymmärrettävääkin tavallaan että jossei siitä rahaa saa niin pakkohan sitä on jostain repiä. En minäkään nyt työn ilosta ihan kuinka tahansa mukavaa se olisikin hommaa tekisi jos rahaa ei siitä ihmeemmin tulisi. Itsekin toivoisin mieluummin että ei tulisi enää ikinä Suomeen kuin että lopettaisi sarjiksien tekemisen. Minun mielipiteelläni ei tosin pahemmin väliä ole. Tuskinpa hänen nyt ihan lähivuosina kannattaakaan tänne tulla kirjojaan myymään jos nyt päättää lopettaa niiden teon. Ei varmaan olisi enää niinkään paljon väkeä kuin nytkään. Voi saa^*na sentään.
Etsivä Kaasi
Aikamoinen yllätys minullekin jos todellakaan Don ei enää piirrä tarinoita. Todella harmillista :(. Vieläkin harmittaa se, kun ei järjästetty sitä pohjois Suomen kiertuetta #!"#¤"¤. Tämä vierailu oli huonosti mainostettu ja muutenkin huonosti järjästetty ja kaiken lisäksi ei pohjois Suomen kiertuetta !"#"¤#. :(
, mutta rahansa Don on ansainnut. ;)
Barksi
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenAika hiljaseks vetää, kun ajattelee. Toivoisin ihan kympillä, että hänelle sitä innostusta vielä tulisi. Perhanan Disney ja niiden @!#*! rahapolitiikka. Barksi, ihanko naama peruslukemilla hän sitten murskasi teidän toivot sanomalla vain, ettei piirrä tarinoita enää. :o?
Meidän toiveet? Kuka sanoi, että toivomme lisää Rosaa? Jos sarjakuvien piirustus-taso on samaaluokkaa viimeisimpien keräilykuvien kanssa, ehkä on parasta lopettaa pitkä ura.

Ja kysymykseen, oliko naama peruslukemilla? Sellainen perus Don Rosa-hymyily siinä oli. Mutta en usko, että tarinoita enää tulee. Korkeintaan joku "jäähyväis-tarina". Mutta katsellaan...
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8