Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2
Kirjoittaja

Aihe: Rytmipelit

(23 viestiä)
Aku-fani13
Itse saan tuon Hardcore of the Northin alias Säkkijärven polkan easylla 85% ja muut biisit easylla menee 80%.
Muuten mitä prosentteja olet saanut ITG:ssä Ronaldo?
Mikä on teidän lempi rytmipeli artistinne?
Omani on ehkäpä Digital Explosion(de) tai Symphony. Molemmat ITG:stä.
Fauntleroy
Lainaus käyttäjältä: jojo3Osta mielummin kunnon ase kuin sotapeli?
Vähän niinkuin sama asia.

Jep, muitakin esimerkkejä piisaa. Miksi ostaa NHL-peli kun voi ostaa luistimet ja mailan ja opetella pelaamaan oikeasti? Tai miksi ostaa FIFA09, kun voi ostaa pallon & nappikset ja oppia pelaamaan oikeasti?

Frets on Firea olen kaverilla pelannut ja täytyy myöntää, että hyvä peli on. Voisi hankkia jostain itsellekin, kun ei tuota pleikkaakaan ole, saatika sitten GH:ta.

Laulupelejä olen pari kertaa pelannut. Mukavaa ajanvietettä, varsinkin ison porukan kanssa. Eihän niissä oikeastaan tarvitse osata laulaa, sillä jo hyräilemällä saa oikean sävelen. Ainakin easy-tasolla. :D
Bomber
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyTai miksi ostaa FIFA09, kun voi ostaa pallon & nappikset ja oppia pelaamaan oikeasti?
Et sä El Clasicon tiimellyksessä voi käskeä Messiä vetämään.
Ronaldo
Lainaus käyttäjältä: Aku-fani13Itse saan tuon Hardcore of the Northin alias Säkkijärven polkan easylla 85% ja muut biisit easylla menee 80%.
Muuten mitä prosentteja olet saanut ITG:ssä Ronaldo?
Mikä on teidän lempi rytmipeli artistinne?
Oma ennätykseni tuossa kyseisessä kappaleessa on jotain (en nyt tarkalleen muista) 82%.
Olemme varmaan aika yhtä hyviä. ;) Lempi artistia en oikein tiedä.
Fergus
Lainaus käyttäjältä: jojo3Lainaus käyttäjältä: FergusGuitar Hero yms. pelejä en tajua ;p. Ostakaa hyvät ihmiset oikee skeba. Huonon saatte samaan hintaan kun GH vermeet ja siite se sitten lähtee. Sellaisella soittelusta voi jotain hyötyäkin olla. Kai se on sitten kun ei jakseta paneutua siihen ite soittamiseen ja halutaan se joku fiilis tms?
Osta mielummin kunnon ase kuin sotapeli?
Vähän niinkuin sama asia.
Vähän niinkuin eriasia.

Jos haluaa räiskiä pyssyllä viidakossa mutantteja, se ei onnistu oikeassa elämässä. Tai kyllä varmaan onnistuu, mutta hintaluokka on hieman eri.
Urheilupelit taas oli toimivampi vertaus, mutta lätkää ei voi pelata ilman kavereita ja nörteillähän niitä ei tunnetusti ole.
(not)

Ilmeisesti kommenttini osui siis arkaan paikkaan koska kaikki ovat pelanneet sormenpäänsä puhki näitä "musiikki"pelejä. Tarkoitin tietenkin sitä, että samaan hintaan saisi ostettua oikean kitaran jolla voi soittaa oikeata musiikkia. Oikea soittaminen on takuulla yhtä hauskaa ja paljon palkitsevampaa + siitä on oikeaa hyötyä. En siis ymmärrä näiden pelien suosiota, mutta mikäs siinä jos saa kiksit siitä että truupperista tulee täydet pisteet haardilla, eikai siitä voi ketään tuomita ;D. Ja kaipa sitä voisi huonomminkin aikansa viettää. Ja onpa varmasti joku löytänyt käteensä oikeankin soittimen näiden pelien kautta :).

Singstaarit sentään ymmättän, vaikkei siinäkään ole kyse laulutaidosta vaan sävelpuhtaudesta :P.
EmRA
Mutta kaikissa peleissä ei räiskitäkkään mutantteja, vaan... jne.
Kaikilla ei ole musikaallisia lahjakkuuksia, ja oikean kitaran/basson/säkkipillin/jne vaatii
kärsivällisyyttä ja harjoittelua. Toisin kuin Geehoon yms.
Eli Kitarasankarit sopivat paljon paremmin bile/nuorisotila/muutenvainhauskanpito/säkkipilli/jne peliksi.

...sitäpaitsi se hauskuus on mielipideasia, itse vihaan kitaransoittoa. (en kyllä geehoostakaan pahemmin
perusta nykyään, muttah.)
Ankka313
Itse en ole noita tanssipelejä koskaan kokeillut, mutta olishan se varmaan hauskaa jos joskus jossain pääsisi koettamaan. Meillä on tuo gh3 ja ihan kivahan sitä on rämpyttää, mutta oikeaa kitaraa en ole aikeissa hankkia, nuohan ovat kaksi aivan eri asiaa, ja oikean kitaran soitto vaatisi paljon aikaa, ja sitä minulla ei liikaa ole, sillä yu treenit 6-8x viikossa... Mutta pelejä varten ei sillä lailla vakavasti harjoitella ja noita on mukava yksin tai kavereiden kanssa vapaa-ajalla joskus leikkimielellä naputella. Viime vuonna meillä oli myös tuo Singstar, mutta sisko myi pois. Hauskaa ajanviettoa sekin kuitenkin välillä oli, vaikkei osaa varista paremmin laulaa ;) Nyt kun meillä on myös Xbox360 niin ollaan harkittu sen uuden LIPS -pelin hankintaa niiden pois myytyjen singstarien tilalle.
Barksi
Lainaus käyttäjältä: Ankka313yu treenit 6-8x viikossa...
Aiheesta hieman poiketen, missä seurassa...
Sivuja: 1 2