Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 4:sen äänestys

(25 viestiä)
Jukka
Tässä tulevat työt:

akuankka1313
Joakim
Kultu_Kimallus
Peetukka
Turtana

Ideana on tuttuun tapaan kommentoida näitä töitä.
Tekijät voivat toki tuoda oman näkökulmansa teoksiin.

Kaikki tietävät äänestysperiaatteen, eli jokainen halukas voi antaa oman äänensä sille työlle, mikä hänen mielestään on parhain.

Äänestysaika päättyy 22.9 klo. 22.

EDIT. Kuvat ovat väliaikaisella palvelimella, Linnakkeen palvelimen kanssa jotain häikkää..
Fauntleroy
Kääk sentään, harmillisen vähän osallistujia. Kääk13:kin jäi pois? No jaa...

akuankka1313: Idea on hyvä mutta väritys ja p-p-perspektiivi häiritsevät jossain määrin. Karhuvaarin ilme on onnistunut joten kokonaisuudessaan hieno kuva.

Joakim aka Bomber: Tämä sai hyvälle mielelle. Koplalaiset ovat oikein onnistuneita ja puhekupla on hauska!

Kultu_Kimallus: Ensiksi täytyy sanoa, että olet kehittynyt huimasti edellisestä kisasta. Etenkin vasempana oleva koplalainen on onnistunut hyvin. Rahasäiliö, Roope sekä tausta on tehty erittäin hienosti. Keskimmäisenä olevan koplalaisen ajatuskuplaan olisivat ehkä sopineet luumut paremmin... Mutta kaiken kaikkiaan loistava kuva!

Peetukka: Koplalaiset näyttävät kieltämättä aika oudoilta ja tönköiltä. Myös perspektiivi tökkii. Sympaattinen kuva kuitenkin.

Turtana: Koplalaiset ovat erittäin onnistuneita ja väritys on hieno. Ainut mikä häiritsi, oli hieman jäykän oloinen Roope. Mutta se ei paljoa haitannut koska KK on hyvin piirretty!

Kisan taso oli yllättävän kova. Tässähän saa oikein tarkkaan harkita, kenelle äänensä antaa... ;)
Turtana
Mielipiteeni kuvista ovat mitä suurimmalta osin samat kuin Fauntreloylla.

akuankka1313: Kuva on varsin hyvä, mutta siinä tosiaan häritsee tuo hieman ontuva perspektiivi. Silti varsin onnistunut kuva! Ja Karhuvaarin ilme on suorastaan rakastettava :D

Joakim: Tuo puhekuplan teksti sai minut lähes nauramaan, se on hulppean hauska. Myös Karhuveikkojen ilmeet ovat onnistuneet.

Kultu_Kimallus: Eniten minua hämmästytti työssä se, miten haalea tausta on. Olen tottunut, että töissäsi on vahvemmat värit.. Mutta kokonausuutena kuva on hyvin hyvä!

Peetukka: Kuvan ajatus on hyvä ja perinteinen. Toteutus puolestaan melko jäykkää. Kuitenkin mukava kuva.

...Ja omasta kuvastani en sano mitään.

niin joo, ja kuten Fauntleroy tuossa totesikin, osallistujia oli verraten vähän. Ensi kerralla toivottavasti enemmän.
Aku Vankka
Itse en ehtinyt osallistua, toivottavasti uusi kisa tulisi pian.. ::)

akuankka1313: Hieno kuva, hyvin piirretty. Ilmeet ja eleet
onnistuivat hyvin, mutta väritys oli aika .... epäselvä :-

Joakim: Hieno kuva, idea ja puhekupla hyvät.
Tästävän voisi jo päätellä jotain..

Kultu_Kimallus: Geronimo! Upea kuva kertakaikkiaan, ainoa
asia mikä jäi kaivelemaan, on se, ettei kuvassa ole värejä lainkaan.

Peetukka: Idea on hyvä, ja rahasäiliö (yms.) on piirretty oikein mallikkaasti, mutta taas koplan piirtäminen hieman ontuu. Kuitenkin
hyvä ja perinteikäs kuva.

Turtana: No tässä se upea kuva vasta onkin. Erittäin hyvin
piirretty ja väritetty. Lisäksi ideakin on todella hyvä.
Kultu_Kimallus
Kun kaikkia on nyt jäänyt kaivelemaan se, että työssäni on heikosti värejä niin se oli vähän vahingon takia. Mä nääs skannasin kuvan koneelltty sen kuvae (silloin kun siinä oli vielä hyvin haaleat värit) ennen kun lähin kaverille yöks. Otin tien mukaan, ja unohdin sen kaverille. Kotona kun olisin vahvistanut hieman taustan värejä, huomasin, että olin unohtanut kaikki piirtämäni kuvat kaverin luokse ja hän asui sen verta kaukana, että emme voineet enää hakea kuvaa, ja niin se jäi tällaiseksi.... :-[

niin, ja kuvat ovat todella kivoja, enkä ole vielä päättänyt ketä äänestän, mutta onnea kilpailuun ;D
akuankka1313
Ja näin, kun Kääk13 ja Kurmeloinen passasivat, on minusta tullut ainoa kaikkiin piirrustuskisoihin osallistunut.
Mutta äh, miten se skanneri onnistuukin aina pilaamaan kaiken. :( Tällä kertaa ei minulle taida tulla edes sääli-ääniä.

Bomber: Perspektiivissä ei ongelmia, karhuveikotkin hyvin piirrettyjä. Ainoa mikä häiritsee on värien puute/epäselvyys, mutta muuten hyvin tunnelmallinen kuva.

Kultu_Kimallus: Mahtavaa! Piirrostyyliltään ja yksityiskohdiltaan yksi parhaimmista töistä, mutta pää-idea jäi hieman auki.

Peetukka: Horjuvat koplalaiset, hieman vänkkärä piirrostaktiikka ja värien puute miinustavat hieman. Kuitenkin mukava idea!

Turtana: Tämä on uskomattoman hyvin piirretty ja väritetty! Idea tuntui hieman väkisinväännetyltä, mutta muuten aivan imposseble :D

Niin, onnittelut Turtanalle jo etukäteen, valmistaudu siihen, että jotakin kolahtaa postiluukustasi kuukauden kuluessa.
Harkitsin kahden välillä ja lopulta äänestin...
Kreach
Itse olisin osallistunut, mutta aihe oli minulle ehkä kaikkein huonoin.

AA1313:
Perspektiivi ongelmia, mutta muuten ihan mallikas kuva, Karhuvaarin ilme kaikkein parasta. Muut koplalaiset näyttävät vain viattomilta lapsilta ja värit seikoittivat kuvan, olisit rajannut hahmot mustalla.

Joakim:
Mallikas, mutta turhan perinteinen. Tai siis - kuvassa pelkkä karhukopla ja takan rahasäiliö.

Kultu_Kimallus:
Hieno kuva, pidin. Etenkin tuo Roopen suurennettu pärstä. -.-

Peetukka:
Harjoitusta vaan... Värit puuttuivat ja koplalaiset olivat melko alkukantaisia.

Turtana:
Olen joko tämän, tai Kimalluksen kannalla, en kerro, kumpaa äänestin ;) Roope saisi olla hieman lähempänä, esim. yllättämässä karhukoplaa ihan niiden selän takana tjs. Yli puolet kuvasta on rahasäiliön seinää, minusta sitä ei pitäisi olla kuin vähintään se puolet, ei yli kuvasta. Nyt sitä on mielestäni liikaa kuvassa.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: Kreacholisit rajannut hahmot mustalla.
Ajattelin, että hahmoihin tulisi tiettyä syvyyttä kun jättäisin rajaamatta, mutta otan sitten opikseni...
Turtana
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Turtana: Tämä on uskomattoman hyvin piirretty ja väritetty! Idea tuntui hieman väkisinväännetyltä, mutta muuten aivan imposseble :D
Kiitos..! Ja totta, se idea on (osittain) väkisin väännetty. Johtuu siitä, että jouduin hylkäämään ensimmäisen ideani... Se kun ei ihan toiminut.

Lainaus käyttäjältä: KreachYli puolet kuvasta on rahasäiliön seinää, minusta sitä ei pitäisi olla kuin vähintään se puolet, ei yli kuvasta. Nyt sitä on mielestäni liikaa kuvassa.
Myönnän seinän määrän olenvan tarpeettoman suuri. Siitä koitui myös käytännön ongelmia: tussista loppui muste melkein kokonaan!
Aku Vankka
Onnea Turtanalle voitosta :)
Kurmeloinen
Nyt kävi näin etten itse ehtinyt edes äänestää, saatika kommentoida töitä. Noh. Ääneni olisi mennyt Turtanalle :) ..pidin värityksestä tuollaisena, se toi paljon enemmän eloa kuvaan, kun jos se olisi ollut tasainen tietokoneväritys. Myös hahmot olivat erittäin onnistuneita, Roope tosin oli hieman tönkkö. Hyvää työtä, onnea.
Karhula
Ei kai tässä voi muuta tehdä kuin onnitella Turtanaa voitosta. Äänestin itsekin häntä, koska tämä oli todella elollinen ja loi hyvää fiilistä! Onnitelut! :)
akuankka1313
Mitäs minä sanoin! :D
No joo, itse myönnän kuitenkin äänestäneeni Kultu_Kimalluksen hienoa työtä (eritoten rosamaisen taustansa vuoksi). Onnittelut!
Turtana
Jaa, minä sitten voitin? Heh, upeaa! Mutta todettakoon myös, että jos mm. Kurmeloinen ja Kääk13 olisivat myös osallistuneet, minulle ei olisi jäänyt mahdollisuuksia lainkaan. Toivottavasti seuraavassa kisassa on enemmän osallistujia... Tällä kertaa jäi jossakin määrin haileaksi.
Ja minäkin äänestin Kultu_Kimalluksen työtä :)
Aku Vankka
Harmi etten ehtinyt osallistua.. mutta ensi kerralla sitten :)
Vielä kerran onnea Turtanalle!
Sivuja: 1 2