Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Poliittinen suuntautumisenne?

(29 viestiä)
Anonymous
Vielä kun henki pihisee niin on pakko kartoittaa, minkälaista väkeä täällä kulkee poliittisesti ajatellen. Itse tunnustaudun vasemmistolaiseksi (älkää sanoko "kommari") ja asuminen muuten oikeistolaisessa perheessä on toisinaan helskutin piinallista. Uskokaa tai älkää.
Jukka
En tunnusta mitään aatetta. Samapa tuo.
Anonymous
SAMAPA TUO?! Herranjumala, jos et ole huomannut, aatteet pyörittävät maailmaa, halusimme eli emme (kai tähänkin voi tulla muutos. Luultavasti huonompaan.) ja... Antipa olla.
Jukka
En ole tutustunut erityisen tarkasti näihin puolueisiin, joten en ota kantaa.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: Komisario NuuhkuSAMAPA TUO?! Herranjumala, jos et ole huomannut, aatteet pyörittävät maailmaa
Tuntuu vähän että nykyään Suomessa puolueet ovat kuin samasta muotista tehty. Eroja saa etsimällä etsiä. Kaikki lupaavat hyvinvointia yms. Minulla ei ole mitään aatetta, mutta käytän silti aina äänioikeuteni.
Anonymous
Kommunistien kaikottua eduskuntavaaleista minulla ei kai tuelvaisuudessa ole kuin kaksi puolueta joista alkaa valita: Vasemmistoliitto (tuskinpa) tai Vihreä Liitto (luultavampi)
Anaconda
Kommunistit ovat toki vielä eduskuntavaaleissa mukana. Menestys ei vaan ole ollut ihan odotettua. Kunnallisvaaleissa taas SKP palasi Helsingin kaupunginvaltuuston ja sai yhden paikan.
Anonymous
Kommunistit olivat eduskuntavaaleissa mukana. Vaan eivät enää, koska kahdella kaudella heillä ei ole ollut yhtään edustajaa eduskunnassa.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: vaalit.fiJos puolue ei ole kaksissa perättäisissä eduskuntavaaleissa saanut kansanedustajan paikkaa, tai jos se on lakannut olemasta rekisteröity yhdistys, se poistetaan puoluerekisteristä
Suomessa on vielä kaksi kommunistista puoluetta. Molemmat ovat toiminnassa.
Edit: Kommunistinen työväenpuolue on ollut mukana eduskuntavaaleissa -95, -99, 2003, saamatta yhtään paikkaa.
Destiny
Itse äänestän Vihreitä, mutta silti koen itseni vasemmistolaiseksi. Kyllähän vihreät sijoittuvat hieman keskustasta vasemmalle. Ärsyttää kun koulussa on vain superrikkaita ääri-/tavallisia oikeistolaisia...
Anonymous
Sepäpä se. Kun pidät zapatistien paitaa (punainen tähti mustalla pohjalla) sinut leimataan saman tien kommariksi. Lisäksi jos yrität esittää jotain vasemmistolaista yleisin kommentti on:"Hä? Haluuks sä Suomen osax ryssiä?" Ihan alkaa säälittää näitä ihmisiä.
Fergus
Tähän vastaajat eivät selvästiklään ole älynneet tätä hommaa vaan kirjoittaneet arvonimen toivossa...
Itse olen melko keskustalainen ja aionkinm Jämsän kunnallisvaltuustoon heti kun täytän 18. Olen melko kiinnostunut politiikasta joten äänestäkäähän minua sitten prsidentin vaaleissa vuonna 2020 :D
July
En tunnusta mitään aatetta. Tai pikemminkin en ole löytänyt itselleni sopivaa puoluetta.. Omaan sen verran omituiset mielipiteet, että tuskinpa sellaista puoluetta onkaan/tulee olemaan, joka tyydyttäisi minua.
Olenpas sekava taas vaihteen vuoksi, toivottavasti saitte selvää..
Fergus
Lainaus:Omaan sen verran omituiset mielipiteet
Asenne on ainakin oikea...
Itse en sekopäiusyyttäni sekoita millään lailla poliittiseen suuntaukseeni... Onneksi.
Anonymous
Argh :) kuinkahan minun nyt käy kun olisin ehkä eniten vihreä-oikeistolainen, jos jotain olla pitäisi.

Voin joku kerta perustellakin ajatustani, sillä kyllä siinä on ajatuskin takana, uskokaa tai älkää :D
Sivuja: 1 2