Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Viirullista (muka)taidetta

(24 viestiä)
Viiru
Pakkohan minunkin tänne on luovuuksiani tunkea, joten tässä siis Viirun taidetopic. Ilmeisesti - toivon mukaan - tänne saa laittaa muutakin kuin ankka-aiheista, joten sekalaista tavaraakin siis löytyy runsain määrin ;3 Joissakin signeerauksissa saattaa lukea toinen nimimerkkini, Tazmany.
Pahoittelen etenkin muutamien vanhojen töiden laatua ... :'D

Piirroksia - Ankat & Disney

"Täältä pesee!" ~ Tammikuu 2010 (Vaihteeksi ihan hyvä Aku)
Yön Ritari, väreissä ~ Tammikuu 2010 (Lineartista pidän, värityksestä en)
Ankkaminä ~ Lokakuu 2009 (Nyt näyttää paremmalta)
Aku & Iines ~ Heinäkuu 2009 (Hirveä lyijykynäväritys)
Weirdo ~ Joskus muinoin kyhätty (Kääk, varmaan ensimmäinen tietokoneella piirtämäni ankka)

Piirroksia - Muut otukset

Ayo ~ Joulukuu 2009 (Outo mörrimöykky, kirkkaita värejä piisaa)
Kevin ~ Marraskuu 2009 (Fan-art linnusta Kevin, joka esiintyy Up-leffassa)
Alternate ~ Heinäkuu 2009 (Kaverini jelppasi suunnittelussa, tämä voitti muuten erään piirrustuskilpailun)
Hilehökötys aka Glittery Daydream ~ Kesäkuu 2009 (Fan-art Dragon Caven päiväunilohikäärmeestä)
Spring ~ Toukokuu 2009 (Fan-art Dragon Caven kevätlohikäärmeestä)
Mystic ~ Huhtikuu/toukokuu 2009 (Nopeasti sutaistu otus)

Sekalaisia kuvanmuokkauksia ym. tietokonetöitä

Space of Colors ~ Joulukuu 2009 (Länttäilin huvikseni photoshopilla johonkin kissapiirrokseeni tekstuureja ja värejä, ja tadaa, outo postikortti on syntynyt)
Ennen - Jälkeen 2 ~ Marraskuu 2009 (Väritin ja ehostin mustavalkokuvan)
Ennen - Jälkeen 1 ~ Lokakuu 2009 (Väritin ja ehostin mustavalkokuvan)

[ Lisää tulossa joskus ! ]
Vaari
Jeah, näitä on odotettu! :D Osan olenkin jo nähnyt aiemmin ja kommentoinut toisaalla, joten jätän ne väliin kun kerta näin paljon laitoit kerralla. :)

Weirdo - Pidän tästä oikein paljon, muistuttaa jotenkin taskarin italialaisia piirtäjiä. Yksinkertainen ja pirteä, jopa lennokas asento. :)

Ayo - Miten tämä tuo niin mieleen erään toisen samanikäisen taiteilijan tuotokset? :D Iloinen kuva, elävästi väritetty ja tuo hahmo on oikein halattavan näköinen. :3

Kevin - Näköinen on, ja pidän tämänkin yksinkertaisen selkeästä toteutuksesta. Tausta on mutkikas, mutta yksinkertaisella tavalla. :D Kuitenkaan ei näytä millään tapaa nopealta työltä, vaan huolella viimeistellyltä.

Alternate - Näyttää ihan yhdeltä pokémonilta, mikä se nyt oli... Vapo... Vapor... Vaponite? :'D No mutta kuitenkin, tästäkin paistaa huolellisuus yksinkertaisessa kuvassa. Varjostukset ja värin vaihtuessa pehmeät reunat näyttävät hyvältä. :)

Hilehökötys aka Glittery Daydream - Tämä on erittäin hieno, yksinkertaisuudessaan oikein näyttävä. Toteutus on erikoinen, ja paikoin päällekkäiset pisteet luovat kolmiulotteisuuden tuntua.

Spring - Tämäkin yksinkertainen, mutta väritys tuo syvyyttä. En keksi mitään ihmeellistä, mutta tarvitseeko ollakaan? Hieno on.

Mystic - Jonkinlainen mato ilmeisesti. Kasvot on toteutettu vain värittämällä, ja näyttää hyvältä. Yksinkertainen on jälleen kaunista. :D

Space of Colors - Tällaisen olen tehnyt itsekin joskus 8-vuotiaana, mutta koneella en käsitellyt. :D Teksti antaa kuvalle sanoman jota voi pohtia, näistä tykkään.

Ennen - Jälkeen 1 & 2 - Nämä ovat todella hienoja, oma näkemys mustavalkokuvasta väreissä. Hyvin olet saanut realistiset sävyt, ja alkuperäisenoloiset muutenkin. Upeita. :)

Lisää ehdottomasti tulemaan, ja etenkin sen yhden saat laittaa myös tänne. ;)
Padi
Joo, todella hienoja kaikki, ainut vähän tylsä oli tuo mato joka oli varmaan aika helppo tehdä(?), muut olivat selvästi huolella tehtyjä. Yksi kysymys vain, nuo ennen ja jälkeen kuvat, ovatko ne shopattuja vai mitä värjäysohjelmaa käytit? Tuskinpa mitään värikyniä?
Kuten jo aikasemmin sanoin todella hienoja kuvia, odotan innolla lisää.
Viiru
Kiitokset palautteesta, Vaari ja Padi! :D

Lainaus käyttäjältä: VaariLisää ehdottomasti tulemaan, ja etenkin sen yhden saat laittaa myös tänne. ;)
Tottakai, kunhan saan jotain aikaan ;D

Lainaus käyttäjältä: PadiJoo, todella hienoja kaikki, ainut vähän tylsä oli tuo mato joka oli varmaan aika helppo tehdä(?), muut olivat selvästi huolella tehtyjä. Yksi kysymys vain, nuo ennen ja jälkeen kuvat, ovatko ne shopattuja vai mitä värjäysohjelmaa käytit? Tuskinpa mitään värikyniä?
Kuten jo aikasemmin sanoin todella hienoja kuvia, odotan innolla lisää.

Kiitos, kiitos! Mato-otuksen tosiaan sutaisin muistaakseni n. 2 minuutissa, pitäisi varmaan tehdä parempi versio siitä :----------D Ennen-jälkeen-kuvat muokkailin Adobe Photoshop Elements-kuvanmuokkausohjelmalla, värikynillä en olisi luultavasti saanut aikaan mitään ihmiseen viittaavaakaan :')
Viiru
Iloista ystävänpäivää kaikille, sen kunniaksi tällainen photarilla väkerretty simppeli piirros, joka sopii ehkä suomalaista ystävänpäivää paremmin originaaliin Valentine's Day'hin, muttamuttah, toivottavasti pidätte. :3 Vaikka virheitä löytyy, mutta eihän kaiken tarvitse aina olla täydellistä, eihän? :')

I Just Wanted To Say ...
Kääk13
Tuohan on komea vaikka photoshop työtä onkin. Hyvä vain, että käytetty ainoastaan yhtä väriä. Liika monivärisyys vain sotkisi piirrosta.

Mukavaa ystävänpäivää vaan sinullekin.
Vaari
Kiitoksia ja vielä kerran hyvää ystävänpäivää sinnekin. (: Veikkaukseni tulevasta ei jäänyt kauas, ja siinähän erottuu jopa hieman sinuakin. :D Yksinkertaisen tyylikästä - tai tässä tapauksessa enemmänkin nättiä - piirrosjälkeä ja lämminhenkinen tunnelma. Kyllä sinä tyttö osaat, ja kehityt kaiken aikaa.
Viiru
Kiitokset molemmille! :------) Hyvä että yhden värin käyttäminen toimi sittenkin, ajattelin sen aluksi olevan ehkä tylsä vaihtoehto. ^^'' Kuvasta olisi ehkä tosiaan tullut jokseenkin sekava jos olisin sitä ryhtynyt värittelemään ...

No, tässäpä sitten jälleen kuvanen: Peace. (Kolmas photoshopilla tekemäni piirros tässä kuussa, en olisi ikinä uskonut että olisin joskus näinkin ahkera. o___o)
Koska olen surkea piirtämään käsiä, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhtyä harjoittelemaan niiden piirtämistä. Kaipa tuo ihan kädeltä näyttää, vaikka parin sormen suhteet ym. ovatkin vähän pielessä..? :D
Vaari
Pahus kun muistutit tästä ongelmasta, sama on vaivannut meikäläistäkin... Kas systerillä olisi ollut jokin aika sitten kirja nimeltään "How to draw dynamic hands", mutta ehti palauttaa sen kirjastoon kun olisin lainannut sitä itse. :D Tästä johtuen välttelenkin kätösiä piirroksissani, sullon ne aina joko taskuun tai lapasten sisään, ellen sitten jätä kokonaan pois kuvasta.

Mutta itse kuvasta called Peace, se onnistuu esittämään ihmiskäden juuri sellaisena kuin haluaisin sen itse osata piirtää. Toisaalta en juuri piirtele ihmiskäsiä, mutta samaltahan ne ankkojenkin vastaavat näyttävät. Vähän on ehkä etu- ja keskisormella liikaa etäisyyttä, mutta eipä tuota edes tajua ellei tarkemmin katso. Itsehän aina katson, ja osaan kyllä huomauttaa pikku vioista, mutten juurikaan kehua onnistuneita asioita. Johtuisiko siitä että jälkimmäiset nimenomaan ovat niin kuin pitää, jolloin en osaa sanoakaan mitään? :D Aivan sama, joka tapauksessa tästä en muuta huomautettavaa keksi joten kokonaisuudessaan erittäinkin onnistunut handu. Siitä se lähtee. :)
Vince Ankka
"Täältä pesee!" Tämä on todella hyvä Aku -työ, sitä oli ilo katsoa. Olet ilmeisesti harjoitellut ahkerasti ja edistynyt paljon. Sinulla on mielestäni pehmeä piirrostyyli.

Yön Ritari bw & väreissä Nämäkin ovat hienoa jälkeä, sinulla on hieno piirrustustyyli. Minusta Taikaviitta näyttää vähän tylsältä mustavalkokuvassa (ei se silti sinun vika silti ole) sillä, värit tuovat oman lisänsä ja nautittavuuden kuvaan. Ne elävöittävät niitä.

Ankkaminä Hieno ankkaversio sinusta, ja pehmeä piirrosjälki tekee kuvalle kunniaa. Kuva on myös hienosti väritettykin.

Aku&Iines Hienosti piirretty ankkatyö, tämä voisi olla ihan kenen tahansa ankkataiteilijan piirtämä. Edistymisesi näkyy tässä selkeimmin.

Weirdo Hieno työ tämäkin, ja sanoisin samaa kuin Ankkaminästä, eli kai tarvitse enempää sanoa.

Ayo Todella söpö kaveri, tuollainen kelpaisi unikaveriksi. Tausta on todella värikäs, mutta se vaan piristää tätä kuvaa ja mielestäni synkkä tai tylsä tausta vain pilaisi kuvan.

Kevin Tämäkin on hieno ja omaperäinen työ. Piirrosjälki on mukavaa katsottavaa ja tausta piristää kuvaa. Very beautiful picture.

Alternate Hieno ja kaunis työ, jossa kuvan yksinkertaisuus ei haittaa. Se voi joskus olla hyväkin asia. Väritys on kaunista ja sopii hahmolle kuin voinappi kaurapuuron keskelle. Todella onnistunut työ, ei ihme voitti piirsustuskisan.

Hilehökötys aka Glittery Daydream Jännä työ ja omaperäinen toteutus, ei voi muuta sanoa. Mielestäni kuvan kolmiulotteisuus on tässä paras puoli.

Spring Tässäkin pehmeä tyyli ja yksinkertaisuus ovat edukseen. Väritys on myös plussaa, todella hienot värit valitsit.

Mystic Aika mystinen kuva tosiaan, ja aika erikoinen tosiaan. Synkkyys on joissakin töissä plussaa ja niin tässä. En usko, että tämä olisi kirkkailla väreillä yhtä hieno. Kasvot on toteutettu värittämällä, mikä on hieno vaihtoehto perinteiselle tavalle.

Space of Colors En sanoisi, että tämä outo työ, pikemminkin omaperäinen ja staili post moterni teos... No joo, posti moterni ja post moterni, komea kuva kumminkin. Kuvan kissa on muuten hienosti piirretty.

Ennen ja jälkeen 1 & 2 Hienoja töitä nämäkin, väritit ja ehostit ne todella hienosti. Ne näyttävätkin ihan joiltakin mainoskuvilta.
_wonderlust_
Jos sun oli pakko tunkea töitäsi, mun on pakko kommentoida niitä.:D Väittäisin tätä toimivaksi yhdistelmäksi. Toivottavasti palautteesta on jotain apua.:)

"Täältä pesee!"
Väritys, tyylisi (ainakin tässä kuvassa, en tiedä tyyliäsi vielä) ja Akun asento komppaavat tässä toisiaan täydellisesti. Tuo vähän pystysuora muotoilu (kapea ja korkea, jos tämän nyt tajuaa:'D) on mielenkiintoinen ja saa Akun todella näyttämään siltä kuin kohta kohta lähtisi ja lujaa.

Yön Ritari
Tykkään värittämättömästä versiosta enemmän, ehkä siksi, että musta-valkoisuus ja voimakkaat varjot tuovat kuvaan graafisuutta. Väriversiokin toimii, mutta yllätyksettömän värit vievät uhkaavuutta ja sitä kivaa graafisuutta pois. Kuvakulma on kyllä edelleen mielenkiintoinen, pointsit siitä.

Ankkasinä
Tästä on sikäli vaikea sanoa mitään, etten ole sua koskaan nähnyt, mutta tällaiseksi voisin kyllä hyvin kuvitella.: ) Peruskiva piirros, en keksi mitään moitittavaa.

Aku & Iines
Tässä on hieno sommittelu ja piirrosjälki. Mainitsemasi lyijäriväritys saattaa johtua liian kovasta lyijäristä, mitähän kovuutta käytit? Samaan tapaan kituutin itsekin kunnes hommasin laajemman repertuaarin lyijäreitä, sekä perinteisiä että lyijytäytekyniä.

Weirdo
En osaa piirtää itse koneella yhtään, enkä tiedä, kuinka vaikeaa tällaisen tekeminen on. Huolestuin vain siitä, onko näköni heikentynyt entisestään, kun näin kuvan jotenkin sumeana, mutta lähempi tarkastelu paljasti, että sumeus olikin kuvassa? Hauska pikkutyö, mittasuhteet näyttäisivät olevan tässäkin kohdillaan.

Ayo
Tuli mieleen Pikachu. ;D Värejä kyllä löytyy, ja sen verran paljon, että mun paranee siirtyä seuraavaan kuvaan.:'D Liiallinen pirteys tähän aikaan aamusta ei tee hyvää.

Kevin
Vää, Kevin on söpö!:D Ihanat värit ja ilme, tämä on söötti.:)

Alternate
Mullekin tuli tästä mieleen joku Pokemon.:D Erityisesti tykkään vaaleiden evien värimaailmasta, samantyylistä työstöä voisi olla sinisessä osassa.

Hilehökötys
Woo, tämä on jännä. Katsoin ensin, että nuo pisteet ovat jotain helmiä ja että kyseessä olisi valokuva. Erityisesti häntä on oikein kolmiulotteisen näköinen.

Spring
Väriyhdistelmä on vähän räyhäkkä, mutta kaksivärisyys pukee lohista. Asento on kiva, samoin nuo siveltimen jälkeä muistuttavat äriviivat.

Mystic
Rauhallisempia sävyjä, jee.:) Taustan pilvi on hauska, tuo kuvaan eloa Loch Nessin matosen lisäksi. Selvästi erottuvat väristysjäljet sopivat hyvin.

Space of Colors
Tämä on oikein kiva, ja vaikka kisu näyttää kiltiltä, yleisfiiliksessä on jotain semiuhkaavaa. Erityisesti takatassut ovat onnistuneet, niissä on selvästi kissamaisuutta. Tekstien sommittelu ja fonttivalinnat toimivat.

Ennen - Jälkeen
Makeita!:D Värityksellä kuviin on tullut jotain uutta, naisten ilmeetkin näyttävät erilaisilta. Suoraan naistenlehtien mainoksiin vaan.:D

I Just Wanted To Say ...
Kuten Kääk ehtikin sanoa, yksivärisyys sopii kuvaan todella hyvin. "Irtonaisista" siivistä plussaa, huomattavasti mielenkiintoisempi ratkaisu kuin perinteinen höyhenjuttu-lähtee-lapaluusta. (Tuontyyppiset sukat ovat muuten tosi kivoja, tykkään käyttää sellaisia.:'D)

Peace
Käsien tekeminen on syvältä, I know. Tässä on jo hyvin realismia, vaikka vertailin omaan käteeni, en keksinyt pahemmin kitistävää. Sormet tosin voisivat olla pidemmät, ainakin omaan käteeni verrattuina ne näyttivät vähän lyhyiltä.
Viiru
Vaari, Vince ja Wondy, todella paljon kiitoksia kommenteistanne! Ihmettelen kyllä sitä miten joistakin kuvistani saati piirrustustyylistäni - joka ei vielä edes kai ole muotoutunut - voi muka saada noin paljon positiivista palautetta irti. :'3 Mutta muiden mielipiteitä omista piirrustuksista on aina antoisa lukea, thankies. Kaikki kritiikki on pistetty muistiin ;D
Lainaus käyttäjältä: _wonderlust_Jos sun oli pakko tunkea töitäsi, mun on pakko kommentoida niitä.:D Väittäisin tätä toimivaksi yhdistelmäksi. Toivottavasti palautteesta on jotain apua.:) Toki :-----D Näkösi on muuten ihan kunnossa (luulisin), se sumeus on tosiaan itse Weirdo-kuvassa. x)

Uutta matskua kommentoitavaksi, jee; 00 - Toimiston sankari. Tiedän, nimi on mielikuvituksellisuuden huippu, khöm. Väkersin toissapäivänä tällaisen pikku lyijärityön Tuplanollasta, oli pientä säätöä sen kanssa ... menin sitten piirtämään agenttiankan vihkooni ruutupaperille kun ei muuta ollut mummolassa saatavilla, joten piti leikata kuva irti sivusta jotta pystyin skannaamaan sen, mutta lopulta skannaus ei sitten onnistunutkaan (ohuenohut ruutupaperi + lyijykynäväritys + kehno skanneri = täystuho) ja päädyin valokuvaamaan piirroksen - yrittäkää siis kestää hämyisä kuvanlaatu ja kuvakulma, please. :'D
Vaari
"Voi räkä! Google Chrome tilttasi." ;D Hauskoja nämä suomennokset tässä selaimessa. No mutta, kirjoittelenpa uudelleen ja yritän muistella miti piti sanomani.

Kehuja saa sen arvoisista (onko tämä muka yhdyssana..?) töistä, niin se menee ja saat luvan tulla toimeen sen kanssa. :D Tuplanollasta tuli heti mieleen Frecceron piirrokset, mutta silti persoonallisen eroavalla tyylillä. Freccero on eräs kaikkien aikojen suosikkiankkapiirtäjistäni ja teikäläinen parhaita fanarttaajia, joten tämä on suosikkini tähänastisista ankkatöistäsi. Hassua sanoa näin melko yksinkertaisesta lyijärityöstä, mutta asia muuttunee taas erään päikseenprojektin myötä. Tykkään tässä ilmeen lisäksi asennosta, sopivan rento ja luonteva, itse en samaan pysty. Toinen miellyttävä seikka on varjostuksien toteutus. Ne eivät häivy lineaarisesti vaan ovat kuin oikeita varjoja ja viittaavat sopivasti myös 00-sarjojen väritykseen. Lisäksi tykkään paljon eräänlaisesta luonnosmaisuudesta, vaikka toisaalta sopivasti viimeistelty kuva onkin. Etenkin Toimiston logossa näkyy "värittelyn" ja hahmottelun jäljiltä ylimääräisiä viivoja, mikä on vain positiivinen seikka. Erittäin onnistunut mummolapiirros, en löydä kritisoitavaa. :)

Tämän jälkeen odotteleekin jo tosissaan sitä yhtä, ja paineet kasvaa oman osalta. Toivottavasti en ryssi. :D
Viiru
Kiitosta Vaarille jälleen palautteesta ;D
Lainaus käyttäjältä: VuariTämän jälkeen odotteleekin jo tosissaan sitä yhtä, ja paineet kasvaa oman osalta. Toivottavasti en ryssi. :DJos joku sen kuvan kanssa ryssii, niin se olen minä. :'D

Pari uutta (deviantART:iin jo postattua) teostakin löytyy, kaksi kappaletta kuviskoulussa tehtyjä kuvia, musteella söherretty abstrakti/surrealistinen/[tähänjokuhienosana] työ ja kankaalle akryyliväreillä maalattu kookaburra eli "isonauraja" kera eukalyptuskukkasten;

Between Earth and Sky & The Laughing Little One

BES:ssä juustokuu on kullattu lehtikullalla, vaikkei kuvasta erotakaan mitä ainetta tuo ihme röpelöpinta on. :D Jälkimmäinen on muuten ensimmäinen kankaalle maalaamani työ, ja siltä se taitaa vähän näyttääkin, ei ole tullut akryylivärejä juuri käytettyä, eikä paljoa mustettakaan. Eri tekniikkojen kokeiluja siis (;
Vaari
No niin, broidi häipyi hetkeksi joten pääsen kommaamaan tännekin. :D

Lainaus käyttäjältä: AikaansaavaJos joku sen kuvan kanssa ryssii, niin se olen minä. :'DNiin, en toki kykene ryssimään mitään mitä en ole saanut vielä edes tehtyä.^^' Rohkenen kuitenkin epäillä mielipidettäsi, en ole lymynnyt kaapissa sillä aikaa kun olet töitäsi julkaissut.

Mitään uutta sanottavaa uusimpiin ei löydy, mutta tuplakehuhan kelpaa aina? :D BESistä pidän sen rauhallisen värimaailman vuoksi, ja idea on... Kiva. :D Tällaiset tussityöt ovat selkeitä vaikka kuvaan ahtaisikin tavaraa, ja eläimet ovat tässä parasta. Juusto on myös hieno lehtikultauksineen - sekä tietysti hiirineen. LTO taasen viehättää iloisilla väreillään sekä söpöllä lintusellaan. Väritys on upeata, ja pidän taustan sävystä sekä yksivärisyydestä. Hienosti käytät maalejakin, itse en ole enää vuosiin viitsinyt yrittää. :'D Jees, en edes muista mitä muuta aiemmin kommentoin, joten jäivät hiukka lyhykäisiksi, mutta muilla lienee enemmän sanottavaa. n.n
Sivuja: 1 2