Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kirjoittaja

Aihe: A-F - Kässäripalvelu

(169 viestiä)
Bomber
Lainaus käyttäjältä: Kääk13Tussissa näyttäisi lukevan Fabrico ja se on kaksikärkitussi. Toinen kärki on kuin siveltimen ja tussin sekoitus ja toinen kärki taas savallinen tussi. Kärkien koosta on paha mennä sanomaan(kun ei lue), mutta siitä olen kanssanne samaa mieltä, että joihinkin kohtiin se on liian paksu.
Perhana, samoja tusseja kuin minulla :D
Salwer1st/
Noniin! Nyt on aika julkaista ensimmäinen A-F-sarjani. Kiitos Duckerille käsikirjoituksesta!

Aku ja Touho: Raadantaa

Omasta mielestäni tuli suht onnistunut. Hieman lisäsin puhekuplia ja yhden ruudun siihen alkuperäiskäsikirjoitukseen. Hiukan näkyy valkoista mustissa ruuduissa :(, mutta muuten on värityskin mennyt suht(Jaaha. Pakko taas hokea sitä sanaa) hyvin.
Ducker97
Lainaus käyttäjältä: Salwer1st/Kiitos Duckerille käsikirjoituksesta!Eipä mitään. Oli ilo käsikirjoittaa tarinasi! Toivottavasti toistekkin sarjakuvia tänne Ankkikseen!?
EmRA
Onkos se minun tarinani missä vaiheessa?
On tainnut mennä jo aika pitkälti sen viikon yli...
Noh, ei mitään kiirettä, kunhan ennen kesälomaa valmistuu?
Aku-fani13
Lainaus käyttäjältä: EmRAOnkos se minun tarinani missä vaiheessa?
On tainnut mennä jo aika pitkälti sen viikon yli...
Noh, ei mitään kiirettä, kunhan ennen kesälomaa valmistuu?

Olen todella pahoillani että kässäri ei valmistu määräaikaan, mutta yritän sen saada valmiiksi viikon, kahden päästä. Ja syynä viimästymiseen on kokeet eli. matikankoe, äikänkoe, historiankoe, englanninkoe...
EmRA
Siksi sanoinkin ettei tarvitse pitää kiirettä, itsekkään en ole pahemmin ehtinyt piirtämään,
Tuon kisatyön jälkeen olen piirtänyt tussausasteelle vain yhden ainokaisen kuvan, ja väritys edelleen kesken.
Ducker97
No, niin nyt on äänestys lisätty joten: Pitäisikö teidän mielestänne A-F käsikirjoituspalvelua laajentaa Kvaakkiin asti?

Niin ja niin kuin Aku-Fani totesi, tarvitsemme lisää käsikirjoittajia... Ja tiedossa olisi muutakin kirjoitettavaa kuin ankkaa. Toki jatkamme täälläkin, tavalliseen tapaan.
Aku-fani13
Niin olen siis lisännyt äänestyksen.
Eli pitäisikä A-F laajentaa Kvaak.fi:hin(niinkuin Ducker sanoikin)? Se vaatisi lisää käsikirjoittajia, mutta taas tilauksia tulisi enemmän.
Mitä mieltä olette? Ja vastatkaa kyselyyn.
Peetukka
En ole varma. Tuosta tilauksien lisääntymisestä sen verran, että tuskin niitä Kvaakissakaan tulisi sen enenpää, siellä kun on paljon muitakin kuin ankkafaneja. Ja monet piirtäjät ovat ammattilaisia ja he tuskin ryhtyvät mitään Disney-hahmoja piirtämään...
Ducker97
Peetukka:
Lainaus käyttäjältä: Ducker97No, niin nyt on äänestys lisätty joten: Pitäisikö teidän mielestänne A-F käsikirjoituspalvelua laajentaa Kvaakkiin asti?

Niin ja niin kuin Aku-Fani totesi, tarvitsemme lisää käsikirjoittajia... Ja tiedossa olisi muutakin kirjoitettavaa kuin ankkaa. Toki jatkamme täälläkin, tavalliseen tapaan.
Että tuohon tapaan... Kirjoittaisimme muutakin kuin ankkaa.
samppali
Enpä lähtisi itse Kvaakkiin kokeilemaan mutta terve menoa jos siltä tuntuu. Epäilen kuitenkin, mutta ei sitä tiedä.
Karhula
Omasta mielestäni ei pitäisi. Kvaak on sen verran erilainen paikka, kuin tämä, etten ehkä suosittelisi tätä sinne. No kuitenkin, oma päätöksennehän tuo on. Itse en ainakaan tällä hetkellä ole mitenkään kiinnostunut käsikirjoittajan pestistä, mutta pistän ainakin korvan taakse.
wierii2
En itse kyllä sinne astisi sitä lähtisi laajentamaan, mutta tämähän on vain oma mielipiteeni. En pane vastaan jos päätös tehdään, etä laajennetaan.
Salwer1st/
Enpä minkäkkän laajentamaan lähtisi. Tuskinpa menekkin olisi yhtä suuri siellä Kvaakissa ja täälläkin varmaan riittää puuhaa käsikirjoittajille aivan tarpeeksi.
Kreach
Lainaus käyttäjältä: Ducker97Niin ja niin kuin Aku-Fani totesi, tarvitsemme lisää käsikirjoittajia...
Miksi ihmeessä? Minä olen "mukana" tässä, eikä kukaan ole halukas minun 3-ruutuista vitsisarjaa tekemään, eikä kukaan ole tilannut mitään... Mielestäni piirtäjiä tässä enemmän tarvittaisi. Ja ei Kvaakkiin!
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12