Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4
Kirjoittaja

Aihe: Aku Ankan Taskukirjat

(51 viestiä)
jarski
En ole itse asiassa ihan kaikkia lukenut. Vain Varttitonnin, Juhlakalu Akun ja Rahamies Roopen. Äänestin näistä Varttitonnia.
Karhula
Paras on Näköispatsas, koska siinä on niin hyvät tarinat ja kansi. Toisena on taas Rahamies Roope, koska siinä on Barksii.
Fauntleroy
Paras on Kolmesataa, eli numero 300. Sitä ei tosin äänestyksessä taida olla mukana. Joka tapauksessa, kansi ja tarinat ovat huippu-luokkaa.
Ankka313
Hmmm... Vaikea valinta. Huonoimpia, jos tarinoista katsotaan, niin olivat nro 150 Runsauden sarvi sekä nro 200 Näköispatsas. Näköispatsaassa on tosin hienoin kansi noista vaihtoehdoista :) Ykkössijan taitavat jakaa nro 50 Rahamies Roope, joka sisältää myös Barksia, Juhlakalu Aku, sekä 250 Varttitonni ja 300 Kolmesataa. Kahdessa viimeksimainitussa on jo vähän uudistuneen taskarin tuntua, ja ne sisälsivät tasokkaita tarinoita.
Akuhullu97
Jaa... Ehkä 50 on paras, koska sisältää muistaakseni peräti 3 Barks-tarinaa. Toki Näköispatsas ja Varttitonnikin ovat mainioita, tuplia kun ovat. Juhlakalu Aku on ihan perustaskari... Järjestys:

1. 50
2. 200
3. 250
4. 100
5. 150

Niin, tuossa järjestys.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: FauntleroyParas on Kolmesataa, eli numero 300. Sitä ei tosin äänestyksessä taida olla mukana.
Johtuisikohan ihan vaikka siitä, että kysyttiin toisen vuosituhannen parasta?

Ja itse asiaan. Tälle yleisthreadille ei enää ole ollut käyttöä pitkään aikaan. Jos jokin asia jäi täältä kesken niin jatkakaa muualla tai perustakaa uusi aihe. Tämä on liian sekava.
Sivuja: 1 2 3 4