Keskustelujen arkisto

Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7
Kirjoittaja

Aihe: Carl Barks library Suomeen!

(93 viestiä)
Barksi
Eilen tuli postia Sanomalta, jossa kerrottiin seuraavaa:
Carl Barksin koottujen tilaajiksi ehti määräaikaan mennessä ilmoittautua kaikkiaan 3036 sarjakuvan ystävää.

Lisäksi mainittiin, että uusintapainosta ei tehdä.
akuankka1313
Aika vähän. Minä en aio tilata, siinä menisi kaikki asunnon ostovarat :)
Barksi
Tilauksia ei muutenkaan enään ottettaisi vastaan. Nyt kyllä jännittää. Tulisikohan kirjat jo tällä viikolla...
Barksi
Tänään se tuli! On kyllä loistava kirja. Ei mitään moitittavaa. Runsaasti haastatteluja ja kansikuvia sarjakuvien lisäksi. Mukana on myös Carl Barksin luonnostelemat kuvakirjat. Nyt riittää luettavaa joksikin aikaa.
Kreach
Aijoin jo tilata sen joskus pari kuukautta sitten, mutta hinta oli liian kova. Mutta en välitä noista haastatteluista enkä kansikuvista niin paljoakaan, jos siinä (Barksin mukaan) tulee sellaista mukana.
Anaconda
Lainaus käyttäjältä: BarksTänään se tuli!
Kuin myös tänne. Hienoja ovat kirjat. Noiden pakkamiseen olisi voitu panostaa enemmän, mutta onneksi tulivat ehjänä perille. Vielä en ole ehtinyt tutustumaan syvällisemmin noihin.
korri
Lainaus käyttäjältä: RoOpE aNkKa!Aijoin jo tilata sen joskus pari kuukautta sitten, mutta hinta oli liian kova. Mutta en välitä noista haastatteluista enkä kansikuvista niin paljoakaan, jos siinä (Barksin mukaan) tulee sellaista mukana.
No sitten tuskin tarvitsee harmitella ettei tilannut, kun käsittääkseni tuon sarjan lukuarvo keskittyy juuri noihin kansikuviin, haastatteluihin, muihin kuvituksiin yms...ja ne varsinaiset sarjakuvat on kyllä sitten aika hyvin julkaistu muissa kirjoissa.
Anaconda
Artikkelit ovat kyllä todella mielenkiintoista luettavaa, ja valottavat paljon eri asioita Barksista ja hänen tekemistään sarjakuvista. Minusta on todella miellyttävää kun on kaikki Barksin Disney-tarinat hyvässä järjestyksessä ilman, että tarvitsee kahlata läpi eritasoisia julkaisuja.
Barksi
Tänään tulikin sitten jo toinen boksi. Paketti oli huomattavasti paremmin pakattu kuin viime kerralla. Plussaa siitä. Enempää en ole kirjoihin ehtinyt tutustumaan (mitä nyt pari kertaa selasin läpi), mutta hyvältä näyttää. Taidankin tästä mennä lukemaan...
jho
Huuto.netissä näitä myydään, etenkin osia 2 ja 12.
Eikös näissä osissa (2 ja 12) ollut jotain vikaa ja tilaajille lähetettiin uudet tilalle?
Barksi
Juu, noissa kahdessa osasssa oli pikseliä vähän turhan runsaasti. Sanomalle tuli vähintäänkin miljoonia valituskirjeitä, joten heidän oli tehtävä uusi painos. Toinen painos lähetettiin kaikille tilaajille ilmaiseksi. Mutta ensimmäistä painostakaan ei kannata myydä, sillä se on osa Carl Barksin kootut- kokonaisuutta. Lisäksi uudessa painoksessa lukee suurinpiirtein näin: "Toinen, korjattu painos". Ensimmäinen painos on siis tuleva keräilyharvinaisuus.
Anaconda
Tähän asti yhtään kirjaa ei ole tarvinnut vaihtaa. Lähetykset ovat tulleet ehjänä perille.
Kirjoissa ei myöskään ole ollut mitään painon aiheuttamia virheitä.
Nyt muuten olisi ihan mielenkiintoista tietää, että kuinka moni noista reilusta kolmestatuhannesta on lopettanut tilauksen.
Barksi
Edellisten kirjojen jälkeen varmaan aika moni. Mutta tietääkö kukaan sitä, että jos palautti viimeksi kirjat pikselöitymisen takia,
saiko silti kirjeen siitä, että uudet kirjat lähetetään vanhojen tilalle? Eli pystyikö siinä tapauksessa jatkamaan koottujen tilausta?
Monet varmasti lopettivat tilauksen juuri kakkos-boxin pikselöitymisen takia.
Crosby
Kuinkas moni täällä Ankkiksessa okein innostui nämä tilaamaan? Ja kuinka moni jatkaa edelleen? Onkos täällä ollut ongelmia niiden kirjojen kunnon kanssa vai oletteko saaneet ehjänä perille ja mitä mieltä olette sarjasta yleensä? Onko ollut rahan arvoinen? Itseäni vähän harmittaa että ''nukuin'' onneni ohi enkä oikeastaan noteerannut koko asiaa silloin kun tämä olisi ollut mahdollista tilata. En tosin ole varma olisiko rahatkaan riittänyt. Ajattelin nyt saada edes pienet maistiaiset sarjasta ostamalla nuo ''pikseliversiot'' osista II ja XII mitä näkyy olevan liikkeellä. Muita osia tuskin tulen sitten mistään saamaankaan.
Jukka
Liityn mukaan näihin tilaajiin, eli minulle tulee myös tämä kirjasarja. :) Todella loistavaa tavaraa, ei valittamista. Saan kirjat pienellä viiveellä, sillä enoni on tilannut minulle tämän sarjan monivuotiseksi lahjaksi ja hän antaa kirjat aina, kun tapaamme eli n. kuukauden välein.

Tosiaan, minulla on myös nuo ''pikseliversiot'' osista II ja XII. Ei siinä mitään, uudet kirjat tulivat tilalle niiden lisäksi. Uudet kirjat sai eno, itse pidin nuo "virheteokset", koska nehän ovat aikanaan suuria keräilyharvinaisuuksia.
Sivuja: 1 2 3 4 5 6 7