Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankka -kansiot

(43 viestiä)
Crosby
On minullakin tullut 3-4 lehteen. Ja silloin kun ryppyjä tuli &¤#%&%& kyllä kovasti.
Anonymous
Nerokas vinkki: Laittakaa viimeiset viisi lehteä täyteen ahdetun kansion sijaan seuraavaan, uuteen kansioon
samppali
Ja kymmenessä kansiossa sitten tuhraantuu jo 50 pinniä. Käytännössä hyvä, muttei kannattava. Ei ne kansiot niin edullisia ole. :P
Kreach
Kyllä ne nyt sinne saa ahdettua, ainakin minä saan.

Yritän niin varjella tuota Juovikas Rubiini -lehteä ja se olis kansiossa neljänneksviimeinen, joten...
akuankka1313
Minulla on ihan tavallisia kansioita (eli ei Aku Ankka-kansioita). Viime vuoden lehdet sain hädin tuskin ahdettua yhteen 8)
samppali
Mulla se rubiini juttu oli onneksi jo seuraavan kansion heiniä.

Eikös nämä kansiot ole muuttunut joskus viimevuonna. Ainakin ulkonäöltään. Onko enemmän pinnejä?
Kreach
Lainaus käyttäjältä: samppaliEikös nämä kansiot ole muuttunut joskus viimevuonna. Ainakin ulkonäöltään. Onko enemmän pinnejä?
En tiedä, mutta puolenvuoden Akut niihin nyt mahtuu.
samppali
Crosby
Lainaus käyttäjältä: markustusNerokas vinkki: Laittakaa viimeiset viisi lehteä täyteen ahdetun kansion sijaan seuraavaan, uuteen kansioon
Muuten hyvä mutta mitä ideaa sitten olisi ostaa Aku-kansioita kun yhdessä kansiossa olisi 2 eri vuoden lehtiä. Ja muutenkin kun tarkoitus on puolen vuoden lehdet saada mahtumaan niin minä myös tungen sinne puolen vuoden lehdet. Ja turhaanhan sitä maksaisi kansioista jos niistä jäisi jokaisesta käyttämättä 1/5.
Crosby
Lainaus käyttäjältä: samppaliMulla se rubiini juttu oli onneksi jo seuraavan kansion heiniä.

Eikös nämä kansiot ole muuttunut joskus viimevuonna. Ainakin ulkonäöltään. Onko enemmän pinnejä?

Ainakin ulkonäkö vaihtuu silloin tällöin ja on niitä pinnejäkin tullut ainakin yksi lisää tässä viimeisen parin vuoden aikana.
samppali
Minullapa ne menee juuri niin, että kansiossa on kahden erivuoden lehtiä. olen nääs aloittanut kansioon laiton heti ensimmäisestä tilaamastani A.A lehdestä, ja se sattuu olemaan kekskeltä vuotta. Eipä sillä, muuta haittaahan sillä eilo, kuin se, että joskus jos haluasis myydä tietyn vuosikerran, pitäisi kansiosta repiä ylimääräiset lehdet pois, mutta itselläni on tarkoitus vain ja ainoastaan säilyttää lehdet kansioissa.

Tyhmää, kun niihin on lisätty pinnejä, ja nykyisin tulee vieläkin enemmän näitä 52- sivuisia lehtiä. Pöh!
Crosby
Lainaus käyttäjältä: samppaliMinullapa ne menee juuri niin, että kansiossa on kahden erivuoden lehtiä. olen nääs aloittanut kansioon laiton heti ensimmäisestä tilaamastani A.A lehdestä, ja se sattuu olemaan kekskeltä vuotta. Eipä sillä, muuta haittaahan sillä eilo, kuin se, että joskus jos haluasis myydä tietyn vuosikerran, pitäisi kansiosta repiä ylimääräiset lehdet pois, mutta itselläni on tarkoitus vain ja ainoastaan säilyttää lehdet kansioissa.

Tyhmää, kun niihin on lisätty pinnejä, ja nykyisin tulee vieläkin enemmän näitä 52- sivuisia lehtiä. Pöh!

Itse pidän siitä että niihin on lisätty se yksi pinni kun nyt saa ne B-numerotkin mahtumaan samaan kansioon oikealle paikalleen. Haittapuoli on tietysti se että kansiot ovat entistäkin ahtaampia. Mutta kun tarkkana on niin kyllä ne sinne saa mahtumaan. Ja 52-sivuisia lehtiä saa minun puolesta tulla vaikka kuinka monta vuodessa koska niissä on paljon enemmän luettavaa eivätkä ne ainakaan itselleni ole sen vaikeampia laittaa kansioihin kuin tavallisetkaan.
samppali
Niin, ei ne vaikeampia olekaan, vievät vain paaljon enemmän tilaa. Viimevuonnakin niitä taisi tulla...kolme? Ja jokaisesta 20s. lisää, tekee kahden akkarin verran lisää tavaraa. No, se ei kuulosta paljolta, mutta sitten se yksi lisätty pinni, tekee jo 3 A.Ankkaa enemmän. Sitten kun enne oli vaikeaa laittaa, nykyään se on vielä vaikeampaa.

Kunnon laskelmat taas. :)

Tapansa kullakin
Crosby
Niihän se on ja taitaa olla akkarin ja kansioiden tekijöiden mahdoton miellyttää kaikkia.
Hupu
Minulla on kaikki Aku Ankat vuodesta 1988 kaikki tietysti siististi kansioissa. Kaikki kansiot ovat vieläkin hyvässä kunnossa. Ei ne keltaiset minustakaan mitään hienoja ole, mutta eihän se olekkaan kansioiden pääasialinen tehtävä. Usjon, että kansiot voivat ajan myötä hapettua, mutta siihen tarvitaan yli 50 vuotta ja huonot säilytysolosuhteet.
Sivuja: 1 2 3