Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 7

(35 viestiä)
Aku-fani13
Salwer, ylläpidolla on jo sinun sähköposti osoitteesi, koska annoit sen rekisteröitymisen yhteydessä.
Ja tuskinpa ylläpitö rupeaa lähettelemään sinulle roskapostia yms... Tai no mistä tietää... :D
Le Chevalier Noir
Meikäläinenkin ilmottautuu ainakin alustavasti mukaan kisaan. Pientä ideaa on jo, mutta toteutus pelottaa...
jojo3
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/...en tiedä uskallanko luovuttaa sähköpostiosoitettani ylläpidolle (Mahtaako se olla jo siellä?)...
No, Ankkiksen ylläpidolla ainakin sähköpostiosoitteesi on koska olet sen rekisteröinnin yhteydessä antanut.
Toiseksi tuo osoite mihin kuvat lähetetään, on Ankkalinnakkeen osoite jota pääsee ilmeisesti ainoastaan Jukka käyttämään. Joten sähköpostiosoitettasi ei tule kukaan muu kuin Jukka tietämään. Ja Jukka on luotettava kaveri. Voit ehdottomasti lähettää kuvan sähköpostilla.
Salwer1st/
Juu, enköhän minä osalistu. Työ on jo viime silausta vaille valmis. Ihan mukavan näköinen tekele tuli.
Bomber
Tämän kisan taidan skipata. Ei oikein MacAnkka-klaani kiinnosta kuvantekomielessä. Odotettavissa paljon sukupotretteja ala Rosa, taustalla tietenkin näkyy Ankkapurha, skottinummet ja pari Vaskervilleä.
EmRA
Lainaus käyttäjältä: BomberTämän kisan taidan skipata. Ei oikein MacAnkka-klaani kiinnosta kuvantekomielessä. Odotettavissa paljon sukupotretteja ala Rosa, taustalla tietenkin näkyy Ankkapurha, skottinummet ja pari Vaskervilleä....tai ei taustoja ollenkaan..
Itse kyllä teen vain yhden MacAnkan kuvaani, ja taustana ei mikään mainitsemistasi.
Osallistuisit nyt kuitenkin, jos kerran kaikki on noin ennaltanähtävissä, pistä mielikuvitus täysille ja vie
jokikinen 6-0.
Salwer1st/
Pitäisi varmaan minunkin paljastaa jotain työstäni kun jotkut (EmRa) sitä tekevät. 3 MacAnkkaa kuvassa siis on ja tausta ei myöskään ole Bomberin mainitsema. Muuta en taida paljastaa, jääköön se teille yllätykseksi. Tänään saa varmaan Jukka postia minulta.
(Olipas taas tarpeellinen viesti...)

Edit: Kannattaa Bomberinkin osalistua. Sen verran kun olen hänen toitään katsonut, näyttävät ne oikein mainioilta. Osalistu vaan.

Edit2: Jaaha... Taidanpa sitä erikoislupaa taas joutua hakemaan, kun on vähän rajummin pulmia kuvan lähettämisen kanssa. Kertokaas te konkarit, miten te sen teette?

//MUOKSIVIIKATE July yhdisti tuplapostin.
Kultu_Kimallus
Rupesin vihdoinkin eilen värkkäämään sitä kuvaa (on nääs ollu kiireitä), njo mutta toivottavasti jaksan tehdä loppuun asti, kun siihen tulee niin mjahdottomasta tausta juttuja ;D
Turtana
Kuvani valmistunee tässä lähipäivinä (vähän pakko, että ehtii ajoissa). Päätinkin ottaa käyttöön täysin uuden idean, ja väritys on lähes puolivälissä... Kärsivällisyys ei vaan meinaa riittää. :P
Aku-fani13
Olen tehnyt kuvastani vain puolet luonnoksesta ja aikahan loppuu maanantaina niin minulla on ihan kivasti aikaa.
EmRA
Luonnos tummennettu, tussaan ja aloitan värityksen illalla.
Teen loppuun huomenna.
akuankka1313
Valmis ja lähetetty... aina pakko yrittää.
Salwer1st/
Näin se aika kuluu. Viimeinen osalistumispäivä jo menossa. Oma kuvani lähti matkaan jo muutama päivä takaperin (taisi olla viikko sitten). EmRalle (jos hänen kuvansa nyt on enää kesken) ja kumppaneille, joiden kuva on vielä kesken taitaa tulla jokseenkin kiire, veikkaan ma.
EmRA
DAMN RIGHT.
Noh, onneksi olen jo aika pitkällä.
Ei niin kova kiire kuin voisi olla!
Kultu_Kimallus
Ensimmäinen kuvani meni pieleen skannatessa (minkä huomasin eilen) ja rupesin kiireesä värkkäämään uutta kuvaa... :- lähetin sen juuri äsken, saa nähdä miten käy...
Sivuja: 1 2 3