Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8
Kirjoittaja

Aihe: Saatko viikkorahaa tai jostain muusta rahaa?

(108 viestiä)
Mirkku
Tehän saatte ihan hirmuisesti rahaa! Jos jostain todistuksesta saa yli satasen... Itse en saanut senttiäkään 9,6:den keskiarvolla.
Zuppa
Lainaus käyttäjältä: MirkkuItse en saanut senttiäkään 9,6:den keskiarvolla.
Minullakaan mitään ei tippunut 9,3:lla. Ei meidän perheessa kukaan todistuksista saa rahaa, isoveljelle tosin luvattiin joskus yli 9:n keskiarvosta 100 €, mutta sitä varten hänen olisi pitänyt nostaa keskiarvoaan 1,2 numeroa - ei ihan helppo homma...

En ole muuten ennen tainnut tänne kirjoittaa. Minä en saa mitään säännöllistä rahaa vanhemmiltani - epäsäännöllistä sen sijaan, esim jos on jotain ruoka- tai bussirahan tarvetta, saan rahaa, usein myös jos olen harkinnut jonkun asian ostoa pitkän aikaa. Mielestäni olisi sinänsä parempi, jos saisi könttänä koko summan vaikka kerran kuussa, koska uskon että silloin oppisi kuluttamaan rahaa paljon paremmin. Nyt tuntuu vähän siltä (tai niin se onkin) että saan rahaa vain pirauttamalla isälle, että "voitko siirtää mulle rahaa kun haluun mennä mäkkiin."

Rippijuhlatkin oli ja meni, siitä sain periaatteessa rahaa paljolti, mutta... sain periaatteessa vain yhden lahjan, ei mitään ristejä tai muita, vaan kameran. Äitini oli sopinut sukulaisteni kanssa että he maksavat osan kamerasta, mummoni oli maksanut kaiketi 200 € ja itse saamistani rahoista annoin äidille vielä 100 €. Käteen jäi tuolloin vielä 190 €, ihan riittävästi minulle.
Pullasorsa
Täh? Keskiarvo noin 8 ja saadaan heti parisataa euroa.

Minulla oli keskiarvona 9,4, enkä saanut senttiäkään.
Peetukka
Keskiarvoni oli pyöristettynä 9,1 siitä sain 15 euroa rahaa, joka riittä minulle. Aika sairaahkoa antaa satanen tai enemmän, eri asia olisi tietysti jos olisi saanut esim. päästötodistudistuksesta täyden kympin.
Bomber
Me yli ysin keskiarvon omaavat saa huomattavasti vähemmän rahaa kuin ne, joiden keskiarvo on kahdeksan kieppeillä.
Frodo
Minullakin vähän yli ysin keskiarvo, ja sain 5€ todistuksesta :)

Ny tosin on rahaa kuin rantarosvolla, kun on tullut paiskittua kesätöitä lähes koko ajan:D 525€ seteleinä, ja sitten on niitä kolikoita...
Dyne
Suht omillani rahojen suhteen olen; pennoset tuhlataan oman mielen mukaan, mutta hankitaan vastaavasti sitten pitkälti omalla huhkimisella. Aina kesäloman alussa jokunen seteli löytää toki kivasti kirjekuoressa käteen, mutta muuten kaikki helppo raha on aika pannassa ;p. Niin no, unohtamatta sitten jouluja, synttäreitä ja kaukaisia sukulaisia.. =D. Joojoo.
Duckboy
Viikkorahaa 2e, pulloista jonkin verran, synttäreinä ja jouluna n. 60e.

Eipä sen kummempia. :-/
Mac Ducky
Nyt syntymäpäivänäni sain rahaa yhteensä 210 euroa, eli ihan mukavasti. Ensi vuonnakin tulee varmasti tienattua ihan kivasti, kun on ripari.
Tribe
Hei! Tuolla edellisellä sivulla oli juttua siitä, miten jonku mummo antoi yhteensä n. 1500€ jollekin. No, itse en heiltä paljoa kerralla saa, mutta sain heiltä muutama kuukausi sitten toisen nimen nimipäivälahjaksi 50€. Tämä on perin outoa, nimittäin sain heiltä sitten riparirahaa 100€ ja konfirmaatio on sentään aika iso juttu verrattuna toisen nimen nimipäivään. Ja sitten se keskiarvo. On kyllä ihan hullua antaa alle 8:n keskiarvosta yli 300€. Mutta, ties jos vaikka häänellä on ollut aiemmin joku kutosen ka. ja hän on siitä nostanut. Silloin se olisi sentään hyväksyttävää. On mullakin 9,5:n keskiarvo, enkä saa siitä mitään. Ja kun keskiarvoista puhutaan, niin tiedän yhden tyypin, jolla on 9,9:n keskiarvo. No, siinä eiole vielä mitään ihmeellistä, koska, hänellä on vanhemmat, jotka ovat pakottaneet häntä suunnilleen vain keskittymään koulunkäyntiin. Kiva sitten sillä lailla elää. Kyllähän se tulosta tuottaa, mutta se tapa, miten hän on saanut niin hyvän keskiarvon, kuvottaa. On aika ihme, ettei ole haastanut vanhempiaan oikeuteen tai jotain. Tämä kun ei ollut mikään yhden vuoden pakotus.
No, takaisin aiheeseen. Viikkorahaa saisin 5€, mutten viitsi aina pyytää, kun äidillä ei ole mikään maailman paras rahatilanne ja minulla kuitenkin on vielä konfirmaatiosta ja kesätöistä yli 300€ (jotka taitaa huveta syksyllä aika tiuhaan).

Terveisin Tribe.
Toke
Tähän mielenkiintoiseen aiheeseen en liene koskaan vielä vastannutkaan.

Minulla on tietty kuukausiraha, jonka saan. Se on yleensä 25 euroa. Ei mitään maagista summaa, mutta hyvä tuokin. Lisäksi saan yleensä synttäreilläni jonkin verran, en mitään tiettyä summaa, mutta rahaa kuitenkin. Ensi kesäksi yritän kesätöihin, saisi vähän itsekin tienattua rahaa. Todistuksista en saa minäkään senttiäkään, kokeista sain ainakin peruskoulussa jonkin verran. Alle 5 euroa parhaastakin.

Tämän topicin sivujen 5-6 jutuille repesin kyllä täysin. ;D Mahtavaa. Toinen ;D
Aku Vankka
Lainaus käyttäjältä: TokeTämän topicin sivujen 5-6 jutuille repesin kyllä täysin.
Enkä kyllä ihmettele. Mummo jakelee rahaa kuin heinää ja yhdet saa hampaidenpesusta rahaa ja joku ysistä kokeessa parikymmentä euroa.. sulaa hulluutta :)
Hermanni313
Minä saan viikkorahaa 7 euroa, sekä jokin verran ekstraa, jos teen kotitöitä ;)
Disencumber
Kaiken maailman asioista sitä rahaa jaellaankin...

Itse sain ennen viikkorahaa 2 euroa. Nykyään saan 20 euroa kuukausirahaa automaattisesti sen ihmeempiä tekemättä. Tosin vanhempieni rahatilanne ei taida olla se parhain, joten en ole pyytänyt sitä ainakaan viiteen kuukauteen... :) En muutenkaan tarvitse rahaa nyt, joten en viitsi sitä turhaan vinkua.
Anonymous
Joo, elikkäs minähän olen sopinut vanhempien kanssa että jos saan kokeesta A-kirjaimen (opettajamme käyttää A,B,C,D ansioita) niin saan 20€ rahaa. Ja kuukausi rahaahan saan 20€.

Tänään sain isoäidiltäni rahaa 40€ syynä kuulemma että minulla olisi Kirjamessuilla ( :D ) rahaa ostaa jotain sieltä. Ja tietysti vanhemmatkin ovat pieniä summia velkaa minulla.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8