Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Piirustuskisa 8 äänestys

(45 viestiä)
Kääk13
...joka muuten päättyy jo ylihuomenna. Silloin saamme tietää kuka voitti. Äänisaaliit eivät välttämättä ole kummoisia. Kaikki kun eivät ehkä ehdi(/muista[!?!]) äänestää.

Uskaltaisinko veikata ankkiksen piirrustuskisan ensimmäistä tasapeliä?
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Uskaltaisinko veikata ankkiksen piirrustuskisan ensimmäistä tasapeliä?
Itse uskallan veikata.

Mutta ettei ihan tyhjänpäiväiseksi viestiksi mene niin sanon jotain piirroksista. Ajattelin tällä kertaa arvostella vain yhden työn. Tälle työlle annoin myös ääneni.
Rosa-fani
Yllätti näin yksinkertaisella piirroksella. Roopen vartalo on saatu piirrettyä hyvin, ja vaikka idea onkin yksinkertainen, silti se iski minuun. Taustakin olisi ollut ihan kiva, mutta näin hyvä.

Seuraavana äänestysvaihtoehtona olisivat olleet akuankka1313.n, Kääk13:sta, EmRan, Turtanan ja Kultun piirrokset. Muillakin hyvät piirrokset.
EmRA
Ohops! Niinpä päättyykin. Katsoin aluksi, että kolmas päivä vasta päättyisi..
Eikös tasapelistä seuraisi uusi äänestys?

Lainaus:Ääniä on annettu 35 kappaletta, ihan mukavasti, eikö...
35? Thats-a-big number.
Taisi mennä kääkin arvaus väärään..?
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Äänisaaliit eivät välttämättä ole kummoisia. Kaikki kun eivät ehkä ehdi(/muista[!?!]) äänestää.

Uskaltaisinko veikata ankkiksen piirrustuskisan ensimmäistä tasapeliä?

Ääniä on annettu 35 kappaletta, ihan mukavasti, eikö...
Zuppa
Ihania ideoita, täytyy sanoa.

Mun mielestä kaikilla oli todella hyvät perusideat näissä töissä (paitsi että joo, olen varmaan ilmeisen älyvapaa, mutten älynnyt edes selityksen jälkeen Kääk13:n ideaa... Fiksu), mutta piirrustusjäljet sitten vaihtelivat. Kivoimmat ideat olivat mielestäni Kultu_Kimalluksella (hyvä idea tehdä "pari" vanhalle maalaukselle ankannettuna) , Peetukalla (aika tavallinen, mutta silti toimiva), Akuhullu97lla (mielestäni ihan mahtava idea! Jotenkin niin yksinkertainen, mutta silti uusi) ja Turtanalla (Roope vankikarkunina vain... toimii. Ja nurinkurisuus (tausta väärinpäin) toimii myös!), mutta toisaalta piirrosjälki oli mahtavaa EmRAlla, Kääk13lla - ja Turtanalla ja Kultu_Kimalluksella.

Lempparini oli yleisesti ottaen oli Turtanan työ, voihan ei kuinka tykkäsin tuon kollaasimaisesta toteuttamistavasta! Roope on sopivan korostettu hieman läpikuultavamman taustan vieressä, ja ruutupaperikin tuo kivan piirteen työhön. Ja sateenvarjot, hih :3 Yleisesti ottaen toteutus on aivan upea tässä työssä, tällaisesta tekniikasta tykkään yleensä muissakin töissä!

Fretti vie kun mun piti osallistua tähän, mutta unohdin...
Kääk13
Ja näin on äänestystulokset julkistettu. Onnea EmRA. Sinä voitit ylivoimaisesti.
Myönnettäköön, että itsekin kallistuin äänestysnapin kohdalla sun nimesi puolelle.

Itse en juurikaan ääniä saanut, liekö syynä se, ettei monikaan tajunnut upeaa vitsiäni. Höh!
Kerrankin kun luulin keksiväni jotain nerokasta niin sitten ammuin täysillä yli.

Eipä tässä mitään. Edelleen vaan jaksaa naurattaa se ykköskisan järjestämisen aikana kohuttu puheenaihe. "Turha näitä kisoja on järjestää kun Kääk13 voittaisi ne aina." :D ;D
Turtana
Jep jep, onnea EmRAlle! Pakko myöntää, etten ole lainkaan hämmästynyt. Vaan on se yhä kumma, että Kääk ei voittoja saa, vaikka onkin niin hervottoman hyvä piirtäjä.
EmRA
"Kolmas kerta toden sanoo" on täten todistettu faktaksi.
Kiitos kaikille minua äänestäneille (ja myös muillekkin)
Ihmettelin kyllä, kun olin ainoa Akuhullulle äänen antanut, työhän oli mahtava (Idea ainakin, hajosin sille totaallisesti)
Turtana, itsekkin mietin samaa, missä Kääkin voitot?
Nyt sitten miettimään uutta aihetta seuraavaan kisaan.
Won't take too long. Hopefully.

Kiits vielä kerran C:
Bomber
Akuankka1313 vetäisi enemmän ääniä kuin kaikissa edellisissä kisoissa yhteensä :D

Mutta onnea Emralle, seuraavaan kisaan osallistun.
Salwer1st/
Onnea EmRa, jota itsekin äänestin!

Jesh, olin ainoa joka ei saanut yhtään ääniä! Tätä pitää juhlia!
EmRA
Ainiin, olin unohtaa.

Osanotot/onnittelut salwille.
akuankka1313
EmRa sai ansaiitun voiton ja minullekin tuli kisasta hyvä mieli. Eniten ääniä kuin milloinkaan aikaisemmin, sekä ensimmäinen kolmossija sitten 313-kisan!
Peetukka
Ääh! :- Taas vain yksi ääni. Keneltähän se tällä kertaa tuli..?
No, mutta onnea EmRalle ja muille hyvin sijoittuneille!
wierii2
Äänestin minäkin EmRAa. Upea idea, mahtava toteutus. Onnittelut voitosta!
Akuhullu97
Minä tulin loppujen lopuksi äänestäneeksi Akuankka1313:n työtä. Olin lähellä EmRaakin äänestää, mutta päädyin siis ensimmäiseen vaihtoehtoon.

Ihme, ettei Salweria äänestetty yhtään, ainakin minun mielestäni parilla muulla oli vielä sitäkin heikommat työt. Neljää ehdokasta olin lähellä äänestää, ja kaikkien vaiheilla olin. Nimittäin: EmRA, Kultu_Kimallus, Akuankka1313 ja Kääk13. Juuri nuo saivat eniten ääniä.

Valtavat kiitokset EmRA: lle, joka äänesti työtäni, vaikka se onkin perin huono. Pakko sanoa. Ei minusta kunnon piirtäjää saa, kun vertaa kaikkiin muihinkin.
Sivuja: 1 2 3