Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Kirjoittaja

Aihe: Kurmeloisen ankat

(182 viestiä)
Kurmeloinen
Milläs tavalla? No ne ei ehkä ole ihan symmetriset mutta...
KoDo
Pupillit näyttävät vain vähän oudoilta. Siinä syy miksi piirroksen silmät näyttävät vähän oudoilta.
Kurmeloinen
Noo, voihan tuo olla totta
Fergus
Eikös Akulle ole yleensä piirretty lovi pupillin yläeunaan, kuten piirakka, josta lohkaistu pala pois.. Tai sitten jätetty tuo valkoinen keskusta tekemättä. Tai ehkä pupillien tulisi olla soikeammat. Muuta vikaa en näin äkkiseltään löydä pupilleista. Ihan hieno kuva. Vähän vain venyvyyttä, ja tasaisuutta eri kulmasta tuleviin pirroksiin, ja menisit täydestä Aku Ankka lehden piirtäjänä..
Anonymous
toi viimeisin aku.. se on HYVIN tehty... jos taito oli ruosteessa toiseksi viimeisessä hahmorykelmässä niin toi oli valtava hyppy parempaan (Y)
Kurmeloinen
Niinno, toivotaan... Ei se varmaan tuosta enää paremmaksi tule, ainakaan vähään aikaan :D Hahmojen päiden piirtäminen alkaa luonnistua, mutta vartaloista ei tule tällä hetkellä kyllä mitään... :/
korri
Jeps, hyvältä näyttää. Noita pupilleja eri piirtäjät piirtävät eri tavalla, tuo piirakkapala on ainakin Barksin tapa mutta kukin tekee kuten parhaaksi näkee.

Nuo silmät ovat tosiaan vähän oudot...silmien kierous on ihan ilmeikästä mutta ehkä nuo pupillit ovat liiankin lähellä toisiaan, ne näyttävät yhteenkasvaneelta.

Mutta muuten ykllä tuo pään piirtäminen näyttää sujuvan hyvin, sitten vain vartaloa harjoittelemaan niin kohta soittavat sinulle Egmontista :)
Anonymous
Hienojahan nuo kuvat ovat... Palatakseni tuohon silmien niin sanottuun outouteen, minä en näe niisä mitään vikaa. Aku katsoo selvästi vähän kieroon ja hänellä sattuu olla etiketistä poikkeavat highlightit pupilleissa..

hyvä/hieno tyyli!
Kurmeloinen
Kiitos kommenteista, joskus saatan lohkaista pupilleista palaset "Disney -tyyliin" Mutta en ehkä edes kiinnitä huomiota tuohon... jaa-a
akuankka1313
Väritys on onnistunut todella hyvin!
Kurmeloinen
No eipä ole kauhean vaikea tietokoneella lätkiä väriä naamaan, usko pois :)
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: KurmeloinenNo eipä ole kauhean vaikea tietokoneella lätkiä väriä naamaan, usko pois :)
Ai...tietokoneellako se on tehty...Mutta silti HIENO!
juketsu
No näkeehän tuon että se on tietokoneella väritetty. Ei toki piirretty, sehän olisi melkein mahdotonta, paitsi jollakin todella huipulla ohjelmalla :)
Kurmeloinen
No jos olisi kunnon piirtopöytä niin onnistuisihan tuo koneellakin yhtä hyvin kun paperillekin (en ole kyllä kokeillut mutta eiköhän), mutta kyllä mä mielummin paperille piirrän. :P
juketsu
Niin, no piirtöpöytä on eriasia :)
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13