Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 4:sen äänestys

(25 viestiä)
Jukka
Onnea Turtanalle!
Otan suhun yhteyttä lähiaikoina, kun näiden koulutöiden kanssa ehtii. Laitan sitten palkintoa tulemaan.
Ellet sitten miittiin ole tulossa..(?)
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: JukkaTällä kertaa äänestys ei suoraan ratkaise voittajaa. Toimin virallisena valitsijana yhdessä Jussin (crackmann) kanssa.
Täällä sitä vaan onnitellaan voitosta, vaikkei voittaja ollut vielä ratkennut. Hyvin te vedätte.
Turtana
Lainaus käyttäjältä: AnacondaLainaus käyttäjältä: JukkaTällä kertaa äänestys ei suoraan ratkaise voittajaa. Toimin virallisena valitsijana yhdessä Jussin (crackmann) kanssa.
Täällä sitä vaan onnitellaan voitosta, vaikkei voittaja ollut vielä ratkennut. Hyvin te vedätte.

No minäkin mietin että kun tuosta päätöksestä ei mitään kuulunut. Mutta kun ihmiset rupesiva onnittelemaan, niin arvelin sen olevan sillä selvä. Mutta jos voittaja olisi ollut joku muu niin kertokaa ihmeessä! Minulle ei tuota mitään tuskia luopua voittajan paikasta :D
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: TurtanaMutta kun ihmiset rupesiva onnittelemaan, niin arvelin sen olevan sillä selvä. Mutta jos voittaja olisi ollut joku muu niin kertokaa ihmeessä!
Tokihan olet tämän voittanut, kun virallinen valitsija sen julisti. Muutamat vain onnittelivat liian innokkaasti ennen sitä. :)
Jukka
Erillistä pohdintaa voittajasta ei tarvinnut tehdä, sillä Turtanan teos oli erittäin laadukkaasti piiretty ja väritetty. Tasatilanteessa olisimme joutuneet harkitsemaan asiaa uudestaan, mutta tämä nyt meni näin. Onnea vielä voittajalle. :)
hjhh
Kyllä Turtana on voittonsa ansainnut. Todella hieno kuva.
Itsekkin äänestin häntä. :)
jojo3
Voitto meni aivan oikealle.
Kuva oli hieno, ja väritys varsinkin oli mielestäni todella hieno.
Itsekin äänestin Turtanaa.
Kultu_Kimallus
Onnea Turtanalle! Turtana todellakin on voittonsa ansainnut ;D
Turtana
Krö-höm. Mitenkäs seuraava piirustuskisa (viides siis)? Kannattaako se, kun tämä neljäs jäi näin vaisuksi? (Vai jääkö tämä viimeiseksi?) Itseasiassa olisin vapaaehtoinen pistämään pystyyn seuraavan kisan.. (Vaikka oikeastaanhan olisi varmempaa jos joku vähän vähemmän tunari hoitaisi sen homman ;D) Mutta siis niin että periaate olisi sama kuin näissä muissakin piirustuskisoissa.
Mitä mieltä siis olette?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: TurtanaKrö-höm. Mitenkäs seuraava piirustuskisa (viides siis)? Kannattaako se, kun tämä neljäs jäi näin vaisuksi? (Vai jääkö tämä viimeiseksi?) Itseasiassa olisin vapaaehtoinen pistämään pystyyn seuraavan kisan.. (Vaikka oikeastaanhan olisi varmempaa jos joku vähän vähemmän tunari hoitaisi sen homman ;D) Mutta siis niin että periaate olisi sama kuin näissä muissakin piirustuskisoissa.
Mitä mieltä siis olette?

Saattaisin itse osallistua. KK ei vain ollut yhtään minun aiheeni, eikä aikaa ollut juuri sinä aikana kuin kisa oli. Mutta - laita kisaa pystyyn vain...
Sivuja: 1 2