Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Kotisivuista!

(40 viestiä)
Fergus
U noobish!!
Kotisivut tehdään muistiolla. Tai editorilla jotka tukevat muistiota xDmutta helpottavat urakkaa vain muistamalla komentoja!!
EetuL
Itse käytän homesiteä.

Elikkäs HTML:lää silläkijoittelen. Lisäksi siinä nyt on wizard-työkaluja, mutta niitä nyt tulee harvemmin käytettyä. Usein vain kirjoitan kaikki tagit käsin, paitsi jos on joku pitkä, niin saatan sitten klikata nappia, joka sen lisää sitten siihen. Suosittelen homesiteä muillekkin.
Destiny
Notepad on ainoa oikea ohjelma nettisivujen tekoon. Jos olet aloittelija nettisivujen teossa, ja haluaisit oppia HTML:ää, CSS:ää yms, käyhän osoitteessa www.w3schools.com. Erittäin hyviä tutoriaaleja, ohjeita ynnä muuta kivaa sälää. Itsekin käytän sivustoa kun pitää tarkistaa jotain mikä on päässyt unohtumaan.
squid
Minkä takia notepad? Siksi, että kaikki "huiput" käyttää? Muistio(Notepad) sopii joidenkin alle 100 rivisten yksittäisten sivujen tekoon, mutta yritäppäs tehä yli 10 sivua sisältävää sivustoa, ei ole nimittäin kivaa, varsinkaan kun sinne pitäisi laittaa PHP-koodia sekaan. Itse käytän tällä hetkellä lähinnä Notepad++ nimistä sovellusta. Erittäin kevyt, sisältää syntaksivärjyksen monille eri kielille.
submin
Notepad++ pikkasenkin isompien (ja usein pienempienkin) sivujen tekoon. Värikoodaus on hauska asia.
Jenni
Mistä tämän Notepad++ ohjelman saa, onko se ilmainen vai maksullinen ?
Anonymous
Googlellahan tuo löyty alta aika yksikön. Valitse itse minkä linkin otat.
squid
On ilmainen, osoitteesta http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm löytyy :)
Anonymous
Miksi pitäisi tehä uudet? Ankkalinnake.org on loistava sivusto? Mutta saahan sitä toki!
ArpinLusene
Suosittelen ainakin aluksi tekemään kotisivuja freewebsillä(www.freewebs.com). Helppo käyttöinen ja paljon ominaisuuksia. Ei tule minkäänlaisia pop-up mainoksia ym...
Sivuja: 1 2 3