Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Saatko viikkorahaa tai jostain muusta rahaa?

(108 viestiä)
rulezman
Lainaus käyttäjältä: KarhulaLainaus käyttäjältä: akuankka1313Käyn...äh, vaikea selittää... studiolla äänitöitä tekemässä. Annan ääneni kaikenlaisiin piirroselokuviin- ja sarjoihin.
Oho! :o En tiennytkään, että alaikäsetki voi tehdä äänitöitä? ???

Miksei voisi? Tuskin kaikissa piirretyissä aikuiset kaikkia ääniä tekevät.
Fauntleroy
Saan rahaa synttärinä ja jouluna.Tänä/viime vuonna sain 170e ja se riittää minulle.
Minusta on aivan tyhmää että saa rahaa hampaiden pesusta,naamanpesusta,huoneen siivoamisesta.Niittenhän pitäisi olla itsestäänselvää! Nytkin tälläkin hetkellä pitäisi mennä tyhjentämään astianpesukone enkä vaadi siitä mitään palkkaa.
Sininthecity
5 euroa tippuu viikosta.
Ne menee suurinpiirtein kaikki bensaan.
Kaikkeen muuhun käytettävä raha (Sarjakuvat, elimistöön menevät aineet) tulee sitten säästetyistä joulu/synttäri/kesätyö rahoista.
Jukka
Lainaus käyttäjältä: akuankka1313Käyn...äh, vaikea selittää... studiolla äänitöitä tekemässä. Annan ääneni kaikenlaisiin piirroselokuviin- ja sarjoihin.

Toiottavasti tajusit.

Kappas, mihin kaikkiin elokuviin ja sarjoihin olet antanut äänesi ja mille hahmoille/henkilöille? :)

Niin, itse saan noin 60€-80€ kuukaudessa.
Tuohon sisältyy kaikki kiitettävät koulunumerot, imuroinnit, tiskaaminen, koiran ulkoilutus ja kaikki muut kodin hommat.. Hommaa riittää vaikka muille jakaa, kun elää kahdestaan äidin kanssa. Odotan jo "innolla" sitä aikaa, kun lukion jälkeen muutan omaan kämppään.. :P
Nigoz
10€ viikossa.
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: JukkaKappas, mihin kaikkiin elokuviin ja sarjoihin olet antanut äänesi ja mille hahmoille/henkilöille? :)
Uusimmissa Nalle Puh-sarjoissa olen Pikku Ruun äänenä, ja muut ovatkin satunnaisia hommia.

Jatketaan kuitenkin muualla tätä keskustelua, ettei mene ihan offiksi.
ArpinLusene
Lainaus:Uusimmissa Nalle Puh-sarjoissa olen Pikku Ruun äänenä, ja muut ovatkin satunnaisia hommia.
Jatketaan kuitenkin muualla tätä keskustelua, ettei mene ihan offiksi.

Ohhoh :o kyllä mulle ainakin kelpais tollane! Mitä kautta pääsit ääninäyttelijäksi?

Sori offtopic.... ::)
Jenni
Minä en ole oikein koskaan saanut varsinaista viikkorahaa, vaan aina sen mukaan, kun on ollut tarve. Sinäänsä huono juttu, kun ei ole oppinut tekemään mitään niiden rahojen eteen. Nytkin vielä elelen täysin vanhempien rahoilla, sillä olen niin hirveä tuhlari, etten eläisi kesätyörahoilla kuin ehkä kuukauden.
Karhula
No nyt kävi niin, että nyt tulee 50snt naamanpesusta. ;D
Anonymous
Synttäreistä tulee rahaa sekä jouluna. 20€ kuukaudessa pikkusiskosta huolehtimisesta ;) Pitää saattaa taidetunnille toiseen kouluun ja viedä bussilla kotiin. Ärsyttää vähän aina kaitsea sitä mutta palkka puhuu puolestaan... Joskus saatan saada euron kaupan kärrystä kun löydän tai muuten vaan perheen kärryistä.
Anonymous
Lainaus käyttäjältä: KarhulaNo nyt kävi niin, että nyt tulee 50snt naamanpesusta. ;DEiii... Miten siitä voi saada rahaa..? Kertyy varmaan mukavasti rahaa jos peset aamuin illoin! ;D
Karhula
Lainaus käyttäjältä: Unkka T KumiankkaLainaus käyttäjältä: KarhulaNo nyt kävi niin, että nyt tulee 50snt naamanpesusta. ;DEiii... Miten siitä voi saada rahaa..? Kertyy varmaan mukavasti rahaa jos peset aamuin illoin! ;D
En minä nyt aamuin ja illoin pese naamaa. :D Unohdin muuten mainita, että saan rahaa limsapullojen pantista. ;D
jho
Ja sukkien vaihdosta? ::) Noei, piti kysyä, että kuin paljon tienaat viikossa noilla naamanpesuilla, hampaidenpesuilla ja mistä kaikesta saatkaan rahaa?
Karhula
No jho saan yhdestä hampaiden pesusta 10snt ja naamanpesusta 50snt ja se on siistiä ku sitten voi säästää ja ostaa Aku Ankkoja. Niin ja tietysti saan synttäreillä rahaa ja limsapullojen pantista. Eli viikossa tekee 4,90 eli viikossa ihan kivat rahat. ;D
rulezman
Lainaus käyttäjältä: KarhulaNo jho saan yhdestä hampaiden pesusta 10snt ja naamanpesusta 50snt ja se on siistiä ku sitten voi säästää ja ostaa Aku Ankkoja. Niin ja tietysti saan synttäreillä rahaa ja limsapullojen pantista. Eli viikossa tekee 4,90 eli viikossa ihan kivat rahat. ;D
Etpä sinä sitten kovin paljoa rahaa saa... Minä saan pelikoneista ja veikkauksista (yleensä) paljon enemmän.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8