Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Kirjoittaja

Aihe: A-P-U-A! - Yleinen foorumin ongelmanratkontaketju

(194 viestiä)
Anonymous
Missä vika kun tuo viestimääräni on 44 kohdalla eikä vaihdu vaikka rustaisin uuden viestin?
TKal
Viestimäärät lasketaan pelkästään Aku Ankka-alueelta. Eli jos kirjoitat vaikkapa tähän aiheeseen, viestimääräsi ei nouse.

Missä muuten on se aihe, jossa voi kertoa poissaoloistaan foorumilta? Ei löytynyt haullakaan, ja aihe on kuitenkin minusta melko hyödyllinen.
Anonymous
OK. Ihmettelinkin jo kun mitään ei tapahtunut vaikka tuon äsköisenkin viestin kirjoitin. Koskeeko tuo ettei viestit lisäänny myös esim. sitä Lorem ipsum...- aihetta?
squid
Kyllä koskee
akuankka1313
Lainaus käyttäjältä: TKalMissä muuten on se aihe, jossa voi kertoa poissaoloistaan foorumilta? Ei löytynyt haullakaan, ja aihe on kuitenkin minusta melko hyödyllinen.
Aihe on ilmeisesti poistettu. Loremissa ei ainakaan ole.
squid
Onko syytä, miksi poissaoloista tarvitsisi ilmoittaa?
jho
Olishan se ihan hyvä/kiva tietää, jos jotain ei kuulu täällä vähään aikaan. Sua ei ehkä kiinnosta, mutta muita voi kiinnostaa.
Hyödyllinen aihe oli.
TKal
Muakin tuo aihe kiinnostaisi saada takaisin. On kohteliasta ilmoittaa silloin, kun on pitkään poissa, niin ei tarvitse arvuutella, että onkohan käyttäjä X lomalla vaiko menettänyt kiinnostuksensa foorumiin.

Ethän sinä koulustakaan tai varsinkaan töistä ole pitkään pois ilmoittamatta (huono vertaus, tiedän).
squid
Mielestäni parempi paikka ilmoittaa poissaoloista on vaikkapa käyttäjän allekirjoituksessa. Eikö tämä mielestänne ole riittävän hyvin ilmoitettu?
jho
No kyllä se topic olis parempi, mut jos te ylläpidossa haluutte noin ni ihan sama mun puolesta.
TKal
Jos tuosta allekirjoituksessa poissaolojen ilmoittamisesta tulee yleinen tapa, niin onhan se ihan hyvä keino. Tosin omassa aiheessaan nuo poissaolot huomaa paremmin (itse hyvin harvoin luen käyttäjien allekirjoituksia), mutta samahan tuo minulle on.
squid
Lainaus käyttäjältä: jhoNo kyllä se topic olis parempi, mut jos te ylläpidossa haluutte noin ni ihan sama mun puolesta.
Jos täällä tehtäisiin kuin ylläpidossa halutaan, olisi Ankkis varmaankin aika karu paikka. Pyritään kuitenkin tekemään kaikki käyttäjiä, niin uusia kuin vanhojakin, ajatellen. Jos jokin asia ei miellytä, lähetä asiasta yksityisviesti vaikkapa minulle(sähköpostiakin saa lähettää, osoite löytyy profiilista), tai avaa aiheesta keskustelu.

Lainaus käyttäjältä: TKalJos tuosta allekirjoituksessa poissaolojen ilmoittamisesta tulee yleinen tapa, niin onhan se ihan hyvä keino. Tosin omassa aiheessaan nuo poissaolot huomaa paremmin (itse hyvin harvoin luen käyttäjien allekirjoituksia), mutta samahan tuo minulle on.
Laitetaan se aihe takaisin, ja otetaan tässä käyttöön vanhojen poissaolojen poisto, eli ylläpito poistaa viestin, kun paluupäivämäärä on mennyt.

Vaikka aihe palautetaankin, ei todellakaan ole kiellettyä laittaa poissaolojaan allekirjoitukseen. Voi jopa laittaa molempiin jos pelkää, ettei muut asiaa huomaa.
Anonymous
Vaivaan teitä taas tietämättömyydelläni. Ihmettelin kun Akuankka1313 avatarin tausta on aina sen värinen kuin mitä viestin pohjaväri (sehän vuorottelee valkoisessa ja sinisessä). Miten tällaisen mahtaisi saada? Olisi kiva tietää, mutta tämä ei ole tärkeää joten jos joku tämän viestin nähnyt ei tiedä vastausta niin ei tarvitse päätään vaivata sen enempää tästä aiheesta. Olisiko mr. Akuankka1313 paras vastaamaan tähän?
squid
Voisiko kenties kyseisessä kuvassa olla niinkin, ettei siinä ole taustaa ollenkaan?
Anonymous
Mutta käsittääkseni kuva on aina neliö eli kuvassa on aina pakko olla valkoinen tausta jos siinä ei muuta väriä ole..?
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13