Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 7

(35 viestiä)
Kultu_Kimallus
No niin sitten on taas piirustuskisan aika, sillä porukka (tai ainakin EmRA) alkaa käydä kärsimättömäksi ;D Säännöt ovat tutut, mutta laitan ne kuitenkin taas tähän:

1. Yksi "kilpailija" saa lähettää kisaan vain yhden kuvan.

2. Kisaan osallistuva piirros saa olla maksimissaan kokoa 820*820 pikseliä.

3. Kuva jolla osallistut kisaan, voidaan laittaa Ankkalinnakkeen sivuille kilpailun ajaksi.

4. Kuva jolla osallistut kisaan tulee lähettää Ankkalinnakkeen gmail-tilille ankkalinnake at gmail piste com 26.01.09 mennessä. Syytä olisi myös mainita nimimerkkisi foorumila. Äänestysaika kestää 27.01-3.02.09. Voittaja lienee siis selvillä 4.02.

5. Kisaan osallistuva piirros saa olla maksimissaan kolmen (3) ruudun strippi tai yksittäinen kuva (jälkimmäistä suositellaan).

6. Osallistuaksesi kisaan sinun on rekisteröidyttävä foorumille. Vieraana ei saa osallistua!

Aiheena tällä kertaa on .................MacAnkat!!! Mutta kuitenkin rajoitetaan vähän Roopejen piirtämistä sillä tavalla, että EI saa piirtää kuvaa, missä olisi vain pelkkä Roope, mutta muut MacAnkat saavat olla kuvassa yksinkin. (Toivottavasti kaikki ymmärsivät) ;D
Turtana
Jeij. Mukana olen! Muistuukin mieleen yksi vanha MacAnkka-työ, jonka oon jo kauan aikonu piirtää uudelleen... Saa nähdä. Toivottavasti tähän kisaan on yhtä paljon osanottajia kuin edelliseen.
EmRA
OMNOMNOM
EmRA is in.
Kultu_Kimallus
....Ja ketään tuskin haittaa, jos minäkin osallistun?
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Kultu_Kimallus....Ja ketään tuskin haittaa, jos minäkin osallistun?
Ei! Et saa! ... :P

Mutta minä olen mukana.
akuankka1313
Aihe on jo päässä, mutta toteutus... :-
July
Haluaisin vielä muistuttaa, että Ankkiksen yleiset säännöt koskevat myös piirrustuksia. Ei siis kirosanoja tai alatyylin ilmauksia, edes muilla kielillä kuin suomeksi. Kiitos.
jojo3
Lainaus käyttäjältä: JulyHaluaisin vielä muistuttaa, että Ankkiksen yleiset säännöt koskevat myös piirrustuksia. Ei siis kirosanoja tai alatyylin ilmauksia, edes muilla kielillä kuin suomeksi. Kiitos.
Saatoin jopa löytää tuosta viestistä viittauksen edelliseen piirrustuskisaan... :D
Ihmettelinkin kun ei kukaan siitä maininnut mitään.
EmRA
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: JulyHaluaisin vielä muistuttaa, että Ankkiksen yleiset säännöt koskevat myös piirrustuksia. Ei siis kirosanoja tai alatyylin ilmauksia, edes muilla kielillä kuin suomeksi. Kiitos.
Saatoin jopa löytää tuosta viestistä viittauksen edelliseen piirrustuskisaan... :D
Ihmettelinkin kun ei kukaan siitä maininnut mitään.

hih.
jostain kumman syystä minäkin.
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: EmRALainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: JulyHaluaisin vielä muistuttaa, että Ankkiksen yleiset säännöt koskevat myös piirrustuksia. Ei siis kirosanoja tai alatyylin ilmauksia, edes muilla kielillä kuin suomeksi. Kiitos.
Saatoin jopa löytää tuosta viestistä viittauksen edelliseen piirrustuskisaan... :D
Ihmettelinkin kun ei kukaan siitä maininnut mitään.

hih.
jostain kumman syystä minäkin.

Ja mikäköhän mahtaa olla syy? ;) Löysin itsekin kuvia selaillessa saman ja ihmettelin kyllä kovasti, kun mitään ei oltu sanottu :D
July
Siinä vaiheessa on vähän huono mennä sanomaan, kun ihmiset ovat antaneet jo äänensä. Kyseinen työ olisi pitänyt sensuroida tai vaihtoehtoisesti poistaa, joka ei olisi ollut reilua äänestäjiä kohtaan.

Joten tehdään siis tämä asia nyt tässä selväksi ennen kuin alatte piirtämään. Ja huomauttaisin myös, että kyseinen sääntö sisältyy myös tuleviin kilpailuihin (niiden kanssa en enää tunne samanlaista armoa ;)).
EmRA
Aku-fani13
Mukana ollaan. Olen piirtänyt kisapiirrokseeni jo yhden hahmon puoliksi. ;D
Peetukka
Minäkin osallistun. Luonnos on jo valmis, tosin sitä pitää vielä hieman parannella. Hieno aihe tuo MacAnkat! :)
Salwer1st/
Täällä ilmoittautuu yksi mahdollinen osalistuja. Työ on väritystä vaille valmis, mutta en tiedä uskallanko luovuttaa sähköpostiosoitettani ylläpidolle (Mahtaako se olla jo siellä?). Jos en uskalla, kävisikö sellainen, että laitan kuvani www.akuankka.fi:in ja lähetän linkin siitä Kultu_Kimallukselle ja hän laittaa sen siihen viestiin missä on kaikkiin töihin linkit. Käykö? Sen kuvan voi sitten tietysti julkaista siellä Ankkalinnakkeessakin (Jos se nyt saadaan pelittämään).
Sivuja: 1 2 3