Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Viirullista (muka)taidetta

(24 viestiä)
Pap_pa
Lainaus:Pari uutta (deviantART:iin jo postattua) teostakin löytyy, kaksi kappaletta kuviskoulussa tehtyä kuvaa, musteella söherretty abstrakti/surrealistinen/[tähänjokuhienosana] työ ja kankaalle akryyliväreillä maalattu kookaburra eli "isonauraja" kera eukalyptuskukkasten;

Between Earth and Sky & The Laughing Little One

Hienoja nämä kaikki, muuta kuten Vaari jo sanoi AA:ssa, että olen pihalla, ja niin taidan olla nytkin, kun vasta näin myöhään vastaan. ;D Elikkäs, hienoa nähdä uusia kuvia sinulta, upeita on kaikki, pidän tuon kookaburran värityksestä, itse kun en akryylejä osaa käyttää. :)

Täältä pesee

Tämän olenkin jo nähnyt AA.fi:ssä ja hieno on, pidän värityksestä, akun asentokin on mitä parhain. Kuvaa täydellisesti Akun tyypillisiä tunnepurkauksia. : D (Olen huono arvostelemaan)

Yön Ritari, väreissä

Jep jep, vaikka mallia on otettu, niin silti sinun oma tyylisi on pysynyt kuvassa. Jadekettu-nimisestä sarjastahan tämä ruutu on, eikös? ;D Eikä se värityskään huono ole, jos vertaa minun väritystyyliini. Itse ainakin pidän siitä. :P

AnkkaViiru

Tämäkin on hieno, ideakin on mainio. Onnistunut ainakin olet, enkä tiedäkään yhtään kuvaa, jossa et olisi onnistunut. : )
"Piirtäjä piirtää jokaiseen kuvaansa aina jonkin verran itseään" (vai miten se meni) Ainakin tuollainen teoria on olemassa. :)

Aku & Iines

Eikös tämä ollut melko vanha työ muistaakseni? Mutta lyijykynävärityskin on hieno, itse kun en melkein koskaan väritä omiani
Asennot ja ilmeet ovat erinomaiset, tuohon eivät kaikki pystyisikään. (:

Weirdo

Hienohan tämäkin on koneella tehdyksi. Ja ekaksi ankkatyöksesi tämä on kyllä todella hieno! Pidän tästä. : D

Hmmm... aika tuppaa loppumaan, pitänee huomenna jatkaa. :P
Mattiii
Nyt on kyllä pakko kommata näin lintubongarina Viirun töitä, kun kerran saatiin tänne linnusta piirros. :D

Kookaburra -kuva on kyllä aivan ihana, ja ihan on lintu näköisensä. :D Väreistä ja värityksestä tykkään, onhan piirroksessa lempivärejäni vaaleanvihreätä ja keltaista, erityisesti taustan väritys on tehty hienosti akryyliväreillä. Iloisuutta lisää keltaiset kukat (vai mitä ne ovat?). Itse linnussa pidän sen nokasta ja pään alueesta. Nokka on oikein tanakka niin kuin se kookaburralla kuuluu ollakin ja silmän ja silmän ympäryksen olet saanut hienosti piirrettyä ja väritettyä linnuille tyypilliseksi. Myös vatsan seudun tummennukset ovat oikein onnistuneita.

Between Earth and Sky: Wuhuu, lisää lintuja sekä muita eläimiä! :D Eläimet ovat varsin ihania ja söötin näköisiä, varsinkin tuo pupu alakulmassa sekä hiiri juustokuussa. Vaikka kuvassa onkin paljon tavaraa ja yksityiskohtia, se on silti selkeä.

Toivottavasti kommaukseni kelpaavat, enhän minä paljoa taiteesta ymmärrä, mutta mahdollisuuksien mukaan yritän väkisin jotain ymmärtää. :'D
Pap_pa
Noniin, en kehdannut sentään tuplapostaamaan, kun en muistanut, että viestiä ei voi muokata enää pitkän ajan jälkeen sen kirjoittamisesta. Olenhan pihalla asioista niinkuin yleensäkin. ;D Tosiaan, eilen piti mennä aikaisin nukkumaan aikaisen kouluunmenon takia, minulla on nähkääs peräti kolmisen kilometriä kouluun ja kahdeksaan meno, niin on syytäkin lähteä ajoissa. ;D

No, jatkan sitä mitä minun pitikin. (:

Ayo

Ai että, tästä minä pidän! Omaperäinen ja hauska. Mistä sinä näitä ideoita oikein kalastat? :'D Väritys on hyvin toteutettu, kuten kokonaisuudessaan koko kuvakin.

Kevin

Tästä velipoika taisi jo (taas kerran) mainitakin, että tämä tuo vahvasti mieleen erään pelin tai elokuvan hahmon, en vain tiedä minkä. Mutta hieno se on, kuten muutkin. :)

Alternate

Tämä taas tuo mieleen erään pokémonin, oliko se Labrados tai joku (dementia iskee). Tämänkin väritys on laatuluokkaa. Kuva on yksinkertaisuudessaan kaunis.

Hilehökötys aka Glittery Daydream

Hiukan kuin lohikäärme "kylmissä" väreissä. Omaperäinen idea toteuttaa työ, erottuu selvästi muista. :D

Spring

Tästä tulee jotenkin mieleen jonkinlainen tabu esine, tai voodoo nukke. Jokin uskontoon liittyvä esine. Hienohan tämäkin, väritys on tässäkin saatu jotenkin näyttäväksi. Oikein hieno työ.

Mystic

Tämäkin on oikein omaperäinen. Nimi sopii kuvaan täydellisesti, taiteilijan vapaus loistossaan. :)))

Voih, taas! Aika loppuu, pitää alkaa lopettelemaan ja lähteä saunaan. Voi olla että pääsen jatkamaan sen jälkeen. (:
__________________________________________________________________________________________________
Noin, saunassa käyty, joten jatkamaan siis:

Space of Colors

Tyylikäshän se, muistuttaapi hieman tyyliltään erään vanhan musiikkilevyn kantta. No, Photoshopillahan olisi kiva leikkiä, jos semmoinen olisi. :P Hieno, en löydä moititavaakaan.

Ennen - Jälkeen 1 ja 2

Hienosti juu väritetty, selvästi on aikaa mennyt. Olet ainakin panostanut näihin, että ne jotkut osaavatkin... :D
Vaari
Lainaus käyttäjältä: Pap_paKevin

Tästä velipoika taisi jo (taas kerran) mainitakin, että tämä tuo vahvasti mieleen erään pelin tai elokuvan hahmon, en vain tiedä minkä. Mutta hieno se on, kuten muutkin. :)
Krhm, Kevin on Up-leffan hahmo... Taisin senkin sinulle sanoa, pihalla, pihalla taas. ;D

Lainaus käyttäjältä: My lovely brotherVoih, taas! Aika loppuu, pitää alkaa lopettelemaan ja lähteä saunaan. Voi olla että pääsen jatkamaan sen jälkeen. (:Eikä lopu aika mihinkään, en ole edes ehtinyt nostaa kiukaan kantta, joten vielä kolmeen varttiin et saunaan pääse.

Mutta tähän väliin lienee hyvä palata takaisin aiheeseen, eli mahtaviin taideteoksiisi. :D Vaikka ankat ovatkin viime aikoina jääneet taka-alalle, pidän näistä uusimmista oikein paljon. Näkee että kuviskoulun opit otetaan ilolla vastaan, ja töitä valmistuu ahkeraan. Luulen että seuraava kohteesi jota olen joskus itsekin kokeillut on kuvanveisto, avaruuskappaleita en nimittäin ole teikäläiseltä vielä nähnyt... Ehtiihän sitä, ja kaikkea oli aikanaan kokeiltava, mutta vain pari tekniikkaa jäi säännölliseen käyttöön. Lisää ihmeessä näitä ei-ankka-aiheitakin, niitä on mukava nähdä täälläkin. :)
Viiru
Jättimäiset kiitokset viitseliäille kommentaattoreille, Vaarille, Papalle ja Mattiiille! (Mahtavaa saada palautetta myös ihan asiantuntevalta lintualan - muidenkin kuin ankkojen - harrastajalta, tottakai kaikenlaiset kommentit kelpaavat. :D) Lainaus käyttäjältä: Pap_paOnnistunut ainakin olet, enkä tiedäkään yhtään kuvaa, jossa et olisi onnistunut. : ) Voi, kyllähän niitäkin löytyy vaikka millä mitalla, suurimman osan olen tosin jättänyt lataamatta nettiin. :'D

Pari ei-ankka-aiheista työtä jälleen, mutta kyllä niitä ankkalinnalaisiakin tulee ilmestymään tänne piakkoin. ;) Toinen piirroksista sentään on Disney girlin tähdittämä, Esmeralda nimittäin kyseessä. Ja luonnoksissa vilahtaa eräs taskarissa esiintynyt hahmo...

Gypsy Dancer
Luonnoksia vol. 1
Vaari
Onhan näihinkin kommentoitava uudemman kerran kun en silloin muinoin kaikkea muistanut mainita. :D

Gypsyn tunnistin heti ensimmäisen kerran nähdessäni sata kertaa sata pikseliä -koossa, niin on näköinen. Värit on saatu vaatteiden osalta vastaamaan alkuperäistä, ja skini on sekin niin likelle ettei eroa huomaa ennen kuin vilkaisee alkuperäistä. Se tussauskin on kondiksessa, ei mitään tekosyitä sabotaasin varjolla. >:D

Luonnoskoleksöni muistuttaa joitakin hyvin vanhoja omiani ulkoasultaan, paitsi että jälki on huomattavasti meikäläisen jättämää parempaa. :D Siitä Kupla-Turosta aiemmin mainitsinkin, ja muistin silloin kun päivänä 16.2. näytit näitä vihostasi. ;D Kertakäyttökäppänä valitettavasti, mutta toisaalta hyvin usein se tekeekin hahmosta mielenkiintoisen. Kun samaa aletaan käyttämään vakituisesti, huomataankin ettei sillä enää juuri riitä annettavaa ensiesiintymisen jälkeen. Voisin hyvin kuvitella tämän uudemman kerran, mutta mitähän se silloin tekisi..? Joka tapauksessa mainioita autopesun aikaisia ajanvietepiirroksia, ei tällaisia itseltä syntyisi noin vain. :D
Viiru
Kiitänpä vielä Vaaria kommentoinnista, vaikka melkein vuosihan tässä on kulunut. :'D
Pitkästä aikaa jotakin... ja tällä kertaa vihdoin ankka-aiheistakin arttia!

Tuplanolla - Doubleduck: "The Movie"
007-rainan "Huominen ei koskaan kuole" leffajulisteeseen perustuva lyijärillä alkujaan tehty ja photoshopilla rankasti muokkailtu Tuplanolla-piirros, joka on siis kauan sitten sovittu art trade Vaarin kanssa. Oli alun perin tarkoitus värittää osa kuvasta, mutta koska värittäminen ei työn loppuvaiheessa oikein inspannut, jätin kuvan dramaattisen punamustaksi. Papukaijamerkki sille, joka tunnistaa edes jonkun hahmon tai kohtauksen : D

Iloista Joulua!
Samaiselle hepulle omistettu joulukortti sisältäen hänen luomansa ankkatytöt, Merin, Mercedeksen ja Nerezzan.

Sitten vielä pari perinteistä puuvärityötä - koulutyö, joulukortin kuvitus ja kaverille piirtämäni kuvan työvaiheita (unohdin skannata valmiin työn... :)):
Metsä on täynnä salaisuuksia, Purrfect Present & Kuplia
Vince Ankka
Kappas, en ole minäkään täällä äskettäin ollut. :D Joten ei muuta kuin mielipiteitä jakelemaan.

Gypsy Dancer

Ihastuin tähän ihan heti, hienosti piirretty ja väritetty. Sinä se sitten osaat piirtää, sait Esmeraldasta kauniin kuvan aikaiseksi. Hän on muutenkin yksi hienoimmista Disneyn naishahmoista.

Tuplanolla - Doubleduck: "The Movie"

Tykkään tästäkin paljon, häävi Tuplanolla -kuva (etenkin Bond-hulluna). Tässähän alkaa tulla kateelliseksi ;D niin hyvä olet piirtämään. Ja tunnistin vain tuon sukellusveneen, joka taisi olla tarinasta, jonka ihan viimeiseksi olen niistä lukenut.

Ja sokerina pohjalle vielä, että kyllä nuo muutkin ovat hienoja.
hessu hissu!
Muokkasin otsiokkoa paremmaksi. :D

Tosi hienoja kuvia Viiru! Paitsi tuo yksi mörrimöykky näytti vähän oudolle, ja samoin se lohikäärme.

Annoin mielessäni kaikille arvosanan, ja sain keskiarvoksi todella hyvän! 8½ nimittäin! Ei kovin moni piirtäjä tuohon pysty.... ;)
Sivuja: 1 2