Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Vankka-sedän arvostelutopic

(22 viestiä)
akkaridekkari
Kuten yksärissäsi sanoitkin, törkeän pitkä arvostelu harvinaisen huonosta taskarista. ;)
Ja törkeän hyvä arvostelu, myös. Vaikka taskarin viime lukemisesta minullakin on jo pari vuotta aikaa, arvostelussasi selität taas juonen niin, että se muistuu hyvin mieleen. Kommentit on poikkeuksetta perusteltu hyvin.

Lainaus:...pian eräs huvipuistoketjun omistaja tarjoaa Akulle labyrintin pohjapiirroksesta 50 000 euroa...
Tuo oli oudoin kohta tarinassa Amuletin arvoitus. Miksi kukaan tarjoaisi 50 tonnia räpellyksestä, jonka kuka tahansa voisi piirtää?

Uusi elämä oli taasen mielestäni taskarin paras tarina, mukavan mielenkiintoinen idea.

Samoilla linjoilla mennään arvosanojen kanssa, seiskaa tipahtaa minultakin...
Kreach
Jeps, törkeän pitkä ja ihan hyvä arvostelu. Tosin arviot olivat vain vähän pidempiä kuin muissa arvosteluissa, mutta juonenkerrontaan olit panostanut.

Huono taskari, tosiaan. En oikein muista kunnolla kaikkia tarinoita, mutta sen verran voin sanoa, että huono maku tästä jäi aikanaan suuhun - ehkä viimeinen tarina ja Mikki -tarina olivat ainoat vähän paremmat.

Hyvä arvostelu tosiaan, itse en todellakaan jaksa kirjoittaa noin paljon tekstiä.
Aku Vankka
Khiitos kommenteista molemmille :)

Ihmettelen kyllä itsekin, miten jaksoin kirjoittaa kymmenestä taskarista näinkin paljon tekstiä - mutta seuraavaksi onkin vuorossa tuplataskari, joka sisältää 21 tarinaa, eli yhden enemmän kuin kaksi Nokkapokkaa! Ensinnäkin saa nähdä, missä vaiheessa jaksan sellaisen arvostelun väsätä ja toiseksi, mahtuukohan se edes yhteen viestiin? :)
Kreach
Kröh, köhöm...

Niin sitä vaan, että ... Tiedät varmaan :D
Aku Vankka
Se jatkuu!

Lievästi sanottuna pitkän tauon pitänyt Vankan 07-taskariarvostelumaraton palaa jälleen kun alan tässä ja nyt kirjoittamaan arvostelua ko. vuoden ensimmäisestä tuplataskarista. Totuttuun tapaan jälleen luvassa juoniselosteet ja jonkinlainen melko avuton kommentointi perään ;)

Arvostelu ilmaantunee tänne sunnuntaina tai maanantaina.
Kreach
Kröhöm, kröhm..

Niin sitä vaan... Tiedät varmaan :DD

(Pitkästä aikaa Kreach Ankkiksessa!) :)
Aku Vankka
Kuten jo Kisafoorumilla arviolta viidessä eri topicissa kerroin, netti reistaili viimeiset ainakin kolme päivää, niin ettei ole ollut mitään mahdollisuuksia niitä arvosteluja tänne laittaa. Vähän on vielä kesken, mutta kyllä se tulee.
Sivuja: 1 2