Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Wanhat Hyvät Ajat

(17 viestiä)
Imfromfinland08
Jaa, ajattelin nyt jostain syystä kaivaa tämmösenkin esille. ;D

Jotain muistoja mulla on kyllä 90-luvun lopulta (1997-1999), kun olin 3-5-vuotias. Sen aikaisemmista tapahtumista elämässäni en juuri mitään muista. :D Telkusta tuli katteltua kaikenmoisia lastenohjelmia, mm. noita edellämainittuja ja joskus muutamia muitakin. Pikku kakkonenkin oli kova juttu yli 10 vuotta sitten. MTV3'n ja YLE'n kanavatunnrit on jääneet oudon hyvin mieleeni.
En tiedä oliko tuo onnellisinta aikaa elämässäni, mutta ainakin vanhoiksi hyviksi ajoiksi voisin laskea ala-aste-ajat. Silloin koulukin oli vielä niin helppoa, eikä tarvinnut stressata mistään asiasta yms. Joskus toivoo pääsevänsä ajassa noin 4-5 vuotta ajassa taaksepäin... ainakin tilapäisesti.

Voi tosin olla että viiden vuoden päästä muistelen innolla näitä hetkiä, tätä vuotta 2010.

// Lainaus:"Sarja on esitetty ensi kertaa Suomessa YLE TV1-kanavalla 1985 alkuperäisellä espanjan kielellä sekä uusintana suomenkielisellä puheella 1990-luvun alussa sekä 1995 ja 2000." Ite muistan kun välillä kattelin tätä telkkarista juuri tuolloin vuonna 2000. Itse sarjasta en kuitenkaan kauheasti mitään muista (paitsi nyt jotain). (tosin ilman tuota olisin muistanut että vuosi olisi ollut 2001 tai 2002. ) :D

// Muistan myös vielä hämärästi kun Salkkarit alkoivat 11 vuotta sitten. Oon kattonu Salkkareita siis 5-vuotiaasta lähtien. Tosin joskus oli melkein vuoden tauko siinä välissä. ;D Toki eihän viisivuotias voi edes ymmärtää kaikkea Salkkareista, mutta kuitenkin tulipahan katottua.
Vince Ankka
Lainaus käyttäjältä: Imfromfinland08Salkkarit alkoivat 11 vuotta sitten.
Jestas, meitsi oli tuolloin 14. Kyllä se aika juoksee, ja turhan nopeasti. Itse en muista tuosta ajasta paljon mitään. Tai no, peruskoulussa kivaa ja oli ne tavalliset nuorten ongelmat, kuten esim. huono seura. Salkkareita minäkin katselin monta vuotta, mutta Annikan ja Helin aikoina se lopahti, kun en enää jaksanut sen tyyliä. Löysinpä ainakin kivempia sarjoja tilalle, kuten Frendit ja Simpsonit.
Sivuja: 1 2